Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Csodálatos napok egymás után.


A balos kultúrharcosokban - ebben mondjuk tökéletesen egyformák a jobbos kultúrharcosokkal, liberálisok sajnos jó ideje nincsenek - az az egyik vicces, hogy a véleményszabadságot pontosan addig támogatják, amíg valakinek nem támad az övéktől eltérő véleménye. A független újságírást is nagyon szeretik, a független politikai publicisztikát direkte imádják, feltéve, hogy az vagy az MSZP érdekeit szolgálja, vagy nem tartalmaz független véleményt. Fogalmi készletükbe egyszerűen nem fér bele, hogy valakit a legkevésbé sem érdekeljenek úgynevezet pártpolitikai megfontolások.

Szegény balos kultúrharcosok (talán az egykor teljesen, sok éve pedig vendégszerzőként népszabadságos Uj Péter főszerkesztő miatt) alapításától fogva az ő kutyájuk kölykének tekintették az Indexet. Aztán teltek az évek, és még nekik is kezdett leesni, hogy ez nem online Népszabadság, Népszava, Magyar Narancs vagy 168 óra. Mi lehet a megoldás? Szegény korlátolt hülyék agya úgy van bedrótozva, hogy a válasz nem lehetett más, minthogy Orbán Viktor zsoldosai. Vagyis, mondjuk ki, nácik.

A dessewffysta mamelukok agyából sajnos hiányzik a pártfüggetlen, önálló, gondolkodó ember ideája. Egyszerűen nem hisznek benne. Ez a mulatságosan szánalmas szellemi áramlat tartott díszelőadást kedden délután, Orosz József Kontrájában a kormányfüggetlen Klubrádión.

A téma az én publicisztikám volt, ami Ágybavizelő Ferenc miniszterelnök lett a nemzet új színésze  címmel jelent meg hétfőről keddre virradóra az Index címlapján. Az írás azzal az ijesztő, ripacskodó-zokogó előadással foglalkozott, amit Gyurcsány a vasúti katasztófa apropóján vezetett elő a parlamenti folyosón. A lényege mondjuk nagyjából az volt, hogy egyformán rémiszítő gondolat, ha egy ország miniszterelnöke cinikus, az áldozatokat is semmibe vevő ripacs, illetve az, ha mentálisan annyira instabil, hogy még egy ilyen, a miniszterelnöki praxisban sajnos rutinnak számító üggyel is képtelen megbirkózni, és a kamerák előtt összeomlik.

Ez egy vélemény, persze éles és nyilván sokaknak sértő, csakúgy, mint a miniszterelnök szereplése. Ha valakinek van kedve hozzá, lehet vitatni, egyet nem érteni, francba küldeni a szerzőt, a publicisztikázás ezzel jár. Az azonban igen vicces, hogy a Klubrádió, és az európai értelemben vett sajtódemokraták hogyan kezelnek egy sajtóvitát. A cikk megjelenése után pár órával Orosz szerkesztői felhívtak, hogy szerepeljek a koraesti Kontra élő telefonos részében, a másik felhívott Buda Péter elemző, vallástörténész.

Nem akarom túlzottan lelőni a poént, a lényeg ugyanis az lenne, hogy aki jót akar mulatni az agyoperált kultúrharcosok szpartakiádján, az hallgassa meg itt a Kontrát, az érdekes rész kb a kétharmadánál kezdődik. Kedvcsinálónak annyit, hogy Európai Értelemben Vett Buda Péter a vitát - ismétlen vitát - azzal nyitotta meg a maga részéről, hogy "magáról a cikkről diskurzust nem nagyon szeretnék folytatni", mert nem alkalmas arra, hogy az ember erről eszmét cseréljen, majd elmondott mindennek, a "gennyes"-től a legalább tízszer megismételt "perverz"-ig, de tartotta a szavát, mert diskurzust tényleg nem folytatott. A minőségi újságírás védelmében, természetesen. Az európai értelemben vett európai szerző - a Gyurcsány-kormány majdnem egyházügyi államtitkára - vitakultúrájába ezen felül annyi fért bele, hogy lekurucinfózza az Indexet, engem pedig ismert jobboldali újságírónak nevezzen. Orosz "Korrekt" József, az MSZP majdnem-sajtósa végig úgy beszélt, mintha a cikkem címében szereplő "Ágybavizelő Ferenc" tényállítás lenne, miszerint Gyurcsány Ferenc inkontinenciában szenvedő beteg ember. Ha valakit lebénázunk, az pedig nyilván a paralízisesek nyilvános megalázása. Az mindketten kategorikusan megtagadták, hogy a cikk tárgyáról, vagyis a Progreszív Pityogó döbbenetes alakításáról beszéljünk. Szóval aki európai mulatságra vágyik hallgassa meg ezt a két (velem együtt három) pompás sajtómunkást. Én visszafogott voltam, annyira meghökkentett ez a tombolás, de a többiek szerencsére biztosítják a felhőtlen szórakozást.

Ja, a best of hülyeség: a budapesti alternatív szórakozóhelyeken Gyurcsány-ellenes náci szövegekkel lehet bevágódni a csajoknál. Ki viszi le szegény nyomorultat egyszer a Szimpla-kertbe?

update 1: Pompás központi bizottsági ledorongolás az MSZP honlapjáról, benne kommunista feljelentéssel, mert a szerencsétlenek még mindig azt hiszik, hogy Uj Péter az "ő emberük". Jézusom.

"Ha én Uj Péter volnék, az index.hu főszerkesztője, elgondolkodnék azon, hogy illik-e a szakmai múltamhoz, a sajtóban kivívott nevemhez és elismertségemhez egy ilyen kolléga."

A bejegyzés trackback címe:

https://szily.blog.hu/api/trackback/id/tr52703445

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: GayBears Blog 2008.10.08. 16:07:42

Hump hump hump (...) Gyurcsány miniszterelnök kijön a parlamenti dolgozószobájából, hogy bejelentse, a hétfői vonatkatasztrófa miatt - aminek nagyjából annyi áldozata és súlyos sérültje van, mint egy átlagos hétvégi diszkóbalesetnek - lemondott Szabó szak…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.10.08. 15:12:49

szily-szily: addig rázogatja a pofonfát, amíg meg nem érkeznek az "antifa-erők", és megint kap a csőrére...
Akiket már 'képeznek' is :-)))

www.nepszava.hu/default.asp?cCenter=OnlineCikk.asp&ArticleID=1104425

W Joe 2008.10.08. 15:14:46

Az a parlamenti erőltetett, túljátszott sírás valóban szánalmas volt Gyurcsánytól. Mások tragédiájából hasznot húzni visszataszító.

Virág et. 2008.10.08. 15:15:30

Én olvastam a cikked és nekem tetszett. Szerintem szellemes és találó is. Akkor most nem vagyok igazi baloldali?

"palarlízisesek" - ezt javítsd, mert a gennyes mellett még analfabéta is leszel a legközelebbi Kontrában. :)

sabesz emil 2008.10.08. 15:17:25

21:35-nél kezdődik a hivatkozott beszélgetés.

East69 2008.10.08. 15:18:14

" ...elmondott mindennek, ..."
Nem téged mondott el mindennek, hanem a cikkedet.
Vagy te ayonos vagy a cikkeddel?

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2008.10.08. 15:18:23

A Klubrádiónak köszönhetően a nemzetközi közvélemény figyelmét is felkeltette a felháborító publicisztika. :)
esbalogh.typepad.com/hungarianspectrum/2008/10/ferenc-gyurcs%C3%A1nys-tears.html

East69 2008.10.08. 15:20:42

Wita.hu Joe (remélem helyesen írtam a neved...)
Elmondanád, milyen haszna lett Gyurcsánynak "mások tragédiájából"?

sztrelnyikov 2008.10.08. 15:20:55

Hogyne volnának liberális kultúrharcosok! Olvass indexet, vagy nézz tükörbe! Neked is csak addig fontos a véleményszabadság, amíg a tiédről beszélünk.

hag 2008.10.08. 15:21:34

En csak azt nem ertem, hogy ha tudtad, hogy ilyenek ezek az emberek, akkor miert mentel bele egy ilyen csapdaba?

Egyebkent ne foglalkozz veluk! En pont azert szeretem az irasaidat, amiert olyanok, amilyenek.:-)

surayana 2008.10.08. 15:21:46

Mindenkinek lehet véleménye. Szilynek is. Nem ez volt a gond. Hanem a szinvonalalattiság. Valaki írta, hogy lement bayerzsoltba. Ez nem dicsőség. Ha pedig benyalni akart a jobboldalon, most szólok, hogy már késő. Fehér ember nem felejt(Kövér L. szaktekintély). Ha pedig csak köpködni akart, mosson inkább fogat. Gyurcsány Ferenc törvényes miniszterelnök. Vitya pedig gyürkőzzön 2010-re. Szilynek javaslom: tánc - és illemórák. Hetente háromszor.

István 2008.10.08. 15:22:57

Tényleg, lelki szemeim előtt látom, ahogy a "tudtad, hogy Gyurcsány ágyba vizel, iszol egy kólát" szlogennel odalépek egy csajhoz a Szimplában vagy a Szódában :))

East69 2008.10.08. 15:23:20

TuRuL_2k2
Egy MAGÁN OLDAL - esbalogh... - már nemzetközi közvélemény?
Ez nagyon erőltetett!

alone 2008.10.08. 15:23:20

Tegnap volt szerencsém végigszenvedni/röhögni/szörnyülködni néhányszáz kommentet a blog-oldalon. Gondolom a Kontra, ugyanennek az élő változata volt.Szily publicisztikája azért verte ki a biztosítékot, mert telibetalált! Lehet dühöngeni, fenyegetni, kurvaanyázni, a lényegen és a tényen nem változtat.

Konegafi (törölt) 2008.10.08. 15:23:51

Már hogy a tökömbe ne lennének libbant kúltúrharcosok? B+, nézz már körbe, televan veletek az index + a fórum.

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2008.10.08. 15:24:06

a 21:35 jó infó volt, már majdnem kikpcsoltam.

CrL 2008.10.08. 15:24:16

Ha Szily lennék, kiröhögném a kommer kritikaáradatot egy netes véleményírásra, remélem ezt is teszi ;]

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2008.10.08. 15:24:35

Háát VaZze Szily ez Besz@rás! :-)))
Ilyen palik még létezhetnek a magyar közéletben???

alone 2008.10.08. 15:25:32

Amúgy hazudtam, ott sem voltam. Kommentek sem voltak. Semmi nem volt, bú.

noe domakowsky 2008.10.08. 15:26:17

rotfl. egy tehetsegtelen perverz vagy, nem újságíró. ez meg nem újságcikk. bezzeg a tóta w meg az orosz jóska, azok igazi férfiak!

Rohonyi 2008.10.08. 15:27:17

Bárki benevezhet erre az antifasiszta közéleti gyorstalpalóra? Mert már csak poénból is körül kéne nézni ott. Micsoda figurák lehetnek... Antifasiszták, meg ellenállók. Röhej.

Ja. És Szily írásai. Éppen azért jók, mert igazak, találóak, és nagyon ott vannak. És nem finomkodik, és nem kímél senkit. Régen ilyen volt Tóta W. és is. (Sajnos, azóta elkurvult.)

akosb1 2008.10.08. 15:28:34

Igen, sajnos sokak szerint ketfele embertipus letezik magyarorszagon ; rohadtkomcsi es fidesznaci . A ket halmaz nem metszi egymast es mindenki valamelyik halmaz tagja.
En hat eve fikazom a kormanyt ezert valszeg vannak akik nacinak tartanak. ha esetleg nyer majd a fidesz es öket kritizalom akkor rohadt kommer leszek?? Eljen a partfüggetlen gondolkodas, a politikai elitet meg le a klotyon.

East69 2008.10.08. 15:28:45

NOE DOMAKOWSKY
Most akkor újságírók, vagy férfiak?

