Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ezt a posztot azért írtam, hogy megtaláljak egy nagyon régi pornófilmet.

Amikor a nyolcvanas évek elején felső tagozatos lettem, az osztályban talán két gyereknek volt videója. Az egyikük Z. volt, akinek az apja külügyes volt vagy krupié - nekem mindegy volt, mert egyik szót sem értettem - de mindenképp olyan ember, aki külföldre utazhat és állati menő cuccokat hozhat haza. Z. egyszer elhívott ötünket Gazdagrétre pornófilmet nézni. Semmilyen videófilmet nem láttam addig, nemhogy dugósat, úgyhogy járni is alig tudtam az izgalomtól, miközben előjátékként békákat csúzliztunk az épülő panelházak betonalapjaiban összegyűlt esővízben. De ennek szerencsére vége szakadt egyszer, és felmentünk videózni.
Z. elmagyarázta, hogy amit látni fogunk, az a legeslegmenőbb pornófilm lesz a világon, a felnőttek szerint Jancsó Miklós, a híres filmrendező rendezte álnéven, ami a témája alapján valószínűnek tűnik. A témája ugyanis az volt, hogy egy szakasz huszár össze-vissza lovagol a pusztán, és mindenkit megdugnak, kit a szénakazalban, kit a kútnál, kit a csátdában, kit a kistérségi megbízotti hivatalban. Természetesen még nem láttam Jancsó-filmet, így önfeledten bólogathattam, hogy tényleg, mennyire jancsós.

A remekműből pár erős jelenetre emlékszem, hátha valakinek beugrik ezek alapján, melyik filmről van szó.

- A huszár lovaglás közben dug, de egy idő múlva lekonyul neki, akkor elővesz egy kulacsot, és ahogy meghúzza, a kortyolással azonos tempóban újra felpumpálódik a pöcse.

- Egy irtózatosan kövér nő egymaga kielégít egy teljes, egyre gyorsuló tempóban játszó cigányzenekart. Igazi bravúrjelenet, a zenészek végig húzzák, a nő gigantikus, a hatása csak évek alatt múlt el.

- A huszárok recskázási versenyt rendeznek a csárdában a felhajtott szoknyájú, bugyitlan cselédlányok sorfala előtt. A jelenet sok lasstást tartalmaz.

- Pajkos olimpia a csárdában, a cselédlányok abban versenyeznek, ki tudja előbb felvenni a faasztal egyik résébe állított garast a pinájával.

Egy, a magyar pornográfia múltjával is foglalkozó forgatókönyv megírásához lenne szükségem erre a filmre, amiről minél többet szeretnék megtudni, kezdve persze a címével, illetve azzal, honna eredhetett a jancsós legenda. (A mester itt azt nyilatkozza, sosem forgatott pornót.)

Szóval aki a részletek alapján ráismera zseniális filmre, írjon nekem, vagy ide a kommentek közé, és mesélje el az élményeit, előre is köszönöm!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szily.blog.hu/api/trackback/id/tr431562301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jótündér 2009.11.30. 02:58:22

csak legyen meg...:DDD

dpeti · http://www.ninapartmentsphuket.com 2009.11.30. 03:20:30

én úgy emlékszem puszta pornó volt a címe az egyik jelenet végén szalmával törölte meg a farkát a huszár :)

magyar-magyar szótár 2009.11.30. 04:15:28

A mester nyilatkozatait gyűjtöm, régi Jancsó-rajongó vagyok kora gyermekkorom óta úgy, hogy szerintem összesen az alábbi filmjei érnek valamit:
-Oldás és kötés
-A szegénylegények fele-harmada
-a zsidó templomokról való dokumentumfilmje

Nagy élményem volt az óriás, többrészes rádióriportja, azt hiszem, egy hétig adta a Bartók 2008-ban (ismétlés volt) Ebben elmondja, hogy SOHA_SOHA nem nézi a régi filmjeit. (Ez lehet az oka, hogy nem tanul a hibáiból...) Vagyis honnan a faszból emlékezhetne a pornóra, ami így, az itt olvasott snittek alapján max [ön]paródia lehet, egy kicsit drága mulatság ahhoz, hogy az egyébként is túlköltekezős filmjeit ezzel terhelje.Animációs stúdiók szoktak kedveskedni a főnöknek karira vagy hanukára pár perces (töbhetes külön fekete meló)pornóváltozatokkal. (Walt Disney is kapott ilyet.)

