Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Csodálatos napok egymás után.


A balos kultúrharcosokban - ebben mondjuk tökéletesen egyformák a jobbos kultúrharcosokkal, liberálisok sajnos jó ideje nincsenek - az az egyik vicces, hogy a véleményszabadságot pontosan addig támogatják, amíg valakinek nem támad az övéktől eltérő véleménye. A független újságírást is nagyon szeretik, a független politikai publicisztikát direkte imádják, feltéve, hogy az vagy az MSZP érdekeit szolgálja, vagy nem tartalmaz független véleményt. Fogalmi készletükbe egyszerűen nem fér bele, hogy valakit a legkevésbé sem érdekeljenek úgynevezet pártpolitikai megfontolások.

Szegény balos kultúrharcosok (talán az egykor teljesen, sok éve pedig vendégszerzőként népszabadságos Uj Péter főszerkesztő miatt) alapításától fogva az ő kutyájuk kölykének tekintették az Indexet. Aztán teltek az évek, és még nekik is kezdett leesni, hogy ez nem online Népszabadság, Népszava, Magyar Narancs vagy 168 óra. Mi lehet a megoldás? Szegény korlátolt hülyék agya úgy van bedrótozva, hogy a válasz nem lehetett más, minthogy Orbán Viktor zsoldosai. Vagyis, mondjuk ki, nácik.

A dessewffysta mamelukok agyából sajnos hiányzik a pártfüggetlen, önálló, gondolkodó ember ideája. Egyszerűen nem hisznek benne. Ez a mulatságosan szánalmas szellemi áramlat tartott díszelőadást kedden délután, Orosz József Kontrájában a kormányfüggetlen Klubrádión.

A téma az én publicisztikám volt, ami Ágybavizelő Ferenc miniszterelnök lett a nemzet új színésze  címmel jelent meg hétfőről keddre virradóra az Index címlapján. Az írás azzal az ijesztő, ripacskodó-zokogó előadással foglalkozott, amit Gyurcsány a vasúti katasztófa apropóján vezetett elő a parlamenti folyosón. A lényege mondjuk nagyjából az volt, hogy egyformán rémiszítő gondolat, ha egy ország miniszterelnöke cinikus, az áldozatokat is semmibe vevő ripacs, illetve az, ha mentálisan annyira instabil, hogy még egy ilyen, a miniszterelnöki praxisban sajnos rutinnak számító üggyel is képtelen megbirkózni, és a kamerák előtt összeomlik.

Ez egy vélemény, persze éles és nyilván sokaknak sértő, csakúgy, mint a miniszterelnök szereplése. Ha valakinek van kedve hozzá, lehet vitatni, egyet nem érteni, francba küldeni a szerzőt, a publicisztikázás ezzel jár. Az azonban igen vicces, hogy a Klubrádió, és az európai értelemben vett sajtódemokraták hogyan kezelnek egy sajtóvitát. A cikk megjelenése után pár órával Orosz szerkesztői felhívtak, hogy szerepeljek a koraesti Kontra élő telefonos részében, a másik felhívott Buda Péter elemző, vallástörténész.

Nem akarom túlzottan lelőni a poént, a lényeg ugyanis az lenne, hogy aki jót akar mulatni az agyoperált kultúrharcosok szpartakiádján, az hallgassa meg itt a Kontrát, az érdekes rész kb a kétharmadánál kezdődik. Kedvcsinálónak annyit, hogy Európai Értelemben Vett Buda Péter a vitát - ismétlen vitát - azzal nyitotta meg a maga részéről, hogy "magáról a cikkről diskurzust nem nagyon szeretnék folytatni", mert nem alkalmas arra, hogy az ember erről eszmét cseréljen, majd elmondott mindennek, a "gennyes"-től a legalább tízszer megismételt "perverz"-ig, de tartotta a szavát, mert diskurzust tényleg nem folytatott. A minőségi újságírás védelmében, természetesen. Az európai értelemben vett európai szerző - a Gyurcsány-kormány majdnem egyházügyi államtitkára - vitakultúrájába ezen felül annyi fért bele, hogy lekurucinfózza az Indexet, engem pedig ismert jobboldali újságírónak nevezzen. Orosz "Korrekt" József, az MSZP majdnem-sajtósa végig úgy beszélt, mintha a cikkem címében szereplő "Ágybavizelő Ferenc" tényállítás lenne, miszerint Gyurcsány Ferenc inkontinenciában szenvedő beteg ember. Ha valakit lebénázunk, az pedig nyilván a paralízisesek nyilvános megalázása. Az mindketten kategorikusan megtagadták, hogy a cikk tárgyáról, vagyis a Progreszív Pityogó döbbenetes alakításáról beszéljünk. Szóval aki európai mulatságra vágyik hallgassa meg ezt a két (velem együtt három) pompás sajtómunkást. Én visszafogott voltam, annyira meghökkentett ez a tombolás, de a többiek szerencsére biztosítják a felhőtlen szórakozást.

Ja, a best of hülyeség: a budapesti alternatív szórakozóhelyeken Gyurcsány-ellenes náci szövegekkel lehet bevágódni a csajoknál. Ki viszi le szegény nyomorultat egyszer a Szimpla-kertbe?

update 1: Pompás központi bizottsági ledorongolás az MSZP honlapjáról, benne kommunista feljelentéssel, mert a szerencsétlenek még mindig azt hiszik, hogy Uj Péter az "ő emberük". Jézusom.