Őrnagy Őrnagy 2008.10.08. 15:29:14

Ez nagyon jó hír, hogy eltűntek a liberális kultúrharcosok (bár a Hírszerző még küzd):)
Feladtátok, nincs tovább? :DDDD Mi lesz így a Szent Piaccal, meg az Én Országommal? És a zsíros állami megrendelésekkel, animációs oktatófilmekkel? Küzdeni tovább, kardot a magasba srácok :) Orban ante portas.

sapiens 2008.10.08. 15:30:25

"Ez egy vélemény, persze éles és nyilván sokaknak sértő" - írja Szily. Ez persze ugyanúgy illik a kurucokra is. Tényleg nincs különbség.
Szégyen, mi lett az Indexből.

Őrnagy Őrnagy 2008.10.08. 15:30:33

Akosb1, te egy antiszemita kommernáci vagy. Ilyen egyszerű.

Gyurcsányi Franco ÁPOLTAK ELNÖKE 2008.10.08. 15:31:15


Ne báncsá szili mert tényleg elsírom magam

Seduxen (már NEM dr.) 2008.10.08. 15:31:15

Rohonyi: asszem 28 éves korig INGYENES is... Gondolom úgy gondolják a "szaktekintélyek", hogy ez a vízválasztó kor, amíg még alakítható az ember tudata a megfelelő irányba. Ha elmúltál 28, akkor már nincs számodra esély, menthetetlenül náczi maradsz :)

Chandle 2008.10.08. 15:31:19

Mint angolul publikáló újságíró, a magyar mélyvölgyi butaság rítusos táncát láttam a citált cikkben, de végigolvasni nem tudtam, mert ebből 12 egy tucat - a porból felfelé üvöltözés ócska, sértőnek szánt mondatai. Ellenszélben felismerem - és mert rokon vele -, olyan "kurucinfós"-nak látom, amilyen is. Pártállás (ez esetben) lényegtelen, (nyelv)színvonalról van szó.

fletópótlék 2008.10.08. 15:31:21

S vajon drága Bolgár úr és Orosz Kontra József stb. miért nem kelt ki ugyanígy a Kende Péter féle Orbán könyv ellen. Amit ráadásul pénzért árultak, ellentétben egy netes szerzemény viszonylag kissé mérhető bevételével, ráadásul többszáz oldalon keresztül fikázták benne a Viktort. Az nyilván a független gondolkodók (értelmiségiek) szabad véleményformálása volt mely része a demokratikus alapjogoknak, szemben Szily súlyosan efogult bértollnokoskodásával mely jogosan háborít fel minden felelősen gondolkodó közéleti személyt (elfogult rádióst).

Szily helyében én mostanában nem mennék In-Kal által védett (?)környékre.

sabesz emil 2008.10.08. 15:32:37

Süllyed a hajó és a liberálisok elkezdtek menekülni róla. Ennyi. A szocik meg tényleg annyira hülyék (vagy legalábbis a kemény mag: Orosz, Bolgár, stb.), hogy még maradnak (ötkor még lesz tea rummal, meg pogácsa, azt még megvárják), és aki nem marad velük, az innentől ÁRULÓ (lesz az még hazaáruló is..., persze).

Kívülről eléggé szórakoztató ez, nézni, ahogy fuldoklás közben egymás torkát markolásszák azok, akik korábban együtt és egymásért köpködték a velük nem azonos véleményen levőket.

Persze a depresszió után lesz majd megint fellendülés, ki fognak békülni egymással Szily és Orosz, sőt, fognak még egy szerkesztőségben is dolgozni. A világ olyan szar, (és az is marad), hogy már tanulsága sincs a dolgoknak...

int 2008.10.08. 15:32:48

Az interjú vége csak nálam maradt le, vagy hibásan van fent a szörvörön?

sapiens 2008.10.08. 15:33:05

Szily! TuRuL_2k2 is te vagy? Ilyen jól tudsz angolul?
Azért a belinkelt "nemzetközi visszhang" több, mint vicces...

Őrnagyi 2008.10.08. 15:33:07



neked még a napköziben lenne a helyed fiacskám

W Joe 2008.10.08. 15:33:17

East69 2008.10.08. 15:20:42
Azért éreztem úgy, hogy hasznot akar húzni ebből a beszédből a miniszterelnök, mert egyáltalán nem tűnt őszintének. Úgy tűnt, hogy azért kezd pityeregni, hogy az emberek lássák, mennyire szívén viseli ezt az egészet, és ő is csak ember. Vagyis a célja az volt, hogy szimpatikusabb legyen az emberek szemében, ez lenne a haszna.

Nem hiszem, hogy van aki elhiszi, hogy természetesen viselkedett a beszéd allatt, de ha igen, akkor az azért nem jó, mert ha baj van, akkor a miniszterelnöknek nyugtatnia kell a népet, nem pedig a népnek kell vígasztalnia a síró miniszterelnököt, aki nem tud végigmondani egy beszédet.

br · http://www.szalaiannamaria.net 2008.10.08. 15:33:23

Az emberek nagyrésze egyrészt nem látta a Gyurcsányi performanszt, pedig az lenne a vitaindító.

Másrészt meg ha még látta is, pártpolitikai alapon ítéli meg, nem pedig aszerint ami.

A gondolkodó ember tényleg magányos műfaj ma Magyarországon...

Andor 2008.10.08. 15:33:24

Nem volt jól megírva a cikk, de ez stilisztikai kérdés, semmi több. Tartalmilag viszont sajnos jogos volt.

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.10.08. 15:33:42

A Kende dokumentumkönyvet írt, A fospumpa nem perelte be, vagyis elismerte, hogy igazság minden szava.

Cyprián 2008.10.08. 15:34:06

Hát, Kedves Szily, ezektől ennyire futotta.
valahogy nem lep meg...

Holnaptól legyetek Kurucindex, barnászöld hátsó színnel, :) Te pedig ölts bomberdzsekit, tiltott önkényuralmi jelképekre hasonlító szimbolikával, hogy így lebuktál.
valld be,-úgyis megírják napokon belül, szóval jobban jársz, ha Te magad vallod be- Te is a Náci Vérfarkasnak ( =Orbán) dolgozó antidemokratikus erők része vagy, és két Dunába lövés között a Magyar Gárdá(k)-ban készítesz Molotov-koktélt, meg nálad van aTV -székházból ellopott Mazsola...

Őrnagyi 2008.10.08. 15:34:15



neked még a napköziben lenne a helyed fiacskám


hát így kell szegény nagyanyádat szomorítani?

walkwonderland 2008.10.08. 15:34:56

Na mégegyszer, magát liberálisnak vallóként (Úristen, lehet, hogy mégis náci vagyok?!):

1. Nagyon tetszett a cikk (minden tisztelet; csak így tovább) - Gyurcsány Ferenc alakítása nagyon nem tetszett (úgy látszik a táncszínházhoz hasonlóan a dráma sem igazán az ő műfaja)

2. A Kontrát hallottam (igaz, csak a ma hajnali ismétlést), bár ne hallottam volna: Orosz és (Nemoda!) Buda barátunk már-már Lakat T. Károly-féle magasságokba emelkedtek (aki, mint tudjuk, a felkészült riporter/újságíró/músorvezető/médiaelemző mintapéldánya; véletlenül sem azért olyan "kedves és kedélyes" az alanyaival, mert így nem kell felkészülnie belőlük - ó dehogy!)

3. Eddig azt hittem, a szervilizmus és a demagógia (elsősorban) a jobbra húzó médiamunkások sajátja - a jelek szerint megint tévedtem/csalódnom kellett

+1. Éljenek a bátor publicisták! (Hejj!!!)

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.10.08. 15:35:19

Már megint itt vagy, te nicklopó fideszes árnyéktitkosszolga. Jól fizet az UD Zrt?

Merras · http://miyazakijun.hu 2008.10.08. 15:35:54

Szily: az nem jutott eszedbe, hogy esetlegesen, netalántán kritikán aluli volt a cikked?

IS 2008.10.08. 15:35:58

volt pár éve W.-nek egy ügye, mikoron a budai polgármestert, Mitnyan Györgyöt, hasonló stílusban osztotta ki. fiatal vagy Te még Szily, W-nek már érik befelé a feje lágya, beszélgess vele arról, hogy mi az, amit lehet, de nem érdemes, mert nem előre viszi a világot. azt csinálsz, amit akarsz, de ne csodálkozz, hogy aki szelet vet, vihart arat. kicsit olyan vagy, mint a fradi szurkoló, aki követeli magának a rendőrökkel szembeni balhézás lehetőségét. odaállsz eléje, szemébe fütyülsz, meg ilyenek, mondván, hogy ez mind törvényes. az.

csak azt nem értem, hogy az Index miért képzeli, hogy amikor minden szakmában van az a gondolat, hogy a kezdők elsőre mondjuk a szobát takaríthatják, aztán a kávét főzhetik, és majd 10 év múlva kapnak egy negyed hasábot, akkor neki kezdőkkel kell a címlapon égetnie magát, közben meg ezzel a felelőtlenséggel elég nagy károkat okoz a társadalomban. a felelősség elhárítása ('én csak a tükör vagyok, egy egyszerű újságíró') tekintetében pedig Szabó István: Mephisto filmjét ajánlom a figyelmedbe, különösen az utolsó jelenetet. nem is a tiédbe, te ehhez még fiatal vagy. ÚP-jébe.

Rwindx 2008.10.08. 15:36:38

Hehe, este meghallgatom.
Egyébként valami hasonló reakciót vártam a "függetlenektől".

Cyprián 2008.10.08. 15:37:04

Azt hiszem, hogy a kommentelők közül csak egyedül én értettem meg a mondandódat. Nincs abban semmi baj, ha önálló gondolkodóként Orbán mögé sorolunk be. Aki ezt nem érti, az nem önálló gondolkodó, szerintem.

bakfitty · http://ismerosvalahonnan.blog.hu 2008.10.08. 15:37:26

szily eredeti szövegét csak akkor lehet félreérteni, ha nagyon akarod.

BandW (törölt) 2008.10.08. 15:38:07

Az kétségtelen tény, hogy Orosz egy ritka balfasz ember, és idegrohamot kapok tőle ha kérdez (illetve monologizál a végin egy kérdőjellel), a másik alany sem volt mentes bizonyos beütésektől, de azért azt is gondolom, hogy a publicisztika is gyönge bulvárgonzóra sikeredett, erősen alpári stílben megírva.
Télleg látszott, hogy Szily mester első indulatában ragadott tollat.
És abból látszott, hogy a publicisztika következetlenül és logikátlanul lett megírva.
Így azután a stíl maga nem vált a tartalom, a mondanivaló részévé.

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.10.08. 15:38:13

Orbán mögött csak a dögkutakból feltörő fos kénes bűzét érzem. Orbán egy Fospumpa.

szily 2008.10.08. 15:38:26

Re: hag

Tudtam milyenek, de más dolog ezt saját bőrön megtapasztalni + ha alapvetően így is jól szórakoztam + újságíró vagyok és másoktól elvárom, hogy nyilatkozzanak nekem, akkor én is igent mondok a meghívásokra.

Apollo440 2008.10.08. 15:38:59

Istenem, Orosz Jóska, a magyar független média gyöngyszeme...ahogy elsírta magát Darvas Ivánnal együtt Fletó élő egyenes, ugyanilyen hamis, ripacs és undorító 56-os ömlengésén:-))). majd úgy lapogatta a hátát, mint egy jó versenylónak, míg a háttérben Gyárfás dörzsölgette a markát a Napkelte stúdiójában. az egész banda egy nagy hányadék, Jóska fején kigyullad a piros lámpa, ha az imádott Fletót szidja valaki és azonnal megvédi.

Cyprián 2008.10.08. 15:39:31

Nagy vagy!

RoFä 2008.10.08. 15:39:47

Kedves László horgász úr,

két dolog, ami három.