Jancsó egy másfél órás filmjéhez kb 10-15 órányi anyagot forgatott.
A "forgatókönyvet" többnyire Hernádi Gyulával egy spirálfüzetbe írták négyszínű tollal és Miki bá'n kívül azon senki el nem igazodott. A füzet vázlataiból viszonylag spontán, a helyszinen alakult a film, akik ott gályáztak, azokban leginkább az állandó álljunkle és a statisztéria Ukrán Déli Hadseregcsoport-szerű vonulása, a sok cidriző meztelen picsa stb maradt
meg, és a lovászok istenfaszázása. Jancsó estetében is leginkább a vágóasztalon készült el egy retrospektív jellegű áttekintés az irdatlanmennyiségű nyersanyagból.
Most ehhez el kéne képzelni, hogy valamelyik forgatáson el tudott-e spórolni annyit.
Ha volt ilyen pornófilm, akor készülhetett az Itáliai Korszak-ban elég durva volt a habsburgos is magában... Hát még a "rendezői változat" Az is lehet hogy a habsburgos rendezőiváltozatának nyersanagából való ez a "pornó".

A pornóról annyit, én magam is a szótárban feldolgoztam a komaivást egy régi perirat alapján. Tehát maga a csárdásné is ivott így örökbarátság-kötést, sőt, az ő segge lyukából is hörpöltek bort (bidé, WC-papír nem volt, sőt, budi se, a csárdamögé jártak szarni) a tallérfelvevés pinával autentikus, sőt, még a múlt század 50-es éveiben 20 Ft-os cigánykurvák bármi olyan pinaattrakciót megcsináltak, amit thaiföldi lányok. A szagokat nem részletezném, de informátorom kihányt azoktól az ablakon, pedig elletőgulyás-paraszt gyerek vót.

magyar-magyar szótár 2009.11.30. 04:21:04

"A mester azt nyilatkozta, soha nem forgatott pornót" A pornót az öncélúság metszi el. A múltszázadi későavangár (StAuby fluxusa) egyik alapja a rámondás, tehát a művész kinyilatkozása messssi el a művet a nemműtől, vagyis a találttárgyra RÁJA mondom, hogy énművem és lőn, ennekmegfelelően , ha Jancsó azt mondja, nem forgatott pornót, akkor nem.
A Muetzenbacher ... nagyon messze van attól, hogy...
Hát, végülis ez a pornóvita, kedves érvem ebben Az Érzékek Birodalma Oshimától.

Szerintem Miki bá' jódumás kókler volt, a célja az, hogy az életben jól érezze magát, és ez teljesült is, azt hiszem.
Így felnőtt fejjel már a legtöbb fimjét.. mit mondjak.. kurvára únom. Igazat adok neki abban, hogy ő maga sem nézi meg azokat.

toni44 2009.11.30. 05:06:22

Nyaljatok be a VASTAG SZARIG Miklós bácsitoknak! Mocskos KOMCSI! Annyi pénzt kapott a forgatásokra mint a többi összes rendező!

tanár úr 2009.11.30. 05:40:56

Szily! Ez a film több részes volt. Azt hiszem 3 részes,.. Ausztriai gyártású és rendezésü volt. a Cime: Josephie ,....a második vagy harmadik rész cime. Josephine die mutzenbacher...ha jól emlékszem a címre. De hogy Josephine volt a címe az tuti!!!!!!! ( de nem Jancsó rendezte):D

tanár úr 2009.11.30. 05:50:43

A Josefine Mutzenbacher 2, a magyar pusztán játszódik, huszárral lovon baszás is van benne . Azt láthattad Szily:)

magyar-magyar szótár 2009.11.30. 06:22:42

Ha már ennyira a Muetzenbacher bukkan föl: az alapművet Felix Salten, az édybabba Bambi apukája írta, szerintem egy kétfedelű szociohorror, amire nálunk pl Krúdy volt képes, a felszínen erre fecsegni, s stílus csomagolása alatt meg, mint Móricz, trash metálban nyomta. A Muetezbacher film persze a regényhez pocsék, ócska vacakság.