"Ha én Uj Péter volnék, az index.hu főszerkesztője, elgondolkodnék azon, hogy illik-e a szakmai múltamhoz, a sajtóban kivívott nevemhez és elismertségemhez egy ilyen kolléga."

A bejegyzés trackback címe:

https://szily.blog.hu/api/trackback/id/tr37703445

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: GayBears Blog 2008.10.08. 16:07:42

Hump hump hump (...) Gyurcsány miniszterelnök kijön a parlamenti dolgozószobájából, hogy bejelentse, a hétfői vonatkatasztrófa miatt - aminek nagyjából annyi áldozata és súlyos sérültje van, mint egy átlagos hétvégi diszkóbalesetnek - lemondott Szabó szak…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Carnivora (törölt) 2008.10.08. 19:31:46

Boli 2008.10.08. 19:26:31

Én nem olvasom a szart, ahogyan nem megyek homokos fesztiválra sem nézelődni aztán balhézni, mert nem érdekel. Ez ilyen egyszerű.

mokec 2008.10.08. 19:37:09

Gy. F. érintett volt a belesetben, mert képviselőtársa a vonaton volt... Csak egy kérdés. A képviselőtársának a beleset időpontjában nem a Parlamentben kellett volna lennie?

okostojgli (törölt) 2008.10.08. 19:39:37

hatláb,


ez nem egy keményebb hangvételű cikk volt, ez egy szimpla gyalázkodás volt. olyan kurcinfo módra. hajrá szily.

az indextől többet vár(t volna) az ember.

Francois Pignon 2008.10.08. 19:40:05

Ezt úgy értsük, GyF nem az elhunytak és sebesültek miatt zakkant össze, hanem mert egy frakciótárs is a vonaton utazott? Ezt a szálat így azért nem erőltetném a kommunikációs csapata helyében.

Carnivora (törölt) 2008.10.08. 19:40:15

mokec 2008.10.08. 19:37:09

Nem ilyenkor szokták volt mondani közfeladatát látja el halaszthatatlan módon ...

bakfitty · http://ismerosvalahonnan.blog.hu 2008.10.08. 19:40:20

ha valahol a neten meglátom megint, hogy "nem kicsit, nagyon" pingparadicsommal és trackbacktojással fogom megdobálni az illetőt.

Valaki a sok közül 2008.10.08. 19:41:24

BandW!

Szili a cikkben lényegében rácsodálkozott, hogy ő is ugyanolyan náci, ha mer más véleménye lenni, mint bárki másnak.

És ezt jól le is írta az indexben. Én ezt idáig is tudtam, hogy így van, sőt sokan mások is. Ezért nem jut eszembe (ahogy sokan másoknak sem) Oroszékkal bármilyen cím alatt egy zászló alá állni.

De azzal együtt talán egy-két kevésbé elgyepesedett ballib is látja, hogy ha mondjuk kevésbé akarna már ballib lenni, Oroszék az ő szólásszabadságát is meg fogják kérdőjelezni. Persze nem ezen a konkrét címen, hogy más vélemény.

És ez a cikk azért ütős, mert ez nem valamiféle feltételezés, mint mondjuk a kurucon, hanem egy konkrét esetleírás. Tegnap én voltam a náci, ma Szily, holnap lehet, hogy te.

Persze, amíg egy "demokratikus Chartán" Oroszék mellett a kirendelteken - oda-buszoztatottakon kívül 300-an vonulnak fel, addig nincs gond, legfeljebb röhögünk egy jót és örülünk, hogy az Oros féléket képviselő média egyre jobban szorul ki a perifériára. Az Index nyilván nem szeretne oda kerülni.

Carnivora (törölt) 2008.10.08. 19:42:03

Mindenesetre Szily-nek igaza van egyértelmű a balos gyökér ugyanolyan, mint a jobbos ott is mindenféle balos szarnak elhordják az indexet a bellerek mindenféle jobbos szarnak :D

Mindenesetre lehet v.mi jó az országban, ha még mindig van olvasó nem mindenki lett még agymosott droid?

BandW (törölt) 2008.10.08. 19:43:08

hatláb,

Hát, ha a Kontra beszélgetést értékeled "rárontásnak", akkor most röhögök egy nagyot.
Más tömegmédia meg szerintem nem foglalkozott vele.

Hol a faszban van a "rárontás"?
Engedd meg mégis, hogy röhögjek.

kiskukac 2008.10.08. 19:43:14

...na most megmondom a frankót, hogy tuggyátok.
Nem Witz !

Ez az Orosz Jóska (bizony ! tod' Te jól Jóska)
elvitte tőlem a Feynmann: "Mai Fizika" 9 kötetét, s azóta sem hozta vissza ! Pedig akkor bölcs-észnek
adta ki magát. Szóval nem vót e'társam. De nem
hozta vissza !

Jóska ! Kell a könyv !

Mindenkinek Nazi- und Kommunisten-mentes rezsimeket ! :-)

teremör 2008.10.08. 19:45:34

Ajjaj! kicsiszilynél eltörött a mécses és most telesírja bánatával az egész világot. Bántották őt rosszcsúnya emberek, mertek véleményt mondani az ő gyönyörűséges, fennkölt kis cikkecskéjéről.

hatláb · http://ebenci.blog.hu 2008.10.08. 19:45:41

tőlem röhöghetsz, ezek szerint nem figyelté5l oda eléggé. Ha valakit egy cikke miatt perverznek titulálnak, az rárontás. De hívhatod aminek akarod, nem intelligens emberhez méltó viselkedés.