1) mennyire igaza van, de tényleg. De maga ezen még meglepődik?
2) mindennapi élményem nekem inkább a fordítottja (jobbos körökben akarnak mindenáron betenni a Nagy Bolsevik Cipősdobozba). Valószínűlkeg azért, mert a balos ismerőseim inkább kiábrándult liberálisok (leszoktaka a dobozolásról), a jobbosok majdnem kiábrándult fideszesek (néha még dobzolnak, de ritkán)... interneten meg szívesebben vitatkozom művelt konzervatívokkal és Reakciósokkal, mint a mindhalálig ifjúbaloldallal.
3) csak halkan jegyzem meg, hogy a Narancs azért még mindig két kategóriával vállalhatóbb a 168 óránál, pláne Népszavánál... Továbbá én szeretem az Indexet, viszont a Nari egyelőre tartózkodik a félrevezető címadástól (és pina meg valóságsó is kevesebb van).

Tudom, print meg más profil, de akkor is :)

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.10.08. 15:39:52

Azért a Hörtv bűzös barlangjába gyáva lennél belépni Szily

CS.Z. 2008.10.08. 15:39:56

Kedves László!

Természetesen igazad van, Oroszék felháborodása nevetséges, szólásszabadság van. Mégis jobb lenne, ha te sem lennél ennyire büszke erre a szövegre.

Ez ugyanis egy rendkívül ROSSZ cikk. Jól látható, hogy a szerző félóra alatt verte be a gépbe, egy pillanatot sem gondolkodott azon, honnan hová megy.

Ezt tovább rontja a végére (ki tudja honnan, forrás nincs) becopyzott hosszú vendégszöveg, ami ráadásul meglehetősen ízléstelenné is teszi. László, te régen tudtál írni, ma meg csak kalapálsz. Egy kis Schmuck Andor vagy valaki, mindegy is, és azt hiszed, ettől kész a vicces cikk. Nem ilyen volt az Index régebben. Egyre több az ilyen fércmunka. Szerkesztő hol van?

Szóval attól hogy sikerült nagy zajt csapni, ne legyél rá büszke, ez minden cikk közül, amit olvastam tőled, talán a leggyengébb. Igénytelen ripacskodás. Még a Gyurcsányénál is rosszabb :(

Jobbulást!

Cs.Z.

maydayray 2008.10.08. 15:42:05

Chandle, hol lehet olvasni a cikkeidet, és milyen név alatt, ha már?? Mert addig is fos amit írsz, ugye.

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.10.08. 15:42:08

És Szily, már Tóta W is kihátrált Feri mögül? Hová lesz így akkor a Világ?

RoFä 2008.10.08. 15:42:17

Ps: Rinyáló Ferencet nem mertem megnézni, a filmekben is utálom a kínos jeleneteket.

Mondjuk az is tény, hogy nem lennék az Európai Étteremben Vett Bűnbak helyében, semmiképp.

Targa 2008.10.08. 15:42:42

Ebben az a pálya, ahogy Szily mester is előcitálta, hogy a tűzijáték tragédia kapcsán Gyurcsány gyakorlatilag ennek az idegállapotnak a közelében nem járt, igaz, ha jól emlékszem, akkor még nem szivárgott ki az őszödi duma, de lehet, hogy igen, de most nem nézek utána. No erről az újságírás olimposzáról reánk tekintő Orosz, meg az elemzőzseni Buda urak semmit nem harangoznak, de osztani azt baromira bírnak. Azt azért érdemes volna tudomásul venniük, hogy a szart azt szarnak, a faszt azt fasznak mondják, mégha emberről is szól, egy internetes portálon meg már hagy ne ez a két ember osszon cenzori útmutatást, hogy mi a fasza meg mi nem. Szilynek igaza volt, aki ettől összehugyozza magát ijedtségében, az igenis ágybavizelő, még ha szó szerint nem is kell pelenkázni. Aki meg olyan képmutató ripacs, hogy ettől kíván emberarcú lenni, az meg húzzon a picsába, ne kormányozzon. Bár az előbbi esetben is tartózkodjon tőle. Pont. Orosz meg Buda pedig foglalkozzon a seggnyalással a strabagbetyár haverjaik felé, ne azzal, hogy nekik nem tetszik az valaki objektív vélemény, ha az a ferencet osztja. Hülyék.

Télikert 2008.10.08. 15:43:04

Hihetelen ez az egesz. Szily ne add fel! De nem biztatlak ez valszeg igy marad csak az oldal fog valtozni hogy kik tamadnak!

Francois Pignon 2008.10.08. 15:43:07

Ha már a konyhanyelv használatát teszi szóvá Orosz, nem tartja gáznak a László meg Péter megszólításokat? Szerintem meg ez bulvárműsorokban is rossz szokás, politikaiban pláne gáz.

fletópótlék 2008.10.08. 15:43:10

Őrnagy
a "dokumentumkönyv" legalább olyan jó mint az ÁVŐ-s (ÁgybaVizelŐ) Ferenc sírógörcse :-)))

Cyprián 2008.10.08. 15:43:51

Nem igaz! Szily csak jó cikket írt eddig, ez volt a magyar irodalom csúcsteljesítménye. Csak így tovább. Verset nem akarsz írni? Egy jó Gyurcsány szülinapi rímes odafosóst? Hogy bírnák 'má a rokkant részeg polgári elvtársak. Képes vagy rá, már bizonyítottad. Micsoda lángész! Micsoda verbális kolosszus!

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.10.08. 15:44:16

mszp.hu/velemeny/bovebben/ha-en-szily-lehetnek
"Ha én Uj Péter volnék, az index.hu főszerkesztője, elgondolkodnék azon, hogy illik-e a szakmai múltamhoz, a sajtóban kivívott nevemhez és elismertségemhez egy ilyen kolléga."

RoFä 2008.10.08. 15:44:17

Rohonyi 2008.10.08. 15:27:17

Elkurvult a Tóta?

A rajzfilmsorozat miatt? Vagy miért?

Szoktad te olvasni mostanában? Szerintem nem lett semmivel kisebb geci mint volt :)

cc 2008.10.08. 15:44:31

a cikk olyan lett, amilyen. most nem ez a téma, hanem a szánalmas klubrádió a szánalmas seggnyaló oroszjóskával, aki rögvest rohan a főnököt védeni. (+ dési, bolgár, stb.) okádékok.

Ágybavizelő Szily a nemzet mártírja 2008.10.08. 15:44:42

Én jobboldali vagyok, te meg Szily, és a hozzád hasonló ripacsok, akik az iskolában is már csak főkolomposok voltak, és ordibáló, gizda hangemberek, gerinctelen féreg vagy.

Hogy miért?

Mert ennek az országnak az utolsó esélye a túlélésre az egység, és a megosztottság felszámolása, amit ugyebár csak az "értelimségiek" (és nem jobb-bal agymososott szektások) képesek csak megérteni, viszont te (és a hozzád hasonló bolsevik-ploretár, bepelenkázott IQ-bajnokok) persze minden mondatodban (mondataikban) csak ez ellen tesznek, és csak a primitív jelszavakkal teletűzdelt homokváraikat védik, minnél több picike kis árokkal teleásva a társadalmat.

Az utolsók közt leszel, akik fentieket megértik, de nem baj...

aPar aLyza 2008.10.08. 15:45:13

Melamint nekik!!!

maydayray 2008.10.08. 15:46:02

Férfiakkal ismerkednék, kizárólag szexrabszolgai minőségben. 55-ös vasutas.
Szanalamas.hu pirospont

ecce 2008.10.08. 15:46:07

na el lehet gondolkodni, hogy mit írsz le legközelebb. lehet félni.

buckafej 2008.10.08. 15:48:36

Mi a meglepetés?
Írtál egy tökös cikket, amiben semmi
kegyeletsértő és semmi szélsőséges nincs.
Egy vitriolos cikk egy pojácáról.
GY.F. seggnyalói pedig kiakadtak.
Ők szegénykéim harcolnak az utolsó töltényig.
A Klub rádió olyan mintha a Führerbunkerből adna.
Le kell őket szarni.

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.10.08. 15:48:45

Fletópótlék, perelt a Fospumpa? Nem. Vagyis a könyv igaz.

AzHofi 2008.10.08. 15:48:53

Menjünk le a Margit-szigetre süllőzni inkább. ÉÉÉÉÉSSS nemsokára menyhalszezon! Vagy ahogy egy klasszikus mondta: szarok bele, menjünk bowlingozni.

sapiens 2008.10.08. 15:49:02

Szilynek az a véleménye Gyurcsányról, hogy ripacs. Orosznak és Buda Péternek meg az a véleménye Szilyről, hogy okádék újságíró.
Egy-egy.
Ez egy ilyen vélemény-nyilvánítós ország, nincs mit egymás szemére vetni.

Volkentourist 2008.10.08. 15:49:44

Mindent le lehet írni, csak lehet, előbb utóbb már nem olvassák el, mert már minden szart olvastak és unalmas - élcelődés, bunkóság, ostobaság már volt, most valami másnak kell jönnie és MÁSHOL, másokkal.

RoFä 2008.10.08. 15:50:13

Doomhammer · tirpakbokretas-reloaded.blogspot.com/ 2008.10.08. 15:44:16

Óh a kedves szoci kollega eltévedt a téridő koninuumban. Az régebben volt, hogy Aczél elvtárs leszólt, ki kezd vállalhatatlan lenni.

Azért kíváncsi lennék a teljes igazságra, hogy mennyire független az index. És kitől? És főleg: milyen gyakran változik ez?

Szerintem egyébként leginkább kapitalista, ami egyébként jó. (jobb, mintha pártlap lenne). Ujját a Nép pulzusán tartja, és a nép mostanában inkább... pinát akar, blikkfangos megtévesztő címeket, és Gyurcsányon röhögni vagy bosszankodni, valamint visszafogottan&óvatosan reménykedni a Főmérnök eljövetelében. ("Úgy szeretnék vis maiort fogni").

De hát ez csak egy rosszindulatú értelmezés, fel se vegyétek.

Bicskas 2008.10.08. 15:50:56

mi koze a cimnek az irashoz? ki az index tulajdonosa?

Francois Pignon 2008.10.08. 15:51:24

Tótát bezzeg dícsérik. Az megvan, amikor Orosszal kinyalták egymást a Napkeltében? Na abból próbálj tanulni. ;)

Télikert 2008.10.08. 15:51:33

"Mert ennek az országnak az utolsó esélye a túlélésre az egység"
baratom miert allitasz tenykenyt egy altalad es oldaltarsaid alltal kitalalt agyszulemeynet. A tobbparti demokracia nem ez a lenyege amit te itt vissza böfögsz ostoban. Mert ez nem a te gondolatod hanem ez az mszp retorikaja. Es az ilyen hasonszoru egysejtuek csak ezt tudjak eszneklul hajtogatni. Te erted egyaltalan miket beszelesz? Mert ennek a mondatnak nincs ertelme. Hogyan kene osszefogni hgy az jo legyen te idiota? Meseld mar el megfogjuk egymast kezet es enekelunk vagymi. Lemegyunk a gyarba es sztahanovista szombatot tartunk? Vagy mit jelent ez az osszefogas? Nem kritizalunk senkit?


mekkora marhak vannak en mindig elcsodalkozok

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.10.08. 15:52:31

AZ indexnek meg a reakciónak egy tulajdonosa van. A reakciósok meg fidelitasosok, rgo az index fideszes. Ilyen egyszerű.

Télikert 2008.10.08. 15:53:36

megvanak a maszoposok bolondulva aki barmi rosszat mond roluk az fasiszta

aPar aLyza 2008.10.08. 15:54:01

" hogy a véleményszabadságot pontosan addig támogatják, amíg valakinek nem támad az övéktől eltérő véleménye."
Én is csak addig támogatom. Aztán leengedem.