kutty 2009.11.30. 06:24:08

@magyar-magyar szótár:
Hű apafej, te aztán tényleg nagy Jancsó-rajongó vagy, az már szentigaz!
Ráadásul - beírásodból ez derül kit - annyit értesz hozzá, mint hajdú a harangöntéshez!
Csak néhány apróság:
Jancsó nem szeretett vágni, ezen felül tartalmi jelentése is volt annak a snittelési módnak, ahogy a színészek és a kamera mozgása egymásba kapcsolódott a hosszú-hosszú, vágatlan jeleneteken belül. Így aztán a legkevésbé a vágóasztalon alakult ki a film, de hát mit magyarázok én egy ilyen fantasztikus bölcs esztétának, aki Jancsó éltművéből - az "értékesebbekből" - kihagyja a Még kér a népet, a Szegénylegények is csak fele-harmadába fér bele, stb.
Egy - annak idején - nála (is) "gályázó"...

NGA 2009.11.30. 06:51:49

Günter Otto rendezte

BatPista 2009.11.30. 07:02:55

Na látom,vagyunk páran itt egykorúak...:) Az a bizonyos Josephine:) Valami déli típusú csaj volt az első részben,mondjuk,hogy a műfaj családi drámája.Ha nem emléxem rosszul,az apja is odafért a végén,miközben a csaj úgy csinált,mintha aludna.Ez volt az első rész.A második kulacsos jelenetére én egy üveg fehér borral amléxem,de lehet,csak a meszesedés miatt...:)

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2009.11.30. 07:05:17

Ezt Jancsó Bácsiról nem tudom elképzelni!
Szerintem azért kapott annyi pénzt a rendszertől, mert annyit dolgozott mint a többi rendező együttvéve.
Rendezői munkássága egyedül álló hazánkban.

Darkcomet 2009.11.30. 07:36:58

Ezt a keves vagassal, szinte csak kameremozgassal operalo stilust belso vagasnak hivja a szakma. Nagyon nehez igy filmet kesziteni, csak a legnagyobbak (pl. Fellini) tudta olyan profi szinten alkalmazni, hogy nem lett tole unalmas a film. Meg persze Jancso Miklos. Jo pelda ra a Szegenylegenyek, es a Csend es kialtas, ket.

(II. Torgyán Виктор) THY Rokk *n* Troller 2009.11.30. 07:37:10

Mint többen is írták: Josephine Mutzenbacher - Wie Sie Wirklich War 2. a címe.
Az is érdekes, hogy amikor a huszárok megérkeznek, simán magyarul mondják: "Jó estét Józsikám".
Első két része kötelező alapmű, a többi feledhető.

A Herzog Video forgalmazta.

cs242 2009.11.30. 07:45:07

Nem hinném, hogy Jancsó készítette volna. Ahhoz ez a film túl értelmes, és túl sok mondanivalója van az övéihez képest.

Pepin bácsi 2009.11.30. 08:19:33

nekem megvan
kicsit régi, kicsit kopott a felvétel
de azért még mindig jó

Dr.Traktor 2009.11.30. 08:23:40

ahh pedig már felhorgadt bennem a nemzeti büszkeség!

koholmány 2009.11.30. 08:27:10

Ezt a filmet én is láttam! És detto ilyen körülmények között ahogy Szily leírta. Nekem is mindenki azt mondta Jancsó filmet nézünk, így végülis megnyugtattam magam, hogy ez most tulajdonképpen egy művészfilm.