Valaki a sok közül 2008.10.08. 19:45:57

Pala!

"Meggyőződésem, hogy az ilyen Buda Péter- és Orosz József-féle alakok oroszlánrészt vállaltak abban, hogy a Kurucinfó ennyire népszerű lett."

Ez bizony így van, vannak témák, ahova egyszerűen szinte csak oda lehet menni infóért. A vonatbaleset napján pld. percenként kiakadt a szerverük, pedig állítólag igen erős. Szóval nagyon nem én voltam egyedül érdeklődő ott.

BandW (törölt) 2008.10.08. 19:47:18

Valaki a sok közül 2008.10.08. 19:41:24

Hol a búbánatos faszban volt Szily "náci"?

Egyedül a kontrában foglalkoztak a cikkével, és ott is csak pusztán a stílussal.

Elhangzott, hogy belefér a szólásszabadságba, de a stílust kifogásolják (magam csak azért, mert a tartalom és a stílus kiáltóan nem kapcsolódott)

Mi a fenéről beszélsz?

Carnivora (törölt) 2008.10.08. 19:47:50

Valaki a sok közül 2008.10.08. 19:45:57

Pedig semmi mást nem csinálnak csak összelopkodják a híreket máshonnan, és kiegészítik egy pár soros zsidózással, orkozással ... nyugodtan találhattál volna a vonatbalesetről máshol infót.

BandW (törölt) 2008.10.08. 19:48:45

hatláb,

Ha a "perverz" rárontás, akkor az "ágybavizelő" az mi a fasz?

Basszátok meg, télleg lükék vagytok.

Őrnagy Őrnagy 2008.10.08. 19:50:22



kérek mindnekit tekintse semmisnek az eddigi hozzászólásaimat


sajnos csak most kaptam meg a gyógyszerem, és most látom, miket írogattam eddig össze-vissza

espadazo - Játékbolt: · http://aruhaz.nettfilm.hu 2008.10.08. 19:51:59

De akkor most végül is lesz banner az Indexről a kurucra vagy sem?

BandW (törölt) 2008.10.08. 19:58:49

Őrnagy Őrnagy,

Sajnálattal észleltük, hogy mostan meg rossz gyógyszert kapott.
Holnap reggelig írhat össze-vissza

Valaki a sok közül 2008.10.08. 19:59:19

Carnivora
Igy igaz, de itt egyben van és elég jó frissítésük is.
A lényeg így is kihámozható. Persze ha lesz jobb, azt olvasom:)

Ilyenek mint ez Szily cikk, pld. érdekel.:)

Szegényember felesége · http://szegenygazdagok.blog.hu 2008.10.08. 20:04:00

Ó, micsoda ország ez!

Szily, azt mondja a népi bölcsesség, hogy akit sokan szidnak, hosszú életre számíthat!

Úgy legyen! :)

Alf (törölt) 2008.10.08. 20:07:32

húha, ez fájt, végighallgattam...

minimalista 2008.10.08. 20:12:53

A cikk írójának szerintem teljesen igaza van eltekintve attól hogy nem alternatívát látok gyurcsi viselkedésével kapcsolatban,hiszen egyértelműnek tűnik hogy galád színjáték az egész,gusztustalan és gyomorforgató.Arra hogy meghülyüljön sajnos még várni kell.
Ugyanakkor a cikk második része,a Pál utczai fiúk átirat engem nagyon bántott,hiszen közönséges bűnözőket(politikusok) helyettesíteni egy alapvetően szépséges és emberi tragédia szeretnivaló szereplői helyére és atmoszférájába,finoman szólva is ganajtúró dolog.

BandW (törölt) 2008.10.08. 20:14:17

Hát ha Gyurcsány picsogott a Szilyt kiakasztó fölvételen, akkor a mai Szily poszt picsogásban Gyurcsány a köbön.

Télleg nincs senkiben önkontroll?
Vagy mi a fasz van?

phaidros · http://konzervatorium.blog.hu 2008.10.08. 20:15:45

Végighallgattam én is. Ferenc vagy idegbeteg, vagy cinikus szemétláda. (Vagy idegbeteg cinikus szemétláda. :) )

Egyik sem ígér sok jót.

bakfitty · http://ismerosvalahonnan.blog.hu 2008.10.08. 20:16:07

én nem tartom szépséges és emberi tragédiának, hogy SPOILER nemecsek ernő meghal, mert feláldozza magát. gyógyuljon meg, ápolják, szép kalandként gondolnának rá 30 év múlva. de ne haljon meg!

légycsapó 2008.10.08. 20:16:25


Megy a nyálverő hisztériázás.

Az van

phaidros · http://konzervatorium.blog.hu 2008.10.08. 20:17:30

Minimalista,

igen, a PUF nem kellett volna a végére. Nem is illett oda. Szerintem megírta, és publikálta, ha átolvasta volna még párszor, akkor törölte volna belőle.

Mondjuk az indulatát viszont megértem.

Ez a szánalmas szar alak Magyarország miniszterelnöke? :( Ennél csak az a rosszabb, hogy van aki még védi.

Azor 2008.10.08. 20:22:46

szerintem meg tökjó a blog dizjánja :)

sendervári 2008.10.08. 20:23:19

BandW!