"minthogy Orbán Viktor zsoldosai. Vagyis, mondjuk ki, nácik."
Ez az orbán nem azaz orbán, olyan '25-45 környékén (segítek, az a kis kackiás beretvamente bajsza, na, arra gondolok).

"Ja, a best of hülyeség: a budapesti alternatív szórakozóhelyeken Gyurcsány-ellenes náci szövegekkel lehet bevágódni a csajoknál."
Irjá már ilyet.

Rwindx 2008.10.08. 15:54:29

Szily: ne lepődj meg ha hamarosan felkerülsz a nácivadászra mint első számú ellenség, most hogy az mszp oldalára is kitettek egy megbízható névtelen szerző által írt ellenvéleményt, ami természetesen logikus, észérvekkel zsúfolt cáfolata annak amit írtál tegnap :)

Seduxen (már NEM dr.) 2008.10.08. 15:54:40

Télikert: "megvanak a maszoposok bolondulva aki barmi rosszat mond roluk az fasiszta "

Miért tán nem az? :-)))

Tudod az elvtársakban megmaradt az "aki nincs velünk az ellenünk van" életérzés...

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.10.08. 15:55:59

Seduxen, te is nácikok vagy. A vastagbőrön uszítasz a romák ellen.

szily 2008.10.08. 15:57:10

Re: AzHofi

Menjünk le a Margit-szigetre süllőzni inkább. ÉÉÉÉÉSSS nemsokára menyhalszezon! Vagy ahogy egy klasszikus mondta: szarok bele, menjünk bowlingozni.

Már kb 2 hete fogják a menyhalat északon, Váctól Pestig, 30-60 dekásakat.

RoFä 2008.10.08. 15:57:18

Seduxen · hungarisztan.blog.hu/ 2008.10.08. 15:54:40

Ja, de sajnos nem csak rájuk jellemző. Estig sorolhatnám.

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2008.10.08. 15:57:36

Szily a baj nem azzal van, hogy viccelődsz GyF előadásán, az valószeg másra sem méltó. De nekem az jött le, főleg a Pál utcai fiúkos rész miatt, hogy a halállal viccelődsz, valamint az ágybavizelős cuccos sem nagyon kulturált. Tényleg, nekem úgy nézett ki, mintha teljesen elszállt volna az agyad, szóval nem értem, hogy miért mindig GyF jut eszedbe. Ripacs volt, ez van. Nevetséges, de valamilyen módon csak kapcsolódik a halálhoz.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.10.08. 15:58:00

Őrnagy: KI???? Én?? Elhatárolódok...
Én vagyok annak a nyíltan kirekesztő, és idegenszívű blognak a kettes számú lelkiismerete :-)))

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2008.10.08. 15:58:40

tényleg szily! Mi a baj a Naranccsal? kb. ugyanazt képviselik, mint ti!

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.10.08. 16:00:16

Igazi Trebitsch, így jár az, aki náci propagandafilmeket néz.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.10.08. 16:00:27

RoFä: ebben mondjuk van igazság...
Nekem csak egy kérésem lenne: én szeretnék KÖZÉPEN lenni, légy'szi-légy'szi-légy'szi :-)))

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2008.10.08. 16:00:30

ha én szoci lennék, ki is végezném magam:D

RoFä 2008.10.08. 16:00:33

Őrnagy Őrnagy · nagyregeny.blogspot.com/ 2008.10.08. 15:51:30
Ki a Főmérnök?

Ne vicceljen már Őrnagy úr, hát a Yin, a picsogó Yang negája, Viktor.

Remélem egyébként hogy ő is be akar kerülni a törikönyvbe, és nem mint Sistergős Finggyújtó, hanem mint Nagy És Bölcs Integrátor, úgyis mint Vittorio Salvatore, és Homo Oeconomicus.

szubjektiv 2008.10.08. 16:00:48

Szily te perverz, tehetségtelen, jobboldali állat!:DDD
Nem véletlenül a kedvencem a klubrádió, most is bizonyítottak.

Bit Rot 2008.10.08. 16:01:00

Azért az jó, hogy az mszp.hu/velemeny/bovebben/ha-en-szily-lehetnek "írást" senki se írta alá névvel.

Éljen a gerincesség :-)

"A közlekedési miniszter lemondott, a miniszterelnök pedig elcsukló hangon tájékoztatta a sajtót. Mert személyesen is érintett volt az ügyben. Egy képviselőtársa is a vonaton volt."

Ja, Ferit annyira megrendítette, hogy a képviselőtársa a vonaton volt ÉS egy karcolás nélkül megúszta, hogy rögtön elpityeredett.

Mi lett volna, ha az a képviselőtárs meghal?

Sírva fetreng Feri?

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.10.08. 16:01:43

Nem Főmérnök az, hanem a Fospumpa.
Maga nem olvas Tóta W.t?
Meglátszik.

Rohonyi 2008.10.08. 16:02:44

Seduxen.
Kár. A fenébe is, kicsúsztam a korhatárból. Pedig én tényleg fejlődni szeretnék. Tanulnám az antifasizmust. Szeretném kikezeltetni a fidesznácizmusomat...

Egyenlítő 2008.10.08. 16:03:03

Ágybavizelő szegény nyomorult szegény hüppögő roncs ütemet tévesztett Kenetteljes Pap Megerőszakolt Ministránsfiú Progresszív Pityogó

Ez és ennyi volt. Nem sok egy kicsit?

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.10.08. 16:03:03

johnnykám, most minden képviselőre szükségünk van Fodor árulása óta.

Bit Rot 2008.10.08. 16:03:11

"Ez az orbán nem azaz orbán, olyan '25-45 környékén (segítek, az a kis kackiás beretvamente bajsza, na, arra gondolok)."

A "bajszos hitler" hasonlatot nem Göncz Kingára (MSZPs) mondta egy szlovák politikus?

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2008.10.08. 16:03:43

Őrnagy, kurvára mellélősz (muhaha), de nincs értelme bizonygatnom, hogy hova is szavazok, lényegtelen. Tényleg nem vagyok szoci, amúgy az egyik jobboldali haverom szerint is felháborító a cikk, akkor ő is szoci?

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2008.10.08. 16:03:43

Szily is ripacs

de ő szeressük, mer'jól ír


GYurcsány is ripacs

de őt meg nem szeressükmer' rosszul miniszterelnököl

Bicskas 2008.10.08. 16:04:15

egy konkret nevet őrnagy, a címben az szerepel, egy konkret ember
Ki az index tulajdonosa?

macihagyma 2008.10.08. 16:04:43

Bal-jobb, bal-jobb, bal-jobb, bal-j.......
Erről kinek mi jut eszébe?
Istenem! Ennyi ökröt! maszop-fidesz fanok...

states 2008.10.08. 16:04:51

Kár ennyire felindulni, a Klubrádió, hogy Orosz Józsiról már ne is beszéljünk, nem tájékozódási pont. A mindennapi betevőjük függ ettől a retardált csepűrágótól. Akinek pedig bármilyen kételye van miniszterelnökünk alkalmasságával kapcsolatban, csak mindig nézze meg ezt a videót: www.hirtv.hu/?tPath=/view/videoview&videoview_id=6669

Seduxen (már NEM dr.) 2008.10.08. 16:04:51

Rohonyi: már késő ha beléptél a "Krisztusi-korba", akkor Rajtad már csak:
1: rituális öngyilkosság
2: nagy nyilvánosság előtt megfelelően átszellemülten szipogva-hüppögve előadott "kámingáut"
segíthet...

Levi 2008.10.08. 16:05:01

"Sírva fetreng Feri?"

Hatha o is lemondott volna.

Baah :)

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.10.08. 16:05:09

Azt hittem, te velünk vagy. Igen jól osztottad a félnáciakat a reakcijón. Na sebaj ,akkor náci vagy. Egye fene:)

nemgréci zsolt 2008.10.08. 16:05:59

Visszafogottnak tekinthető reakció volt csupán Szily cikke arra az ízléstelenségre, gátlástalanságra és vérsuttyóságra amit két szóban összefoglalva Gyurcsány Ferencnek hívnak.
Egyszerűen el kellett volna küldeni a pi.ába.

Zárójel: aki Orosz Józseffel szóbaáll - ha csak nem antropológiai érdeklődésből kifolyólag - az magára vessen.

aPar aLyza 2008.10.08. 16:06:15

"update 1: " ...... " sajtóban kivívott nevemhez és elismertségemhez "
Na, akkor már jönnek is vissza azok a szééépppp idők (nyalni ezerrel).

Lecsuknak. Örülnek.
Kinyirnak. Örülnek.

De a nácizással, mi lesz?

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.10.08. 16:06:38

Valami Nobilis. Meg a neve is, tiszta reakciós. Meg Tokajban van pincészete? Meg még kinek is van?

Makumba 2008.10.08. 16:07:01

Buda Péterről és a hozzá hasonló, független kuratóriumi tagság után ácsingózó értelmiségiekről mindig egy mondat jut eszembe: az arrogancia a lúzerek végső mentsvára.
Szovjet Józsefből meg árad ez a pállott, hatvanas éveket idéző, alapszervi párttitkár-szag, aki szeretné megérteni ezeket a hőzöngő, kis butus fiatalokat, de hát nem megy, hiszen nálunk van a pontos labda...

Őrnagy Őrnagy 2008.10.08. 16:07:34



Egyébként úgy letem őrnagy, hogy

már otthpn is szerettem vécét pucolni fogkefével

miközben hátulról baszogatnak

35 2008.10.08. 16:07:38

A mai "baloldal" joboldalibban viselkedik, mint az a "polgári jobboldal", aki inkább véletlenül feltört újgazdag kis proletárként képes csak viszonyulni mindenhez, materiálisabban és hidegebben gondolkodva mint pl. Lenin....

sapiens 2008.10.08. 16:07:43

Érdeklődve várom Szily további megnyilvánulását horgász-ügyekben. Hiszen ez itten a legfontosabb téma, ugyebár.
Hogy lehet így leszarni a saját olvasóidat is, kedves Szily?

RoFä 2008.10.08. 16:08:05

Őrnagy Őrnagy · nagyregeny.blogspot.com/ 2008.10.08. 16:01:43

hát de olvasok én biz'a , csak ez kimaradt, de mindenesetre bizonyos aspektusból ez is találó név ám, ne mondja hogy nem.

Viktor nekem különben Nagy Arkánum, misztérium, be nem teljesített jóslat, észak, titkos fog, igen, Fenség. Olyan mint a cilinder, rázom wazze, aztán nemtom mi jön ki belőle, de rázom, mert hátha.

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.10.08. 16:08:20

Na, működik már az árnyéktitkoszolgálat. Nem UD, hanem SD bakker.

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2008.10.08. 16:08:26

Őrnagy, de te velük vagy? Nem lesz jó, utol leszek érve!

leon, a proli 2008.10.08. 16:08:38

Írhatnál arról is, hogyan sikerült Hajdú Péternek az Indexnél perrel fenyegetőzve töröltetnie a 2004-ben nyitott, róla szóló Index Fórumos témát a minap.

plastik02 2008.10.08. 16:08:45

nincs baj a cikkel, nekem is szó szerint ugyanezek a gondolataim támadtak, amikor láttam a nyilatkozatot a tévében. én a címet sem bánom, csak Molnár remekművében ilyen neveket olvasni az nem volt túl kellemetes.

remélem György Péter azért már feni a pennát.

NEEEEEM 2008.10.08. 16:09:16

A SAJTÓSZABDSÁG NEM AZT JELENTI, HOGY BÁRKI, BÁRMIKOR, BÁRKIRŐL, BÁRMIT ÍRHAT, EZT FEL KELLENE VÉGRE FOGNIA SOK, DIPLOMÁS, ÚJSÁGÍRÓ FŐFASZNAK

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.10.08. 16:09:56

Hajdú Péter a kedvencem, és tényleg pártatlan.

RoFä 2008.10.08. 16:09:59

Egyébként én levonom a konzekvenciát.