Kolbasz 2009.11.30. 08:34:56

A belső vágás nagy mestere Jancsó mellett az ANTONIONI, és mondjuk THEO ANGELOPOULOS.
a FELLINI nem erről ismerszik meg.
És hát bizony a film hamar avul.
De van egy Jancsó, ami érdekes a MAGÁNBŰNÖK és KÖZERKÖLCSÖK, amit olaszországban forgatott, és itthon nem erőltették.

kovacsattis 2009.11.30. 08:43:14

A kulacs meghúzástól újra felálló fasz óriási volt! :) Hejj, biz' első pornóélmények voltak!

telekino · http://globalicum.blog.hu/ 2009.11.30. 08:44:23

valószínű egykorú vagyok a hozzászólok(és hozzáértők) többségével,de nekem ez kimaradt..úgy látszik silány kamaszéveim lehettek :-) vagy nem...:-)

Flat 2009.11.30. 08:47:01

És még én is emlékszem erre a csodára, bár én már csak a végét csíptem el a videókorszaknak, itt megtekinthető a művészet teljes terjedelmében:
www.tnaflix.com/view_video.php?viewkey=20b86b9dd72be309f85f

NGA 2009.11.30. 08:48:44

Nekem még a Brigitte Lahaie volt első nagy filmélménye, ő ráadásul gyönyörű is volt. Sokáig kerestem azt az ominózus filmet, amit akkor láttam, de meglett.

NGA 2009.11.30. 08:57:31

11 része volt, most néztem. A legjobb a Patricia Rhomberg féle 1976-os Josefine Mutzenbacher - Wie sie wirklich war: 1. Teil. Ezt ismerik a legtöbben.

en.wikipedia.org/wiki/Josephine_Mutzenbacher

snail1982 2009.11.30. 08:57:59

Jaja egyértelmű Josefine Mutzenbacher, egyébként több részt megélt pornófilmről van szó, de ez az első és utánozhatatlan.

GAbica 2009.11.30. 09:05:56

gyerekkorunk kedvenc filmjei :)
volt még jó pár része amúgy

S. Annyi 2009.11.30. 09:13:53

Carel Gott volt a főszereplő. Csak Marischkha volt félig magyar benne.

Styxx 2009.11.30. 09:27:10

Szerintem ez a művészfilmezés anno alap volt a pornó nézés legitimizálására.

Nyolcvanas évek közepén az Ella nevű videotékába jártunk kölcsönözni a hozzám hasonszőrű Beavis és Butthead előképekből álló haveri körrel.

A tékát amúgy mindenki Sztareknak hívta, a tulajról. A névadás ihletője, Ella, a felesége, egy mesebeli MILF, ma már csak tudom.

Ella megkérdezte a górét, Sztarek Jóskát a férjét: - Józsi, adhatok a fiúknak művészfilmet?
- Igen.
Majd Ella, a MILF-Királynő a pult alatt odasúgta:
-pornó

Ja, és playert is kellett bérelni, mert videónk sem volt. Az megvan? Rekorder nélküli video. És irány a haverékhoz, ahol a fekete-fehér tévén toltuk a "teror" filmeket. Teresa Orlowsky, a lengyel származású XXX fenomén. Foxy Lady 1 - 126. Aranykor.

betépett felhasználó 2009.11.30. 09:58:53

óóóóó, kedvenc lovacskás filmem

Da Real Knee Grow 2009.11.30. 10:12:47

ez nem a hegedűs a háztetőn? musical-nek hangzik.

Bobellino 2009.11.30. 10:12:58

Óh Teresa Foxylady:)
Josephine 70-80-as évek retro pornója
Még a Luxx video és a Pornósztár volt Őnagysága előtt...
retro-porno.extra.hu/

orv 2009.11.30. 10:32:17

Hát ez bizony kimaradt ,pedig voltak korai próbálkozások az alapvető tájékozottság és műveltség megszerzésére! Valahogy egészségesebbnek tünik ,mint egy mai darab.Mégse "Tökigyerekek a motorostalálkozón" ,kigyúrt bunkókkal és harcsaszájú szilikondonorokkal ,hanem huszárok ,egészséges ,telivér csajok ,copfok és pántlikák ,kacagányok ,kardok ,szimbólumok és ZS kategória mindenben.
Van műfaj ,melynek a lényege egyperces és kibonthatatlan.

nickita 2009.11.30. 10:33:09

óóó, bazz, ez nekem is megvolt. eddig azt hittem, hogy csak álmodtam. mi a koleszban jutottunk hozzá, amíg valaki őrködött, nehogy rosszkor jöjjön a felügyelő tanár :) egyébként az első Mutzenbacher filmet is láttam később az egyik haveromnál. nagyon sasoltunk, hogy kell elvenni a csaj szüzességét :))

SzZ 2009.11.30. 10:41:33

A bortól a kókadt bré kétszer is felállt. Harmadszorra már nem, akkor pezsgőt bontottak, és láss csodát :-)

mnandy 2009.11.30. 10:44:47

70:00 -tól a villanydrót a pusztában?