Tudod az a jó a cikkben, hogy van valaki, aki ki meri mondani, mit gondol Fletó előadásáról. A baloldalon pedig azért hisztiznek ennyire, mert pontosan tudjátok, hogy igaza van. Ha egy ujságíró üt jobbra is, balra is, ha hülyeséget lát, akkor az ugye már jobbos elhajló! Nem ehhez szoktatok hozzá, ugye? Ha a Mancs, vagy az Index jobbereket fikáz, akkor minden rendben van. Akkor persze nem az ujságíró ízlésével van baj, és teljesen indokolt minden irónia, gúny stb. Ha balosról van szó, és ráadásul jó a cikk, akkor gáz van, és azonnal ugranak a Szovjetjózsik, Drágabolgárurak. Magyarázzák a megmagyarázhatatlant, mentegetik a menthetetlent. Nem könnyű dolog ez: jön valaki, aki pontosan, kíméletlenül kimondja amit lát, kimondja azt amit ők is látnak (ráadásul nem valami elvadult hírtévés vagy nemzetes), akkor persze nagyon szarul érzik magukat, és dühöngenek. Nem baj!

Hajrá Szily!

states 2008.10.08. 20:24:50

Gyurcsány tegnapelőtti alakítása akár az orvosi eset kategóriájába, akár a színűvészetibe tartozik, csak a sokadik bizonyítéka az alkalmatlanságának. Ezt ma már mindenki tudja, kivéve a pártját...

alpi 2008.10.08. 20:26:20

Nem vágom az előzményeket, de ez egy fröcsögő mocskolódó cikk.
Kicsit több méltósággal, kicsit kevesebb nyomorultozással meg korlátolt hülyézéssel talán maradna energiája a szerzőnek kreatívabb tevékenységre is, mint a meglevő tekintélyes mennnyiségű szar kavargatása.

minimalista 2008.10.08. 20:27:00

bakfitty

Ha szép csendben meggyógyulna hol maradna a tragédia?Jobb lett volna ha kellemes híg-csöpögős hepiend-papikaként zárul és másnap már nem is emlékszel rá?Emlékszem,ahányszor olvastam mindig megkönnyeztem (elsőre kitartóan sírtam)ezt a regényt.Katartikus a vége és még csak nem is hatásvadász,hisz ez az élet rendje.x.

phaidros · http://konzervatorium.blog.hu 2008.10.08. 20:27:51

sendervári,

nem érted. Nem az a baj, hogy Ferenc rinyál, az a baj, hogy egy újságíró csúnya szavakat ír. Nem tudom, feltűnt-e, de ha Magyarországon egy újságíró csúnya szót tesz a cikkébe, ízléstelenül ír, ésatöbbi, amit még itt olvastam, akkor 2300 komment lesz a cikkéhez, és a lemondását követelik. Csupa felháborodott, jó ízlésű, független ember. És akkor Szily itt meg megvádolja őket, hogy vérbalosok. Érthető a felháborodásuk, hisz ez azt jelentené, hogy ők védik az ágybavizelőt, pedig dehogy, ne nézze már őket senki hülyének. És most ezen megy a reszelés. :)

Invictus 2008.10.08. 20:29:07

Na, Szily most megtudhatta milyen a baller hordával szemben a fasz rossz végén lenni.
Meg azt, hogy a kormánypárti "értelmiségeink" (Szóda-, A38- és Szimpla-töltelék wannabeink) ez a mindent fikázós, "semmit sem tisztelünk, semmi sem szent" Mancs-eredetű stílustól csak addig kapnak multiorgazmust, amíg jófelé ütnek vele, ha Ferenc testvér kap, akkor mindjárt "gondolattalan alpáriság" lesz :)
Szánalmas, ahogy a BandW-féle figurák és az egész ideküldött MSZP-fanclub hisztériázik (kedvenc eszközük a nicklopás, ilyen fórumokon mindig megjelenik pár balsi patkány, akik az ellenoldaliak nevében írogatnak viccesnek vagy lejáratónak vélt hozzászólásokat), ebből látszik, hogy a cikk betalált...

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.10.08. 20:32:05

Még mindig itt van ez a nicklopó pedofil náci?
Hogy csapná meg egy nyári villám!

sendervári 2008.10.08. 20:32:17

phaidros,

:)

imi 2008.10.08. 20:32:42

Orosz József mióta számít? Egy nevetséges kis pártkatona.
Az MSZP-nek meg fáj az igazság, erről szól az ügy.

alice 2008.10.08. 20:32:43

HAJRÁ SZILY!! LEGALÁBB A KOMMUNISTA BANÁNKÖZTÁRSASÁG KLIENTÚRÁJA ÉS NOMENKLATÚRÁJA BOSSZANKODIK KICSIT...MERT AHHOZ PRIMITíVEK,HOGY BELÁSSÁK HOGY ÁVF RIPACSKODÁSA MENNYIRE SZÁNALMAS ÉS TISZTELETLEN...

phaidros · http://konzervatorium.blog.hu 2008.10.08. 20:37:25

Orosz volt az, aki kiküldte az operatőrét Irakban, ő meg a hotelből tudósított?

Valaki a sok közül 2008.10.08. 20:40:48

"Mancs-eredetű stílustól csak addig kapnak multiorgazmust, amíg jófelé ütnek vele, ha Ferenc testvér kap, akkor mindjárt "gondolattalan alpáriság" lesz :)"

Igen jó összefoglalása ennek az egész ügynek.