Politikusba rúgni szép és élvezetes kultúrmisszió, főleg ha megérdemli. Viseljék el. Ha valaki majd úgy performál, akkor nem rúgnak annyian. Addig viszont recipe ferrum.

Őrnagy Őrnagy · http://nagyregeny.blogspot.com/ 2008.10.08. 16:10:01



én sosem fogom megtagadni a hűséget

arcal a seggek felé

5 éves terv

Dumbledore 2008.10.08. 16:10:14

Nem tudom, emlékszik-e valaki Ferenc 2006-os kormányfő-jelölti vitában nyújtott alakítására...

Ha igen, nem értem a felzúdulást... (kötelező darab, tessék megnézni újra és okulni).

Mellesleg... örülnék, ha ebben a kultúrkörben az Indexnek valóban nem volna fekete a s**ge... de az. Ha ezek a felismerések frissek, és valamiféle emberi helyzetfelismerés-fejlődés nyomán jelennek meg az Indexen olyan cikkek, mint pl. a tegnapi, Ferenc színészi alakítását méltató darab, annak nagyon örülök. (Volt belőle korábban is... UP Őszödi beszéde nyomán írt cikkeivel pl. teljesen azonosultam). Hogy így van-e, vagy inkább a "független híroldal vagyunk"-című előadás zajlik, a legközelebbi választásokig és -alatt úgyis kiderül.

...Örülnék, ha feleslegesen aggódnék.

will · http://willfreeman.freeblog.hu 2008.10.08. 16:10:15

Az a szép ezekben a pártközeli újságyrókban, hogy ők mindig írhatnak "átvitt értelmű" glosszát, de ha nekik nem tetsző témáról ír valaki egy pamfletet, akkor abban - akár a bíróság előtt is - a konkrétumokat kezdik szémonkérni, hogy "Feri nem is vizel ágyba".
Tóta W is így bukta el a békaképű Mitnyánnal szembeni pert, mert nem bírta bizonyítani, hogy tényleg lenne béka a békaképű felmenői között.

Télikert 2008.10.08. 16:12:02

neeeem
de ez azt jelenti.
legfeljebb lehet perelni.

ES HA ORDITVA MONDOD AZ ATTOL MEG MARHASAG MARAD

RoFä 2008.10.08. 16:12:12

Őrnagy Őrnagy · nagyregeny.blogspot.com/ 2008.10.08. 16:06:38

Szepsy istvánnak, Demeter Zoltánnak is, hála az égnek. (De Mádon, nem Tokajban) :D

Nobilis is jó borokat ád egyébként.

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.10.08. 16:12:16

Calam ,simán lehagylak. Te áruló. Pedig ígéretesnek tűntél.

asztmás 2008.10.08. 16:12:19

ezt azért nevezem, hogy erről a témáról még egy posztot le bírt hozni a tisztelt szerző. átfordultunk, most már SZL a téma, nem GYF.
ha szabad javasolni, a t. szerző inkább menjen el vért adni.

Yasashi Tanuki 2008.10.08. 16:12:19

A cikk a Magyar Narancs korai számaira emlékeztetett amikor még mindenkinek bátran odasóztak.
Azóta a MANCSnak a fikázása leragadt a látensnáciknál a jobboldalról jövő fikázása meg valahogy nem vicces.
Köszi a nosztalgiát!
Ez a cikk még fontos lehet a következő rezsim alatt amig meg nem jelenik valami hasonló Orbán fikázás Szily tollából.

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.10.08. 16:13:03

Olyan reakciós bor nekem nem kell. Jó a kunsági félédes kékfrankos 250-ért a Lidliből.

dezso.ma.iszik · http://dezsomaiszik.blog.hu/ 2008.10.08. 16:13:26

A Gyurcsány előadás tényleg szánalmas volt.
A "publicisztika", szivy így meri nevezni amit odafosott, na az pont méltó volt hozzá. Két kretén előadás, egy pár.

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2008.10.08. 16:14:02

Tanuki, Narancsot mikor olvastál utoljára és rendszeresen?
Őrnagy, veled is bajok lesznek! Vigyázz magadra!
Senki nem mondja, hogy jobbos lenne az index (márhogy Orosz Józsin kívül), de ettől még lehet egy cikk, ízléstelen.

Neménvótam 2008.10.08. 16:14:18

Tuti recept: címlapos cikkhez ürülék meg testnedvek kellenek. És ki ne szeretne címlapos cikk szerzője lenni. Ha normálisan, esetleg szórakoztató, ironikus módon leírja, hogy GYF megjátszotta magát, vagy ideggyenge, akkor azt senki nem olvasta volna el. A főzős műsorokból is az volt a legsikeresebb, amikor nyílt színen szellentettek. Erre a színvonalra van igény.

Őrnagyi · http://nagyregeny.blogspot.com/ 2008.10.08. 16:14:39



nagyapád bora már nem is jó, neked a vöröskapitalitsa haverjaid multibarátaitól kell e bor mi?

te szemét kis köcsög unoka!

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.10.08. 16:15:51

Azért én még bízok benned calam. 2010-ben tudni fogod, hol kell ixelni. Gondold el, visszajöhet Ő. Tarlós is majdnem nyert, nagyon féltünk a Központban.

RoFä 2008.10.08. 16:16:26

Őrnagy úr, ne vicceljen, mert még elhiszem. Különben is ha nem lenne ez a rohadt rendszer, akkor maga már rég felköttetett volna. Függelemsértés, egyet nem értés, akármi!

kalapjakab (törölt) 2008.10.08. 16:16:42

Az itt a LÉNYEG, hogy az "öregagyú" kommerek nem mérik fel, hogy a szabadság, az bizony szabacccság a szó legjobb értelmében.
Tehát nem tehetik rá a kezüket mindenre, és nem küldhetik vissza a kisinast a hátsó udvarba söprögetni, ha jobb, őszintébb, mint ők, vagy nem úgy írkál, ahogy ők szeretnék.

Le lehet kopni mszp.hu, mert biza fordul elfelé a világ a szaros 20. századotoktól!

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2008.10.08. 16:16:58

Te a központban voltál? De dúúúrva! És jó volt a söjtöri virsli??

Afroizé 2008.10.08. 16:17:00

Én azt nem értem, hogy miért kell ennyire durván fogalmazni. Nekem is furcsa volt a nyilatkozat, gondolkoztam is rajta, hogy vajon mi lehet mögötte, de eszembe nem jutott, hogy ezért ágybavizelőnek vagy megerőszakolt ministránsnak nevezzem. Van ismerősöm, aki egy film hatására is elsírja magát, most akkor őrá is valami durvát kell mondani?! Ha már poszt, miért nem lehet normálisabb hangnemben foglalkozni vele, miért kell rögtön ilyen primitív, bántó módon fogalmazni?

feliccia 2008.10.08. 16:17:04

Hát az már biztos, hogy igazad volt a Gyurcsány alakításáról a cikkben, viszont meglehetősen színvonaltalanul, trágárul és igénytelenül írtad meg. Sajnos az alpárisága szerintem elnyomta a mondanivalót.

Őrnagy Őrnagy · http://nagyregeny.blogspot.com/ 2008.10.08. 16:17:07

Olcsón szopok nyilvános vécében vagy háznál!
Kizárólag nagy faszú férfiak jelentkezését várom a blogomon: nagyregeny.blogspot.com/

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.10.08. 16:17:08

Ha nem lenne ez a rohadt rendszer már rég tábornok lennék bakker.

Yasashi Tanuki 2008.10.08. 16:17:13

calam:
Bevallom töredelmesen, hogy már van egy ideje. De a témákat mindig megnézem a honlapjukon és valahogy hiányolom a gátlástalan kritikát. Az SZDSZ higulásával párhuzamosan vesztette el a hangját az ujság is.

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2008.10.08. 16:17:40

náci tablettás bor:D:D:D ez kurva jó

RoFä 2008.10.08. 16:17:46

Neménvótam 2008.10.08. 16:14:18

Sima baszós cikk is jó a címlaphoz.

Arra már nememléx hogy a mongóliai horgászat címlapos volt-e, pedig olyat szívesebbet olvasnék. Bár nem is pecázom.

Őrnagy Őrnagy · http://nagyregeny.blogspot.com/ 2008.10.08. 16:18:55

Szopatnál? Tele a faszod gecivel?
Engem keressél, kiszopkodom neked!
Blogomon üzenj: nagyregeny.blogspot.com/

Demokrata és Hazafi 2008.10.08. 16:19:28

De jó lenne olyan demokráciába élni, ahol csak az mszp van és csak a klubrádió szol. Elegem van a véleméynkülömségből. De jó lenne, ha ujra beindulnánk. Ujra be kéne vetni a lovasrohamot, a könnygázt, a gumi (vagy nem gumi) lövedéket, leporolni a viperákat. CSak ugy perventive befenyiteni az áskállodó gyülölködöket. A demokráciáért bizony harcolni kell, ha kell fegyverrel is. Éljen az mszp párt, ne adja fel GYurcsány ÚR - azt üzenem!! Itt meg egy értelmes hozászoló van: Örnagy Őrnagy.

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.10.08. 16:19:34

Én csak önkéntes aktivista voltam, hálából a Ferivel izgulhattunk. Mámoros éjszaka volt. Fogadjunk te is örültél calam, meg Szily is, hogy a Fospumpa beégett.

kalapjakab (törölt) 2008.10.08. 16:19:44

Ki a faszt érdekel a színvonal? Miért kell finomkodni, mikor ez a szarrágó Gyúrcsán nem csak a jövődet, de a jelenedet zabálja fel?

Nem érdekel, milyen stílusban írt Szily, és ne vezessen el senkit a kommer slepp holmi stiltisztikai vita generálásával a lényegről: Gyűrcsány kihasználta a haláleseteket a nyuggerek csábítgatására.
Ez a lényeg, bameg, és kuss a többiről, mert nem számít!!

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2008.10.08. 16:19:50

Tanuki, akkor olvasgasd, mert nem csak a címek érdekesek, hanem mögötte a tartalom is. Elég kritikus cikkek szokta megjelenni, akár a TASZ által támogatott cikkek, akár a szerk.-ek, akár az Egotripek, meg az összes többi is.

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.10.08. 16:20:28

Így van.!! Sőt tankokkal kell taposni a fidesznáci kődobálókat.

lOc (a pasztafáriánus) 2008.10.08. 16:20:29

Színésznek színész, de legalább annyira rossz, mint a Barátok közt "sztárjai". Nem tudom nézte e vki a Hal a tortánban azt a hányadék, pojáca ripacskodást amit 1 héten keresztül minden hétköznap este műveltek.

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2008.10.08. 16:21:05

mi mind örültünk, minek is?:)

efff 2008.10.08. 16:21:17

Szily,
első olvasatra én is visszahőköltem csöppet, de nem a tartalom miatt, hanem a stílus volt nekem éles. De egy publicisztika a többi között éppen a stílus miatt is az, ami. Amúgy meg pont h kellett ilyet írni, mert néztem lükén a tévét, és nem értettem, félrenyelt, v mi van vele? És nem mellesleg, szánalmas a mai magyarázkodása is, lásd index.hu/politika/belfold/tukacshivatk/.
Orosz & Co-tól amúgy te is régóta gyakorló újságíróként mit vársz? Azt hiszed, változni fog, csak azért mert ma szerda van, vagy ősz? Marad, amilyen: függő, etikára, pártatlanságra csak a másik oldalt illetően kényes, saját ítéleteit másra erőltetni akaró, megbántott és ezért sérült ember, akit ő és környezete úgy nevez, hogy újságíró.

Pilu · http://pilu.blog.hu 2008.10.08. 16:21:32

1 - 0
Bal - Jobb
Gyurbán - Orcsány

RoFä 2008.10.08. 16:22:18

Afroizé 2008.10.08. 16:17:00

Erre bátorkodott valaki rámutatni...van ez a dolog hogy szólásszabadság, ami nem azt jelenti, hogy azt szólunk, amit szabad mások szerint.