(amikor megállnak munkadarabot cserélni a lovon)

Bisztő Gyalla · http://gyulszi.blog.hu 2009.11.30. 11:14:52

Én meg a Hülyeség nem akadály c.filmet keresem, ami Xantus Jánosnak a másik klasszikusa, vagy az eggyik. Ki tuggya, hol van?

Féldecis Rezsim · http://tisztaudvar.blog.hu 2009.11.30. 11:23:09

Itt volt helyes megfejtés bőven,télleg a Josephine...opusz egyik része.
Nem Jancsó a rendező,de fölismerhetően magyar csajok (szoc-időszak fotomodelljei stb.) szerepelnek benne.

2009.11.30. 11:43:16

Van itt annyi, hogy csak na!

btjunkie.org/search?q=Josefine+Mutzenbacher

Ha esetleg valakit érdekel...

aGerald 2009.11.30. 12:03:00

Püff neki, a bejegyzést olvasván azt hittem, Szily ügye reménytelen... Emanuell, az legendás, de szerintem az se Jancsó.

krj 2009.11.30. 12:11:31

Mókás film a Josefine Mutzenbacher 1-2. nekem még mindig megvan vhs-en, igaz, hogy annyira szétnyűtt már, hogy autotracking az egész film szinte!!! :-)

Magdinéni 2009.11.30. 12:21:43

Nekem a Josefine Mutzenbacher kollekció összes része megvan. A legnagyobb sorozat, amit valaha láttam. Nem a mai műcsöcsű műszájú műanyag nőkkel készült filmek, hanem igazi dugnivaló csajok és csomó vicces jelenet.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.11.30. 12:29:28

A lovon így hangzott a magyarázat: "So macht's man in Ungarn!" Aztán volt sok Pischta, Piroschka meg Jantschi.

Ott sírtunk nagyot, amikor az asztal alatt a pók a saját bránerét kezdi el veretni egy faszival - abban a hitben, hogy az a mellette ülő nő keze volt. Hát nem.

Perselus Piton · http://www.weirdhungary.blogspot.com/ 2009.11.30. 12:50:01

az igazi klasszikus akkor is Tinto Brass Caligula-ja

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.11.30. 15:17:11

remuralom.blog.hu/2009/11/30/egesz_palyas_narancsszinu_letamadas_az_ancien_regime_ujra_itt
"Jövő héttől visszaállítom a felsőházat" - jelentette ki Orbán Viktor kormányzó, aki mindennep fehér lovon érkezik a parlamentbe. A kormányzót az Arnóth Sándor sétányon faggattuk jövőbeli terveiről. "A hétvégén Felcsútra vonulok vissza, ahol Kubatov Gábor már tölti is a kolbászt a nyugdíjasokból. Ami megmarad, azt befagyasztjuk, mert 2014-re a kerítés is nyugdíjas-kolbászból lesz."
Közben Budapesten a Vének Tanácsa módosította az Alkotmány 29.§ (1) bekezdését: eszerint már "Orbán Viktor fejezi ki a nemzet egységét, és őrködik az államszervezet totalitárius működése felett".