MagyarNarancs 2008.10.08. 20:41:29

Véleményem szerint szánalmas, hogy a szólásszabadság legnagyobb harcosainak mennyire el tud durranni az agyuk, amint nem a saját politikai hovatartozásuk ideológiájához konvergál egy publicisztika. Orosz (Homokozó) József tulajdonképpen saját magával beszélget, ez már megszokott, tőle ne is várjunk mást. De ki ez a Buda Péter? (a szakértő) Ő milyen szakértő, miért szakértő, mitől szakértő? Legfőképpen: miről beszél???

Nagyon-nagyon szeretnék abban reménykedni, hogy ez az álinterjú Szily Lászlóval, majd pedig az utána következő hőzöngés egy ismeretlen szájából nem győzte meg az embereket. Ám ismerve a magyar viszonyokat, itt nem divat levenni a szemkötőt és gondolkozni egy picit. Én örülök, hogy Szily mégis megtette. Utoljára még annyit: akinek eddig megmutattam a cikkedet Szily, annak mind tetszett. Orosz József (és a kis buzibarát szakértője) pedig senkinek. Hiába, értelmes emberekkel szeretem körülvenni magam.

üdv

Virág et. 2008.10.08. 20:54:33

Ez a te 15 perced, Laci. Élvezd ki. :)
Egyébként már most veri a blogod látogatottsága a Tóta W-jét. Csak nehogy egymás torkának essetek a szerkesztőségben ...

Amúgy meg kitartás. Ha ez vigasztal, teljesen igazad van. Mondom ezt MSZP szavazóként. A mindenkori miniszterelnök közszereplő (ő a legközszereplőbb közszereplő), ennél százszor többet köteles tűrni. Idióták meg nem csak kuruc.info-n, hanem mszp.hu-n is vannak, nem nagy újdonság.

dr. Erika Zangolna 2008.10.08. 20:59:50

Nekem a cikkről rögtön ez:

matula.hu/index.php?section=article&rel=43&id=522

meg ez:

matula.hu/index.php?section=article&rel=22&id=252

jutott eszembe.

A Matulán lenne ennek a cikknek a legjobb helye. Szerintem a kérdés politika- és oldalfüggetlen: lehet utálni, meg gusztustalan ideggyenge pojácának tartani bárkit, de nekem pl. soha nem jutna eszembe valakinek a halálát akár parafrázisban is megírni. Se jobb se baloldalról.

Azt hiszem, hogy mind a sírás kicsúfolásával, mind az élő ember halálának bemutatásával egy olyan vonalat léptél át, amit kb. óvodás korban helyeznek el a szülők a gyerekekben - síró emberen nem röhögünk, élő ember halálával nem viccelünk.

Azért szerintem a hörgés, mert ezek tényleg kemény társadalmi tabuk. Nem érinthetetlenek, de várható, hogy felfortyanás lesz belőle, ha nem a megfelelő helyen jelenik meg. Szerintem nem a megfelelő helyen jelent meg, de ezt már fent leírtam.

sendervári 2008.10.08. 21:00:09

"Mancs-eredetű stílustól csak addig kapnak multiorgazmust, amíg jófelé ütnek vele, ha Ferenc testvér kap, akkor mindjárt "gondolattalan alpáriság" lesz :)"

Szerintem is ez a lényeg. Azért azt el kell ismerni, hogy hihetetlen kitartással dolgoznak a baloldalon. Látjátok: itt is hányan vannak...és írnak, írnak rendületlenül. Szinte megható ez az öncsonkító ragaszkodás....

2008.10.08. 21:00:26

Meg kellett valahogy magyarázni a maradék szavazók számára ezt a legújabb Fletó-dolgot, Szily cikke meg pont kapóra jött ehhez. A cikkben szerintem a PUF sem volt rossz.

Gerald 2008.10.08. 21:02:51

Nemtom mi a baj Gyrcsánnyal. Ez a mi szept. 11-ünk és ő mégis milyen keményen végezte a dolgát. Biztos gyakorolt a tükör előtt. Sokat.

sendervári 2008.10.08. 21:03:07

Erika Zangolna,

Síró emberen tényleg nem röhögünk, de az álszent roszz ripacson igen!

És itt ez a lényeg! De ezt Te is tudod.

sendervári 2008.10.08. 21:07:35

Gerald,

áááááá, nem, ő tényleg sírt...
És ezzel nem illik viccelni! :)

sendervári 2008.10.08. 21:10:38

Erika Zangolna,

tényleg, Te a matulát olvasod?
Te kis mazohista....

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2008.10.08. 21:57:56

Ilyen emberekkel szóba állni, mint Orosz...bakker?

Vagy ülni?

na hallod!!!???!!!

BandW (törölt) 2008.10.08. 21:58:12

sendervári 2008.10.08. 20:23:19

Ki meri mondani?
:-)))))))

Mi a lófaszt nem lehet kimondani ebben az országban?

Elvisz az ÁVÓ?

Viccesek vagytok.

Gyurcsány Ferenc pedofil Orbán Viktor meg nekrofil.

Baszottul bátor vagyok, és most várom, hogy becsöngessenek.:-))))

Mi a fenéről beszélsz?

laci 2008.10.08. 22:01:01

semmi problem nem volt a cikkeddel megy a szokásos mszps ferdites mint a koteles beszednel vagy a gyalazatos nepszavazas elott 2004ben.
tipikus: vedd meg magad egy olyan dologgal kapcsolatban amit nem mondtal.

laci 2008.10.08. 22:03:43

az mszp.hun nemtom ki irta azt a szanalmas ocsmanysagot, de ne foglalkozz vele!

sendervári 2008.10.08. 22:11:12

BandW,

Olyan jól tudojátok a hülyét játszani!
Amikor nem tetszik valami, akkor valahogy nem értitek, mit akar az ember mondani. Pont ezt csináljátoka Szilyvel is.