Ömm, bonyoult. Rávilágítok. Ha mondjuk rólam írnának egy hasonlót, röhögnék egyet. Ilyen az ingerküszöböm és kész. (Ha miniszterelnök lennék - isten óvjon ettől mindnyájunkat - akkor is remélem megmaradna).

Van, akinek meg olyan az ingerküszöbe, hogy ez már nem fér bele. Lehet felháborodni, olvasói levelet fogalmazni, kommentelni... Betiltani hála az égnek már nem lehet.

Ps: remélem Gyurcsány is olvasta. Még hátha nevetett is.

Őrnagy Őrnagy · http://minden 2008.10.08. 16:22:54

Olcsón vállalom geci kiszopását a faszodból.
Pisiszexre is keresek jól huggyozó nagy faszú férfi partnert. Ajánlatokat ide: minden

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.10.08. 16:23:05

Annak, hogy az Orbán nem nyert calam, annak. Te is.

szubjektiv 2008.10.08. 16:23:14

Meg kéne számolni, hogy józsi hányszor mondja, hogy ágybavizelő, de lusta vagyok.

Aham 2008.10.08. 16:24:04

Na látod Szily, ha dicséred gyurcsányt akkor seggnyaló vagy a jobberek szemében, ha meg szidod, akkor gerinctelen senki vagy, aki "kihátrál" a kenyéradó gazdája mögül.
Ha tárgyilagosan írsz - na olyan nem lehetséges, de ha igen, akkor is seggnyaló leszel, mert nem szidod gyurcsányt...

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2008.10.08. 16:24:07

Annak együtt örültünk a Munkáspárt székházában, ja!

Őrnagy Őrnagy · http://nagyregeny.blogspot.com/ 2008.10.08. 16:24:45

Fasz szopás itt: nagyregeny.blogspot.com/
Olcsón ügyessen gyorsan!

Őrnagy Őrnagy · http://nagyregeny.blogspot.com/ 2008.10.08. 16:25:52

Calam én 3 éve léptem be az MSZP-be.

G.d.Magister · http://laudator.blog.hu/ 2008.10.08. 16:26:23

Nagyon jó volt a tegnapi cikked, pompásan kezdődött a nap. Oroszékról: a te stílusod, és általában az index stílusa, hozzáállása korhatáros, felülről. 40 felett már aligha értik meg.

ókút 2008.10.08. 16:26:40

Szily! A te agyadból meg az ész hiányzik,de nagyon!Egyébként a cikked stilusa,vagy stilustalansága miatt,úgy vélem A magyar nemzetben publikálsz.Nem az a baj,hogy ez a véleményed Gy.F.-ről,de nem lehetne kicsit úribb módon megírni?

kalapjakab (törölt) 2008.10.08. 16:27:42

ókút, hány éves vagy, bakker?
Nyugdíjad régóta kapod? :))

Papa!!!

liberal 2008.10.08. 16:28:32

szily, közted meg Budai között a jelek szerint nincs is olyan sok különbség, legalábbis a stílusotokban, az elmondásod alapján

Őrnagy Őrnagy 2008.10.08. 16:28:43

Szily azért nem nácult be annyira, hogy a Nemzetbe írjon, ókút. Azért tudjunk már mértéket, na.

Télikert 2008.10.08. 16:29:41

nem kene az oregeket gephez engedni bazze itt glasszalnak azt orjongenek

egy 2008.10.08. 16:30:19

Pakolj Szily. Új Péter tényleg az Ő emberük. :)

Óbégatunk, óbégatunk? 2008.10.08. 16:30:45

A jobboldal pontosan ugyanazt csinálja, amit a sok zsidó, cigány kis takony is: ahogy valamit elbasznak, és ezt egy "khm"-mel nyugtázza valaki, rögvest óbégatni kezdenek, hogy:

"BIZTOS MÉR CIGÁNY VÁGYOK", vagy hogy:

"MERT ANTISZEMITA, NÁCI ATROCITÁS ÉRT", stb.

Ma, ha egy jobboldali fasz ír egy okádat cikket ("vélemény nyilvánítás" címén: de ettől még okádat), és valaki ezt jelzi, akkor aztán lehet kommunistázni meg bolsevikozni...

Vajon kikre jellemző, nem a sok prolira, hogy képtelen tisztelni a köztársaság intézményeit?

És mit csinál ma a "jobboldalnak" nevezett szarfosmoslék birkacsürhe (akiknek a regnálása alatt
- egyetlen ellenzéki bizottság sem alakulhatott meg (viszont ma ők ellenzékiként bojkottálják a saját érdekükben létrehozott ellenőrző-bizottságukat);
- háromhetente ülésezett az országgyűlés;
- eladta a székházat és szétosztotta a pénzt magának;
- koncepciós pereket indított újságírók ellen;
- stb-stb....)? na mit csinál? ÓBÉGAT ÉS FRÖCSÖG, SÁRBA TIPORVA A KÖZTÁRSASÁG INTÁZMÉNYEIT, RÁGALMAZ ÉS HAZUDOZIK, DRUKK-KAMPÁNYT FOLYTAT ÉS EGYRE ESZELŐSEBB.

Őrnagy Őrnagy · http://nagyregeny.blogspot.com/ 2008.10.08. 16:31:49



náci vagyok

és ennek kiélésére

az MSZP biztosítja

a legjobb keretet az országban

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2008.10.08. 16:32:31

nekem kmp-s tagkönyvem is van, 1 számjegyű sorszámmal!

ilkadzsí · http://ilka.hu/ilkablog 2008.10.08. 16:34:12

Laci!
Az "ágybavizelős" cikk korrekt.
Szerintem téged nem érdekel, ha hisztiznek egyik vagy másik oldalon bármelyik cikked miatt.
De ki az a Buda Péter? Ki ez az érzékeny, cizellált srác?

Veder1 2008.10.08. 16:34:30

Ezek tényleg velejükig ostobák.

Azt viszont még mindig nem tudjuk, hogy Gyurcsány cinikus ripacs, vagy egy érzelmileg összezuhant ember, aki képtelen az ország irányítására. Hány napja is? Ja, igen, már 1 napja nem tudjuk...

Őrnagy Őrnagy · http://nagyregeny.blogspot.com/ 2008.10.08. 16:35:53


az MSZPben megkapomazt a hatalmat, ami

egy fasiszta-nácinak lételeme


csórófasiszták az utcán óbégatnak

az igazi fasiszták rég beléptek az MSZPbe

itt kedvünk szerint verethetjük, szopathatjuk a népet


az MSZP az igaz fasizmus végőbástyája

légycsapó 2008.10.08. 16:36:44


Orbánék a rezsimjük alatt üldözték a másként gondolkodókat. A mostani nácizást sérelmező jobboldal igazából ellenszélt fúj a mindennapi gaztetteik fedezésére.

Ja az Index: A Fórumon egymást érik a jobbosok kommunistázós vádjai erre a portálra.

Hehe... ugye az ellenszél...

Tuskó 2008.10.08. 16:36:58

Vannak még szabadon gondolkodó emberek! De félünk, mert egyre több az idióta zombi!

Rwindx 2008.10.08. 16:37:31

Óbégató: mindjárt sírok, annyira megható volt ez a gyönyörű antiszemtizástól, rasszizmustól mentes árokbetemető írás.

Egyébként Zuschi hogy van? Jól vagytok a Szocietasnál? Nics semmi baj? Ha gond lenne csak szólj nyugodtan.

states 2008.10.08. 16:37:53

Azért ez a névtelen kis levélke Ha én Új Péter lennék bevezetővel igazán pikáns az mszp.hu-n. Aki kedveli az időutazást, rögtön a hetvenes években érezheti magát, amikor még Lendvay Ildi, az MSZP KB cenzorkája íróasztalán hűvös halomban álltak az ehhez hasonló irodalmi művek: mszp.hu/velemeny/bovebben/ha-en-szily-lehetnek

Lobster1978 2008.10.08. 16:38:28

Egész addig jó volt a cikk amíg nem lett a végén elcsúfítva egy igazi értéket jelentő mű részlete.
Nagyon méltatlan volt a mai undorpolitika összemosása egy ilyen alkotással...
Emiatt szégyellném magam csak, nem a vélemény miatt...

Gyurcsányi Franco · http://nagyregeny.blogspot.com/ 2008.10.08. 16:39:17



az MSZP hatalma

az igaz fasizmus otthona


mi bármit megtehetünk

légycsapó 2008.10.08. 16:39:27

Méghogy fidesznácik? A fideszkomcsik jóval találóbb megnevezés.


Vagy a fidesznél egymásra találtak a nácik és a komcsik?

Szép kis párt mondhatom...


Stumpf István - MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök
Járai Zsigmond - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök
Matolcsy György - MSZMP tag, III/2 ügynök
Csurka István - III/3 ügynök
Martonyi János - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök
Chikán Attila - MSZMP tag
Pintér Sándor - MSZMP titkár
Boross Péter - MSZMP tag
Ligetvári Ferenc - MSZMP tag
Boros Imre - MSZMP-titkár, III/2 ügynök D-8
Balogh Gyula - MSZMP tag
Mikola István - Hazafias Népfront
Fónagy János - MSZMP tag
Vonza András - MSZMP tag
Szabadi Béla - MSZMP tag, munkásőr
Varga Mihály - KISZ titkár
Deutsch Tamás - KISZ titkár
Orbán Viktor - Gimnáziumi-egyetemi KISZ titkár
Kövér László - KISZ-titkár, a Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa.
Pozsgay Imre MSZMP KB tag
Szűrös Mátyás MSZMP KB tag
Schmitt (független) Pál - MOB tag, jelenleg MOB elnök, a Los Angelesben rendezett olimpiai részvétel megfúrója és főkommunikátora, jelenleg a Fidesz alelnöke
Kerényi Imre - MSZMP alapszervezeti titkár, a Rogán féle narancsos forradalom lánglelkű bajnoka
Togyán József - alias Szatmári, III/III-mas együttműködő, az Orbán kormány minisztere
Szita Károly – alias Krakus, III/III-mas együttműködő

Lobster1978 2008.10.08. 16:40:37



egyébként egy szépelgő, hímező-hámozó

puhány FAC voltam egész életemben

Lobster1978 2008.10.08. 16:41:44

Hmm... valóban lopják a nicket... Jó tudni.

Gyurcsányi Franco 2008.10.08. 16:41:47



az MSZP a

komcsi fasizmus pártja

trey82 2008.10.08. 16:45:42

az lenne az igazán tanulságos játék ha a sors úgy hozná hogy ezek a megmondóember f.szagyarekek hatalmat és az ezzel járó felelősséget kapnák egyszer a kezükbe - komoly pénzt tennék rá hogy igen rövid időn belül kiderülne mennyivel bénábbak mint akiket kritizálnak.

én ilyet már annyit láttam az életben - felelősség nélkül kritizálni a legkényelmesebb pozíció, aztán ha hirtelen valamit le is kéne tenni az asztalra nagyon csúnya dolgok szoktak a felszínre jönni...


na ez a valódi igazság, f.szagyerek barátaim :)

saq 2008.10.08. 16:48:17

" leon, a proli 2008.10.08. 16:08:38
Írhatnál arról is, hogyan sikerült Hajdú Péternek az Indexnél perrel fenyegetőzve töröltetnie a 2004-ben nyitott, róla szóló Index Fórumos témát a minap."

ezt nem fogja megírni soha az index.

dehogy ittlegyen a lényeg
"A a Hajdú topik törlésének oka, hogy Hajdú Péter Doszpot druszájával egyetemben levelet küldött az Index szerkesztőségébe, hogy pert indít a topik miatt, az Index meg azt mondta, hogy neki ehhez per pill nincs kedve..."

saq 2008.10.08. 16:49:23

trey, ez a legbénább szöveg. akkor ne szóld le soha a kaját, a filmet a tévében, a buszvezetőt semmit, mert sose fogod tudni jobban megcsinálni.

a te érvelésed a legprimitívebb emberek sajátja.

