Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.



Újra filmet forgat Török Zoltán, a Vidrasors című érzelmes-cukividrás természetfilm rendezője, de ezúttal átmászott a barikád túloldalára, és halakról, közelebbről harcsáról és balinról forgat. Ha lehetséges, a forgatás minden részletéről beszámolok, kedvcsinálónak itt van egy pár napos poszt a rendező blogjából, ebben látható a fenti, mobiltelefonnal készült, csodás filmecske is egy egyelőre Meg Nem Nevezett, tiszta vízű magyar folyóról, ahol a gigantikus balinok éjjel indulnak szexelni a kavicsra. Ma este fogok levelezni Törökkel, a részletekről természetesen gyorsan beszámolok. Ja, és a világon persze a természetfilmesek a legjobb fejek, Zoltán a következő mondattal búcsúzott el tőlem: "Húha, épp ebben a pillanatban kapcsolom a gépet ki, mert szaladok vöcsközni,  most párzanak, brutál jól néz ki, este visszaérek és megírom!!"

A bejegyzés trackback címe:

https://szily.blog.hu/api/trackback/id/tr871064233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rio_ 2009.04.15. 17:37:11

Hali! Szili!!!

Tegnap olvastam egy bejegyzésedet, az alkotmány utcai tüntetésről. Abban irtad, hogy a rendőrség mit művelt, ki tudnád tenni mégegyszer azt a cikket, illetve levelet, vagy el tudnád nekem küldeni, mert barátaimnak akartam megmutatni, hogy mekkora gáz már... de nem sikerült!!! Előre is kösz!!!

gunfight · http://topcomment.blog.hu 2009.04.20. 03:24:47

@rio_: úgy látom nincs mit. hát, figy, fless ez az ívás, csak most az a lényeg, h vele fogsz levelezni? mondjuk ez meg mér csak horgászoknak?

gunfight · http://topcomment.blog.hu 2009.04.20. 03:27:27

szóval hogy hívják a modern grafománt, clavmanic?

gunfight · http://topcomment.blog.hu 2009.04.20. 03:27:57

tuti nem fake a videó? ezek igazi halak? :DD
süti beállítások módosítása