Styxx 2009.11.30. 16:49:59

@-dobray- (dszg):
Ezt is a Jancsó Micu bácsi rendezte?:-)

magyar-magyar szótár 2009.12.01. 01:42:27

@kutty: KI az elavult telefaXXXom mondta, hogy Jancsó vágott?? Esze ágába nem állt. Minden jelentősebb művészeti alkotás mögött vannak nők és Jancsónak is azt hiszem nők vágtak. Basszusgitározott ő aztán vágni, de azért biztos csak meg-megnézte és a spirálfüzetből instruálta a munkát...
Namost a legendás hosszúsnittek, erről meg annyit, hogy Tarr uátán nekem már annyira nem legendás. A maga korában a marketinjéhez tartozott. Olyasmi volt Miki bá, mint a Red Star, mindenki csudálkozott, hogy wuuu, a Vasfüggönyön túl lehet ilyen? De hogymondjam, Tarkovszkij, Kuroszava és Tarr után szembesülnöm kamaszkori rajongásom tárgyával, a terhány elnagyolt...
te voltál az a jógyerek, aki nem járatta le a traktornyomokat a kocsiúton? :D - MAJD EZUTÁN persze az ilyen sima trehányságok is meg letek műűűűvészikoncepcionálva... Úgy vagyok Jancsóval, mint a Hobo Blues Band-del, az iskola része volt a HBB, de mióta hallottam Elmore james-t meg T. Bone Walkert, annyira nem vagyok oda. Valamint a kókler nálam pozitív, gaukler= Ulenspiegel. A Miki bá szerintem nagyfasz volt világéletében, jólérezte magát, aztán amit beszoptak tőle be, amit meg nem.. na azok az ilyen bunkók, mint én, ugye? Leköpni nem fogom soha az öreget, mert ismétlem: az iskolám része.

Styxx 2009.12.01. 09:05:49

@magyar-magyar szótár:
:-) Jó ez a komment. Nem kevés Micu bácsi szabású blöffölő életművész árul valójában lufit, akár egy hosszú életen keresztül, és nem csak a művész világban.

Pl. a politikában Kossuth, Pozsgay, Torgyán.

Legfeljebb, ha egygólos Koplárovics Bélák, vagy még annyik sem.

magyar-magyar szótár 2009.12.02. 02:23:35

@Styxx: Jó, akkor most ezt a lufiárus -t ellopom és már fogom is az arczképmetsző beretvámat... Kossuth, az igen. Kedvencem. Mit Vaterkomplex, auch.

Horgos Eszter · http://tamadohattyu.blog.hu/ 2009.12.06. 12:35:44

@pauly: bizony. ez a kulcs. Josefine Mutzenbacher!!! :)

benaa 2009.12.11. 13:31:08

Dolly Buster puncija
Megvan vagy 20 uncia
Ő a pina terminátor
Jöjjön baszni aki bátor

boldog '80-as évek

Ragyás Tóni 2010.01.20. 13:15:21

Áhhh, ezt láttam én is. ;))) A Patricia Rhomberg féle meg is van. Azért akkoriban Candy Samples se szarral gurigázott... Nem rég olvastam, hogy a 70-es, 80-as években alig kaptak valami pénzt a színészek (már, ha ez színészet), jókat basztak, azt csákány.

Ragyás Tóni 2010.01.20. 13:17:35

torsky.org/
hátha nem mindenki ismeri... Van egy csomó régi film is.

orczy tér 1. 2011.01.26. 02:45:10

Hali És az még megvan mindenkinek,azok a gyönyörű alámondásos magyar szinkronok:)) Így rágondolva ,ahogy olvastam a kommenteket, majd behaltam az emlékekbe:))

koalabeer 2011.02.16. 09:35:01

HUSZÁROK ? Hát én az akkori Nyugat Németországban éltem Köln-ben(diszidensként)Egy barátommal elmentünk megnézni egy filmet. De valami technikai probléma miatt a műsoron lévő film elmaradt és vagy visszakérjük a jegy árát vagy a pótlás filmet nézzük meg, hát a másodikat választottuk. A szemeink nagyon kerekre nyíltak a " Magyar HUSZÁROK pornó" film bejátszása folytán ugyanis az egyik főszereplő hölgy ki is volt " Halász Jutka". Egyébként nem tudom hogy ki volt a rendezője de valóban hasonló volt a rendezés stílusa mint a szegény Legényeké. Na persze ez csak képzelettársítás. De itt van a " HA ".Egyébként még bennünket is kiakasztott a film, mert Németországban hemzsegtek a pornó filmek de a Huszárok az tetézett köztük.
süti beállítások módosítása