Csülök 2008.10.08. 16:51:38

Pedig ez marhaság, kedves Szily! Dehogy vagy te náci! (Megjegyzem szerintem ezt te magad mondod magadra, hogy érdekesebb legyen a dolog, mert mástól még nem hallottam.)
Egyszóval: nem vagy náci!
Egy gusztustalanul fogalmazó, a tulajdonosok igényeinek megfelelni kívánó bértollnok vagy. Na de ez nem náci az tény.

RoFä 2008.10.08. 16:52:21

saq 2008.10.08. 16:48:17

Na ez a gáz, nem az, hogy miket ír vagy nem ír a Szily és hogy kiről.

Hajdú Péter kb minden, ami miatz ez az ország nem általam szerethető.

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2008.10.08. 16:55:09

Őrnagy hova mentél? Behívtak a pártközpontba?

Kuszi 2008.10.08. 16:56:58

Általános emberi felelősségem kifejezéseként teljesen egyetértek ezzel is, és az eredeti cikkel is. A Klubrádión, és az mszp.hu nagyszerű véleményén pedig jót derültem :)

ricardo montelban 2008.10.08. 16:58:49

mszp.hu:
"Szily László szerint vicces, ha egy több halálos áldozatot követelő balesetet használunk fel arra, hogy belerúgjunk a kormányba."

öööö:
"Gyurcsány Ferenc szerint vicces, hogy sakkbábúnak, szimpla pr-eszköznek használunk fel egy tragikus balesetet."

üljé' le, egyes.

trey82 2008.10.08. 16:59:01

saq,


én csak azt mondom kritizálni mindig könnyebb mint csinálni is vmit, hisz az elcsépelt (de igaz!) mondás szerint "hibázni csak az tud aki csinál is vmit".


ebből nem következik hogy minden kritika rossz vagy unfair lenne... én is szoktam kiritizálni, nem erről beszélek.


amit mondok az kb. annyira egyszerű és igaz mint hogy 1+1=2

egy 2008.10.08. 17:00:00

Már tegnap óta tudhatjuk, hogy miért rendült meg Ferenc:
www.kapcsolat.hu/index.php?cmd=/public/blog/view/id_66619/full_1/
Bensőséges, szeretettel teli hely lehet a szoci frakció.

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.10.08. 17:00:12

Egy álőrnagy garázdálkodik itt calam, hogy enné meg a Fene. Inkább visszavonulok a tirpákra.

HumpenLumpen 2008.10.08. 17:00:53

Nem tudom miért kell bírálni egy köztiszteletben álló személyt bár tegnap ismét tökéletesen bebizonyította hogy alkalmatlan a posztjára!

jobb-a-pina 2008.10.08. 17:03:31

"sikerült Hajdú Péternek az Indexnél perrel fenyegetőzve töröltetnie a 2004-ben nyitott, róla szóló Index Fórumos témát a minap"

Mekkora segg emberek vannak, te jó ég...remélem azóta legalább 5 helyre tükrözték a tartalmát és válogatás oldalak jelentek meg a legjobb postokból.

Barom.

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2008.10.08. 17:03:37

najó, de remélem neki is van tagkönyve!

Dr. No 2008.10.08. 17:04:19

Nem az Uj Péterhez kellett volna fohászkodni, nem ő a tulaj.

Van egy "új" tulaj az Indexnél, akinek a politikai irányultságához és az emberi - khm - kvalitásaihoz is illeszkedik ez a tahóparaszt modor, ami felé az Index elkezdett fordulni az utóbbi időben. Szerintem észrevehetően azóta, amióta ez az illető belépett a tulajdonosi körbe. Miközben - vicces módon - az Index politikai irányultsága nem változott akkorát, mint a szóban forgóhoz hasonló cikkek modora.

Mert nem a politikai vélemény vagy irányultság a gond, hanem a modor, kérem. Szerintem az Ágybavizelő Ferenc nem is vicces (pedig ad okot a csóka a viccelődésre).

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2008.10.08. 17:04:52

Őrnagy tudsz szerezni valami jó kis kannás komcsi sört is?

kamasuka 2008.10.08. 17:04:55

Amikor a szerző korábban megírta "kedves" cikkét a barnainges veszedelemről, azok, akik most felkapják a mostanin a fejüket, ezt megelőzően zseniális cikknek titulálták a Fidesz-filmes írást és iróniát emlegettek és tapsoltak érte.
Amúgy, az is (+ a bírálat oka), illetve ez is egy semmilyen cikk. Viszont tény, hogy Ferenc tényleg pályázhatna a nemzet színésze címre, hamár a nemzet megmentőjét már úgyis cseszheti egyéb okok miatt.

Légycsapó!

Kérlek nézz utána a (családi) pártkönyvek és egyéb állami/népi kitüntetések között bújkáló papírjaidban - ha már ilyen ügyesen kigyűjtötted ezt a sok infot -, hogy cirka 20 éve még miket prédikált - mint KISZes és ősMSZMPs "majom" - az a sok jelenlegi MSZPs arc, aki most a kapitalizmus szekerét tolja és ül a vagyonában! Gondolom érdekes adatok jönnének elő.

A Fidesz (korábban MDF, mégkorábban MSZMP) emberkékkel meg felesleges példálózni, mert minden pártban vannak, csak az okok voltak mások, hogy melyikben. 1990 után ugyanaz zajlott le, mint 1945 után, amikor a sok kis és nagy nyilasból hipp-hopp őskommunista-ellenálló, illetve szocialista lett. Ha ezek az arcok anno jól számolnak, akkor ma az MSZPben ülnek ...

ricardo montelban 2008.10.08. 17:05:01

Szily helyében csak attól rettegnék, hogy vörös lepellel lefedett arcú, che guevara-pólós fiatalemberek állják egyszer csak körbe a Király utca - körút sarkán, és a Pál utcai fiúk szentsége felett érzett (jogos!) búbánatukban a pofájába öntenek egy vödör folyós disznószart.

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.10.08. 17:07:15

Az ukrán sörök műanyag flakonban megteszik. Záhonyban vehetsz .)

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2008.10.08. 17:08:38

messze van, de vonzó. Nem tudok mit csinálni, amikor átültem a KV-be, muszáj volt eltüntetnem a Nyilaspárt-tagkönyvemet!

zenész 2008.10.08. 17:10:57

ne elégedetlenkedjete, jó nekünk
gyökerek

ekeke 2008.10.08. 17:13:42

Akasztották a hóhért, avagy logikus kajánsággal láthatjuk, amint már az index hiszteroliberális mancsosaira is lesújtott a PÁRT ökle oroszjózsef, gáborbudagyörgy és a MSZMP KB képében...:P


Sebaj, nekik sem árt megtapasztalni mi is az "a balos kultúrharc":P

tóta wé : ideje lenne lövetni..:P

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.10.08. 17:14:01

De Borsodi meg Kőbányai is van műanyag flakonban. Vegye meg, tegyek ki a napra egy hónapig, utána már megközelíti az Ízt. Már csak egy kis akciós tescosvirsli kell hozzá tescos kenyérrel és kész orgazmus.

vertigonov 2008.10.08. 17:16:31

Most szigorúan objektív példaként említve a Heti Hetes, Orbánt éveken keresztül gyalázhatta tapsviharközepette főműsoridőben.

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2008.10.08. 17:16:54

borsodit már láttam, de sose mertem kipróbálni.
Így próbálsz meg tekintély kikövetelni magadnak a blogszféra nácikomancsokkal teli névtelen világában, hogy magázódsz?

zenész 2008.10.08. 17:17:39

..istenem!! Orbánt gyalázták!!!!! Vége, kész, ennyi volt. Azt a szent embert, hogy szakadt volna a feje az annyába.

Pók · http://poooOOoook.blog.hu 2008.10.08. 17:18:32

Azért azt gyönyörű volt nézni, ahogy a békeidőben valóban szinte a megszólalásig pártfüggetlen Index milyen szépen és olajozottan zárta sorait az MSZP mögött a 2006-os választási kampány záróheteiben.

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.10.08. 17:18:38

Ne tegezz náci!

A Tirpákok magázódnak, túlzottan gyűlöljük egymást a tegezéshez.

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2008.10.08. 17:19:31

ja, értem, bocsi Őrnagy, remélem nem sértődtél meg túlzottan, hogy egy magamfajta reakciós náci tegeződik

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.10.08. 17:19:34

Hát igen Pók,az szép volt. Seggnyaló Gyurcsány interjú pl. Az index egy dögkút.

Pók · http://poooOOoook.blog.hu 2008.10.08. 17:19:43

ahogy = hogy.

Pók regrets the error.

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.10.08. 17:20:29

Semmi baj, ha megiszol egy műanyagüveges Borsodit

Sily BedPee · http://www.bepisiles.hu 2008.10.08. 17:20:32

Szeret(t)em az Index.hu-t, korábban ugyanabból a felvágott nyelvű MaNcs-os stílusból építkezett, aminek nagy rajongója voltam, vagyok. A jól megírt anyagok most is mosolyt csalnak az ajkaim szélére (pl. TótaW), ugyanakkor sajnálom, hogy a Szily cikkéből csak az alpári stílus maradt meg, a gondolatiság meg mintha elszellentődött volna ... Hasonlóan negatív jelenség, ha a miniszterelnököt (AntallJ) kifütyülik a JATE-n, vagy megdobálják tojással (GyurcsányF). Ugyanakkor nem gondolom, hogy attól, hogy erre jogunk van (véleményt nyilvánítani mindenről lehet), ezt kellene tenni.

OroszJ valóban nem helyesen közelítette meg a témát, ugyanis itt nem a sajtószabadság/véleményszabadság kérdéséről van szó, sokkal inkább ízlés kérdésről. Van, akinek van; van, akinek nincs. SzL cikkéből ez teljesen hiányzik, bár méltán népszerű egyes szélsőjobbos körökben (persze írt volna hasonlót KötélLászlóról, mindjárt sokat veszítene ebből).

SzL cikke az Index laza és méltán népszerű stílusát silányítja az "újságírói tojásdobáló" szintre ... és ez nem emeli a média szakmai presztízsét ..

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2008.10.08. 17:21:55

Őrnagy, de csak együtt tehetjük meg!

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.10.08. 17:23:09

A klónt leszarom, nekem nincs kedvem kikockázni, hogy valóban-e, avagy színészkedett a mocskos komancs.

A cikkben az a kurva nagy gáz, hogy "nagyjából annyi áldozata és súlyos sérültje van, mint egy átlagos hétvégi diszkóbalesetnek".

Hát egy faszt. Legközelebb tessék elébb osztani-szorozni, nekem 4 halott, körülbelül ugyanannyi életveszélyes állapotban levő sérült, és még vagy két tucat többé-kevésbé sérült erősen nem az átlagos hétvégi diszkóbaleset kategóriája, noch dazu, ha valaki megnézte az esetről készült fotókat, az érezheti, mekkora szerencse, hogy "csak" ekkora a veszteséglista.

BLovi 2008.10.08. 17:23:11

Nem vagyok Fideszes, de azon mindig jót derülök, amikor az MSZP fanok lázasan próbálják magyarázni, hogy mindegyik pártban ugyanúgy vannak volt MSZMP-sek.
LOL azért az arányokat nézzék már meg ezek az emberek basszameg!

Deutsch Tamás nekem kifejezetten nem szimpi, de basszus a Fidesz 1988-as alakulásánál 21 éves volt (most néztem meg googleben) olyan kurva sok köze csak nem volt a 60-70-es évekhez :) Azt is vicces elővenni, hogy a gimnáziumban mi volt valaki.

