Felnőtt tartalom!
Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 évesA belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Én egy olyan nagyobb családi kaja alkalmával csináltam pár napja, amikor libacombot is sütöttem. Ez alkalmat nyújtott arra, hogy bevessem a Héber Háziasszony trükköt. Ez annyit tesz, hogy a legnagyobb fazekamba a másfél kiló libanyak, a nagy fej egész hagyma, a pár gerezd fokhagyma és a lemezekre vágott nagydarab galangagyökér mellé beraktam a hat egész libacombot, és együtt főztem a kombót egy jó félórán át. A combokat ekkor kivettem, és zsályalevelekkel és barna sörrel kezelve megsütöttem. Dupla haszon!
Az alaplé jellegű levest ekkor kezdtem el ízesíteni. A szárazfűszereket – egész borsok, mustármag, sok szerecsendióvirág, kevés fahéj, közepes mennyiségű szegfűszeg - egy nagyobb teatojásszerű izében raktam bele, a kertben szedtem hozzá 10 egészséges levél zsályát és 5 szál majorannát, ami népdalosan hangzik, de még annál is finomabb. Amikor már jól állt a nyak, beleöntöttem a hosszúkás vékonyra összevágott sárgarépát és fehérrépát, meg a két darab negyedelt zsenge zellert, főztem amíg jó nem lett, utána meg lusta voltam lemerni a zsírt, amit amúgy is szeretek, úgyhogy rajta hagytam, és úgy ettük meg. Mindenki lelkesen mormogott.
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.