Nem, nem viszi el az ávó, csak egyszerűen tahóvá nyilvánitja néhány "fontos" megmondóember. Szerencsére egyre kevésbé működik ez a dolog. Bár azért próbálkoztok rendesen...

BandW (törölt) 2008.10.08. 22:11:16

Irgalmatlan bátorság ébredett bennem.

Orbán Viktort megfigyeli a titkoszolgálat, és erre bizonyítékom van.
Szilyt eliminálni akarja a kommunista métely, mert rosszindulatú cikket írt Gyurcsányról.

A tőzsde a zsidó tőkétől borult össze.

Izgulok, mikor gyön értem az ávó.
:-))))

BandW (törölt) 2008.10.08. 22:12:13

sendervári 2008.10.08. 22:11:12

Mi a faszt akarsz mondani?

sendervári 2008.10.08. 22:19:51

BandW,

Semmit nem akarok mondani.
Reszemről a lezárva.

BandW (törölt) 2008.10.08. 22:21:33

Még élek.

Sőt.
A macska is megvan.

Mi a lófasz van a komcsi összeesküvéssel?

De a fogkefét bekészítettem.

BandW (törölt) 2008.10.08. 22:22:19

Szóval semmi nem jut eszedbe.

Nem vagyok meglepve.

sendervári 2008.10.08. 22:25:53

Hergeld még egy kicsit magad!
Olyan jó olvasni! :))))

még, még, még!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.10.08. 22:29:26

Szily

A cikk kurva jó volt, végigröhögtük.
Gondoltad volna, hogy ekkor vihart fog kavarni?

Látod, maradtál volna meg a horgászos témánál...

gerebics 2008.10.08. 22:29:38

Azért ne feledjük, volt egyszer egy POKORNI, aki szintén hüppögött, mikor az apjáról kiderült ez-az...

BandW (törölt) 2008.10.08. 22:37:35

Én sokkal bátrabb vagyok, mint Szily.

Gyurcsány megbaszta Overdost a lovat.

Itt és most csak a blogolóknak.

Én vagyok a kibaszott bátor, az ávónak ellenálló blogger.

Magam is meg vagyok lepve saját bátorságomtól.

Kurva jó cikkeket írok, csak momentán nem érek rá ezzel foglalkozni.

De fasszopó Gyurcsány. és a kiegyensúlyozottság kedvéért fasszopó Orbán.
Hűűűűűűű de bátor vagyok

sendervári 2008.10.08. 22:40:33

bandw

Ezazzzzzz.....

ÁVÓ 2008.10.08. 22:44:33

Csak szólnék, hogy BandW-t elvittük.

sendervári 2008.10.08. 22:46:14

ÁVO

Na ugye....

laci 2008.10.08. 23:02:13

gerebics: ő azért le is mondott...

1974 2008.10.08. 23:23:00

Hajrá Szily!!! Hajrá sendervári!!
Szily cikke az utóbbi hónapok egyik legütősebb írása volt. Mindezt konzervatív, hithű, gyakorló (nem vasárnapi misés!) katolikusként mondom. Háborodjak fel a ministráns fiú hasonlaton??? Megtehetném. És elküldehetném Szilyt melegebb égtájakra. Neeeeeem. Csak látni kell a fától az erdőt emberek...
Az igazi "megmondóemberek"-ben pont az az igazi, hogy jobbra is, balra is osztanak egy-két jól irányzott pofont. Ez pedig most telibe talált. Még 1-szer GRATULA!!!

A Nép Te vagy (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2008.10.08. 23:42:28

Baj van. Eddig is sejtettem, de most már biztos.

Már elfelejtettem kitől ered, de volt valakinek egy nagyon jó meglátása:

„A kommunista olyan szociáldemokrata aki elvesztette a humorérzékét.”

A Szily írást ért MSZP-s reakciók alapján így világossá válik, hogy az MSZP tényleg kommunista párt

e-Vita · http://e-vita.blog.hu 2008.10.09. 06:56:58

Gratulálok mindazoknak, akik szorgos munkával dolgoznak az ország további fasizálódása, ill. polgárháború felé terelése érdekében: mostantól kezdve az index.hu, szily, és az itteni szélsőjobbos kommentelők. A vérszomj legalább akkora hajtóerő. mint a pénz.

sendervári 2008.10.09. 09:07:53

e-Vita,

Fsizálódás, polgárháború, vérszomj???

Ez azért kicsit vicces. Mintha Debreczeni Józsefet, Magyarország elsőszámú rettegőjét hallanám..

george · http://georgekgy 2008.10.09. 09:41:38

Az Index nem balos nem jobbos.Szerintem. A fidesz szerint viszont balos vagy liberális. De ez mellékes.Nem kell, nem szabad ocsmány hangvételű cikkeket írni. Nem kell, nem szabad egy vélemény elmondásáért, egy kritika megfogalmazásáért másokat, akárkit még egy miniszterelnököt sem megalázni. Ez nem bátorság, hanem bunkóság. Nem tetszik amit GYF csinált? Írd meg! Ripacsnak tartod? Írd meg. A ripacs is eléggé bántó, de kifejezi amit érzel.
Miért kell megalázni a másikat?!
De hát hiába mondja ezt neked,aki mondja egyszerűen nem jut el az agyadig. Vagy ennyire más a mércéd! Kár, de hát ha neked tetszik csináld csak. Nekem, és még sokaknak EZ nem tetszik.
Üdv
Gy

molaris 2008.10.09. 09:52:32

Nagyon csúnya Szilytől, hogy nem hord szemellenzőt, és nem moderálja ki a néki nem tetsző dolgokat.
Tanulhatna TWÁ- tól.:):) Na TWÁ megírhat bármit mert senki nem veszi komolyan, csak a fanjai.

Hajrá Laci!!!

Rá Dios 2008.10.09. 10:27:47

Túl sokat kérek, ha azt mondom, ha nem is a gondolkodásban, de legalább a szóhasználatban lépjünk vissza vagy 10-15 évet és amikor nem szeretünk (utálunk) valakit, valamit, ne az embert (és családját), hanem a tetteit minősítsük?
Ez nem valami ókeresztény vagy éppen (kis-)polgári szépelgés, hanem dramaturgiai szabály: a halk szó a hatásosabb.
Persze, ha gyenge az érv, azt hangosan kell mondani (Churchill szerint, ugye).:-)

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.10.09. 10:30:33

Egy konnyebben kezelheto valtozat.
Buda Péter Szily Lászóról és Tóta W. Árpádról
www.youtube.com/watch?v=NDy-9QT8K7w

jenko 2008.10.09. 10:54:58

ezt az árokásó cikket mereven elutasítom! Továbbá elhatárolódom a fasizálódás elmélyülését szolgáló kommentektől, és különben is, már be van pakolva a bőrőndbe, ha menekülni kell a bőrfejűek (ugye tudjuk, mint jelent bőrfejűnek lenni??) elől.
Addig is rettegjünk együtt! (kivéve aki bátor, de azt ugye már elvitte az ÁV... akarommondani a stazi, ami a nácikból átvedlett álkommunista anti-antifasiszta rémgyülekezet)

Sendervári 2008.10.09. 11:21:58

Rá Dios,

Szerintem nem kérsz sokat, tényleg normális hangon kellene beszélnünk egymással.

Csak azt ne kérd, légy szíves, hogy pl. Szily fogja vissza magát, ha ilyen előadásokat lát, mint amilyent Gyurcsánytól látott. Ilyen álszent, undorító ripacskodást egyszerüen nem lehet szó nélkül hagyni.

Egyébként azt nem nagyon értem, hogy miként lehet egy ember tetteit minősíteni úgy, hogy ne az embert minősítsük???? Ha századszor látjuk hogy Fletó ripacskodik, akkor sajnos azt kell mondanunk, hogy ő bizony egy rossz ripacs. Szily sem mondott ettől durvábbakat, a gúny pedig adott esetben teljesen indokolt volt.

margit néni 2008.10.09. 12:38:09

BandW 2008.10.08. 21:58:12

géza fiamék már elindultak érted, jobb ha elhagyod az országot!!! ez a szilygyerek megérett a pulitzer-díjra, nem csoda, hogy cudarul rátámadt a gyurcsanyista véleményÁVÓ kegyetlen bosszúserege. mindenesetre csodálkozom, hogy egy ilyen éleslátású publicistának csak most kezdenek leesni fletó dolgai. az utóbbi pár évben biztos fincsi etetőanyagot főzött a teakonyhában, esetleg snecizett a szilaspatakba ömlő szennyvízcsatornánál, hogy eddig nem osztotta meg a széles közönséggel paradigmaváltó leleplezését - az egyszerű átlagpolgár számára már tökéletesen kiismert - miniszterelnök úrról. gondolom eddig fondorlatos módon zsarolták a pöcse tényleges méretével/szánalmas fogási naplójával, ezért tartott ilyen soká letépni láncait, s világgá kürtölni ezeket a kolosszális közhelyeket. mindenesetre édes bizsergéssel kevert remegéssel várom, hogy a holnapi nap folyamán milyen bőrt lehet lehúzni erről a - méltán mérföldkőnek tekinthető - írásról és hogy éppen miként akarják végleg elhallgattatni a modern magyar újságírás legragyogóbb csillagát a vesztüket érző - és a szerző utolérhetetlen humorára méltán irigy - álértelmiségiek.

Sendervári 2008.10.09. 13:03:03

margit néni,

Hányszor viszik még el ezt a szerencsétlen BandW-t? Kicsit uncsi már.

Csak mellesleg: Ajánlom figyelmedbe Szily kritikáját Az új miniszterelnök c. könyvről. (A kiváló Debreczeni József remekművéről van szó) Szóval Szily nem ma kezdte.

index.hu/kultur/klassz/debreczeni/

neménvagyok 2008.10.09. 13:54:30

Kedves Szily, te csak szeretnéd ha lenáciznának, de ilyet nem tett senki. Legfeljebb néhányan kiakadtak azon, hogy manapság a hozzád hasonló feltörekvő zsenik a mocskos beszédet tartják kiugrásuk garanciájának.

Ha elmondtad volna abban az "írásban" ugyanezt szépen, kultúráltan, ahogy a tanítónéni tanított, még egyet is értettem volna veled. De tudod, ha rossz a fagyi, akkor szabad reklamálni miatta, viszont ha odaszarsz a cukrászda lépcsőjére, lehet hogy még pofán is basznak. Nemtom érted-e, mit akarok itten neked mondani?

Szóval nincsen itt semmi nácizás, csak bunkó voltál, jó szokásodhoz híven. De ettől leszel menő firkász, tehetséggel ezt sokkal tovább tartana elérni. Hisztizz még egy kicsit! :o)))


BandW! Te AZ a BandW vagy az mno-ról? (gorcsev)

Sendervári 2008.10.09. 14:15:28

g.i.,

Cukrászda?? Úgyan má'! Kupleráj!!
Szily meg nem szart sehova, csak elhányta magát! Egyébként elég sokan vagyunk, akiknek a gyomra felfordult attól a fagyitól...

neménvagyok 2008.10.09. 14:18:54

Sendervári

Ha kupleráj, akkor viszont tutira pofánbasznak. :o)) Ott ügyelnek a rendre.

Sendervári 2008.10.09. 14:27:22

Hiába ügyelnek a rendre, ha a szar fagyijuktól mindenki okádik. Utána pedig hisztiznek, hogy fúj milyen emberek járnak ide!

neménvagyok 2008.10.09. 14:41:24

Még mindig nem értitek. Nem baj. :o)))

A Szily gyerek mindenről azt gondol és ír ebben az országban, amit akar. De a közönséges és gusztustalan stílusáról másnak is meglehet a véleménye, és ebben az esetben feleslegesen hisztizik már 2 napja? Épp most hallgatom a klubrádiós linket, nem mondtak rá semmi sértőt. Főleg nem nácizták le. Vihar a biliben az egész.

Sendervári 2008.10.09. 15:06:03

g.i.

Hát hogy is értenénk?

"A tehetségtelenség perverz kompenzációja, undorító, gennyes stb."

Ezek ugye nem sértő kifejezések?

Tényleg nem értjük, Budának pl. miért szabad, amit Szilynek nem szabad?

neménvagyok 2008.10.09. 15:11:12

Ha már az általad említett hányásnál tartunk, kicsit olyan a szitu, mint a klasszikus viccben: Szily leokádott másokat, és most mutogat rájuk, hogy hogy néznek ki. :o)))

p.s. " perverz kompenzáció, undorító, gennyes stb." mind stimmel. Hogy tehetséges-e, azt nem az én tisztem megítélni. De a jajongást be kéne fejeznie, nem áll jól neki. :o)

Sendervári 2008.10.09. 15:20:38

Bocs, de ez most nagyon emllé ment! Fordítva van: a látványtól okádott, és ti sikítoztok, hogy fújjj, de gusztustalan.

P.S.: Értem én, jajongani is csak nektek szabad.

neménvagyok 2008.10.09. 15:21:33

Úgy nézek ki, mint aki jajong? :o))

Sendervári 2008.10.09. 15:32:33

g.i.,

Ááááá, dehogy:)

Lehetek egy kicsit offtopic?

Hagyjuk egy pillanatra Szilyt, Budát!
Mia véleményed Gyurcsány előadásáról, amiről az a "szörnyű" cikk született?

neménvagyok 2008.10.09. 15:34:12

Ugyanaz, mint Szilyé. Csak nekem volt gyerekszobám, a szüleim nem képzőművészek voltak.

:o))

Sendervári 2008.10.09. 15:37:23

Oké, rendben, most, hogy találtunk egy közös pontot, hagyjuk abba, mert a dolog következményeinek megítélésében, úgy se tudjuk meggyőzni egymást.

Heló,

Lépek

ZöPö_ · http://route66.blog.hu/ 2008.10.09. 16:09:10

Szily, ha annyit írsz, hogy "utálom Gyurcsányt", vagy "Gyurcsány alakítása ijesztő volt", akkor semmi baj nem lenne. Te ezt Molnár Ferencbe csomagoltad, így lett az írásod gusztustalan, gennyet fröcsögő szar.

Ugyanakkor senkinek ne legyen illúziója, az Indexet nem érdekli, hogy az olvasói jó kedvükben vagy őrjöngve kattingatnak a cikkeken. Az Indexet csak a kettingatás maga érdekli. Hogy minél több legyen.

További jó szájtépést!

Sztravinszka 2008.10.09. 16:18:06

A rádiós brigádot nagyjából az minősíti le a sötét mélységekbe, ahogy Tótát ajnározták vs Szily, már ha jól hallottam. Úgy tűnik, Tóta nyelve rutinosabban csapkodott, más különbséget én nem nagyon látok.

BandW (törölt) 2008.10.09. 17:40:32

Szijja gorcsev, igen, én vagyok.
:-)))

neménvagyok 2008.10.10. 11:13:43

BandW !!

Hiányolunk a lexen! Lépés indujj! :o))

fabaszorult 2008.10.11. 02:48:57

Fel vörösök, proletárok,
Csillagosok, katonák,
Nagy munka vár ma reátok,
Állnak még a paloták.

Királyok, hercegek, grófok,
Naplopók és burzsoák,
Reszkessetek, mert feltámad
Az elnyomott proletár.

Világot megváltó szabadság,
Zászlaját fújja a szél.
Éljenek a leninisták,
És a nemzetköziség!

Éljenek a kommunisták,
És a nemzetköziség!

elgondolkodo 2008.10.13. 11:47:09

Meg van a FIDESZ következő választási propagandafilmje;

www.youtube.com/watch?v=18NurYweQSo
süti beállítások módosítása