Ne hasonlítsunk már össze (ilyen szempontból) egy Deutsch-ot mondjuk egy Horn Gyulával, vagy Lendvai Ildikóval, vagy sorolhatnám még az ex-komcsikat akik évtizedeken át a hatalom legfelsőbb szintjén voltak. Aki ezt teszi az magát égeti.

Ilyen alapon akkor én is komcsi vagyok, mert voltam kisdobos és így ugyanannyi közöm van az előző rendszerhez, mint mondjuk Gyurcsánynak.

Van itt pár hülye...

Hooly 2008.10.08. 17:24:37

Az a gyönyörűséges, hogy pártatlan Orosz ugyanezen műsorában három napja a GEC'Y című előadás védelmében állt ki a művészi- és szólásszabadság mellett.
Csak addig van szólásszabadság, amíg nekik tetszik a mondandó. Egyébként az írás zseniális, akinek meg nem tetszik, az olvasson/hallgasson Oroszt+Bolgárt.
Na az az újságírás Larry Flynt-féle szintje Magyarországon...

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.10.08. 17:24:44

Magával sört inni? Amíg nem tudom, hogy kire szavaott 2006-ban, ne is reménykedjen. Egyébként csak cseh vagy ír sört iszom.

BMWkiller · http://gazz.blog.hu 2008.10.08. 17:25:03

Maga a cikk kurvaszar volt de legalább kemény, ez alapján egy róla szóló rádióadás Orosszal nyilván a hígfos kategóriába fog esni.

Laertes 2008.10.08. 17:26:04

Összenő, ami összetartozik: index Fidesz.

Lord_Cica (törölt) 2008.10.08. 17:26:33

jobbos index :))) hehe :)
Szily ne csüggedj, tízszer jobban írsz, mint ezek valaha is fognak.
Egyébként nemrég személyesen is találkoztam Orosszal, és hát tényleg megszállott mszp-s, tele komplexusokkal.

BandW (törölt) 2008.10.08. 17:30:56

Árulja már el valaki, mi a halál náthás fasza történt a klubrádiós beszélgetésben, mert amit ide belinkeltek, abban nem hogy kultúrharc nincs, hanem semmi sincs.
Jó, elhangzik többször a "perverz" kifejezés.
Orosz meg kibírhatatlanul monologizálva kérdez, ahogy szokott.
Oszt ezen túl semmi.

szily 2008.10.08. 17:31:45

Anyádnak ugass ilyeneket, te nyilaspöcs!

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.10.08. 17:31:49

Maga nem érti meg az igényes beszélgetést BandW, az a baj.

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2008.10.08. 17:35:35

kire kell szavaznom, hogy veled sörözhessek? Egy igazi katonával, mindig is érdekelt egy igazi katona élete:)

ultrasoul 2008.10.08. 17:36:48

Sztem EZEK (GYF, OJ, stb.) mindössze túl maradiak ahhoz, hogy észrevegyék, az idő elrepült, a mai gondolkodó embereket már nem lehet átverni egy ilyen oscar-gyanús bohóckodással, max. megnevettetni. Pont.

molnarcili 2008.10.08. 17:38:25

Rémesen primitív és ostoba ez a cikk; a mód pedig, ahogyan meg van írva, egyszerűen siralmas. Milyen szerencse, hogy az ostobaság és a primitívség pártállástól független. Huzakodjatok még egy kicsit, ki a náci. Legalább elfoglaljátok magatokat.

okostojgli 2008.10.08. 17:38:42

Te faszkalap Szily, belemásztak az érzékeny kis lelkedbe? Nem tetszik mások véleménye? A hátuk mögött beszéled ki őket? Jól megmondtad nekik!

Ezek után tényleg náci leszel? Ha már mondják...

fraki 2008.10.08. 17:40:05

László, 26:25 körül elkezdesz nem a kérdésre válaszolni. Orosz arra kérdez rá, hogy szabad-e ilyen nyelvezetet használni, és tágítja a kérdést, amit nektek és az indexnek állandóan feltesz a magyarországi sajtóvilág, hogy nem tartotok be konzervatív sajtóetikai stílusnormákat, meg hogy elmossátok a határt civil, amatőr és profi megszólalásmód között. Teljesen jogos a felvetése, erre nyugodtan lehet válaszolni, te viszont elkezded kibeszélni magadból, ami az előző kérdésben benned maradt, hogy "mi lenne, ha valami katasztrofálisabb dolog következne be".

A másik megszólaló sem a kérdésre válaszol, egyébként. De ez egy másik kérdés. Meg az is, hogy elég nagy pöcsnek tűnik.

Silenthill 2008.10.08. 17:42:37

az ágybavizelés egy nagyon komoly betegség,és mint ilyen, nem szoktunk belőle viccet csinálni. áhhbazmeg. ezek a "hivatásos" újságíró bemondó stb emberek tettetik hogy ennyire faszok? vagy tényleg nem ebben a világban élnek? szó szerint venni egy ilyet...

fraki 2008.10.08. 17:42:47

De a lényeg az, hogy Orosz teljesen normális, egyáltalán nem irreleváns kérdést tett fel, és ebben szégyenkezés nélkül kifejthetted volna az álláspontodat. Itt van a blogvilág stb., igen, az indexnél elmosódik a határ, baj? Kár, hogy nem erről beszéltél, ez válasz lett volna.

asztrov 2008.10.08. 17:51:59

Az a baj hála istennek, hogy ez az egész Szilystől, Orosz Józsitól, Indexestől és Népszabistól, blogostul és stílestül FOTOSOPP! :D Egyedül a gumicsont az igazi.

Rá Dios 2008.10.08. 17:53:12

Szerkesztő Úr jobban tette volna, ha nem támad be védekezésképpen: a gyurcsányos-cikk önmagában csak szerencsétlen, de így, utólag meg is ideologizálva már visszataszító. Ha szándék szülte, érte én, hogy meg akarnak élni a visszaforduló országban is. Csak kérem, ne higyjék magukat különbnek a Magyar Hírlapnál,ne hasonlítsák magukat a Magyar Narancshoz és ne higyjék magukat Heti Válasznak!

cseszneki1 2008.10.08. 17:56:03

szily! Ne bánkódj! A legjobb cikk, amit az Indexen olvastam, apisis fletü volt! Gratula érte, megérte!

cseszneki1 2008.10.08. 17:57:46

ja és üdv a nácziak táborában! Mindenki náczi! Főleg a én.

travis 2008.10.08. 17:58:52

Szilynek igaza van.
Egy miniszterelnöknek tudnia kell kordában tartania az érzelmeit.
Ebből kiindulva George W. Bushnak mesztelenül, négykézláb kellett volna magát hurkásra korbácsolnia 9/11 után.
Pojáca!
Orosz Józsi is. Komplexusos kispöcs mindkettő.
Az áldozatokat és családtagjait sértette meg Gyurcsány, hogy politikai témává tette ezáltal ezt a szörnyű balesetet.

Carnivora (törölt) 2008.10.08. 17:59:14

MUNKÁS ÖKÖS VASÖKÖL ODA CSAP AHOVA KÖLL! -

maffiavelli 2008.10.08. 17:59:25

Laci, a Klubrádió egyszerűen nem az a hely, ahol kulturált vitára és vitavezetésre számíthatsz. Ezt azért jó ideje lehet tudni.

travis 2008.10.08. 17:59:41

mesztelenül = meztelenül

cseszneki1 2008.10.08. 18:00:26

Orosz Józsit, meg fejbeqrták a Place des Hero-n, úgyhogy azóta huleségeket beszél. Lehet, hogy ő is náczi, csak titokban?

Zozi 2008.10.08. 18:00:36

Ha még ma is üzemelne az OPNI, akkor a "mi" Fecónknak ott lenne a helye.
Egy normális országban ilyen egy miniszterelnökkel csak egyszer fordulhatna elő, ami egyben az utolsó is lenne, mert vagy azonnal lemondana magától (amihez Fecónak soha nem volt bátorsága és ezentúl sem illik ilyet elvárni tőle), vagy belátná a parlamenti "elit" (ami jelen esetben a gazember szóval is helyettesíthető lenne, tisztelet a néhány kivételnek), hogy egy ilyen ember néha saját maga irányítására is képtelen, nem hogy egy országéra.

Hányingerem van ezektől a fehérgalléros bűnözőktől.

Apropó, jut eszembe...

Nincs kedve valakinek egy drogtesztre rávenni Ferit? Kíváncsi lennék az eredményre, mert néha olyan szétkokszozott arcot vág.

cseszneki1 2008.10.08. 18:02:28

zozi: :-))))))))))))))))))))))))))))))

cseszneki1 2008.10.08. 18:05:08

fletónak: A védett személy is ég!

Szóviccért is lehet szerintetek 5 évet kapni, mint a papírgalacsin-dobálásért?

Gratula 2008.10.08. 18:05:32

Javaslom, írjon egy cikket, hogy együtt jár X.Y.-nal Ausztriába pszichiátriai kezelésre.

Az un. újságíróról el tudom képzelni.

Egyébként gratulálok, hogy megtalálta a helyét ...

fraki 2008.10.08. 18:05:48

Kár, hogy szétkommentelitek hülyeségekkel ezt a posztot, így elvész az én okos hozzászólásom.

AvgDvl 2008.10.08. 18:07:32

Óh, szerencsétlen gyümölcsei picsának,

addig nem lesz ebben az országban semmi, amig ezek a tehetségtelen talpnyaló retkek ki nem halnak.

cseszneki1 2008.10.08. 18:08:02

kövessük meg frakit! Fraki, meg vagy követve! Elég ennyi?

pastor 2008.10.08. 18:09:33

A cikk kegyeletsértö, egy ilyen baleset után 1 nappal nem lehet relativizálni az áldozatok számát a kozúti baleseti statisztikát idézve; még akkor se, ha nem ez a lényegi mondanivaló, hanem csak egy más állitás alátámasztáához használt másodlagos állítás.

Ennyi.

Ugyanaz a problem, amit a TótaW se értett, amikor II János Pál meghalt, és még aznap kellett neki általában ekézni az egyházat, gazdagon hivatkozva az elhunytra. LEHET szabadon véleményt alkotni, de nem mindig illik. Nem politikai, hanem emberség és tapintat kérdése.

Aloha!

BandW (törölt) 2008.10.08. 18:09:38

örgy. örgy.

Tudom, a magamfajta komcsi... izé.... náci,- no már megint kiújult az identitáshiányom - szóval nem érti.
Ezért fáradságos munkával előkerestem a folytatást.
Ottan sincsen Szilyverés meg kultúrkampf.

Orosz ottan is kibírhatatlanul hosszan kérdez, és télleg nem akar beszélni senki a cikk apropóját adó eseményről, de az meg az elejin is világos volt, hogy Szily mestert sem azért hívták, hogy hármasban beszélgessenek a minelnöki sajttálról, hanem azért, hogy beszélgessenek vele a cikkéről.

A másik telefonos vendég kijelentette, hogy belefér a szólásszabadságba, de őt személy szerint aggasztja a közbeszéd ilyen irányú elfajulása, Szily mester meg elmondhatta amit ő gondol erről a dologról.
Hogy honnan a faszomból került be ebbe a posztba a "dessewffysta mamelukok agya", az meg a magamfajta náci számára örök rejtély marad.

G.G 2008.10.08. 18:13:09

Az utóbbi évek, egyik legjobb cikke ez(sajnálatos a tragédia), egyből az Andersen mese jutott eszembe, a "császár új ruhájáról". Tulajdonképpen azok emelik, ezt a cikket egy "alapkőletétel" szintre, akik még, ténylegesen ezek után is, ahol egyértelműen kiderült a császár tényleg, egy szál faszban áll velünk szemben, még mindig tartják a kezükben a levegőből szőtt uszályát a palástjának, hisz ha nem tartanák, kiderülne egymás előtt is, hogy -idézem Andersent- " buták , mint a föld és alkalmatlanok, az általuk betöltött pozícióra".

A másik tragikus dolog, a konkrét szituáció mellett, azaz hogy a miniszterelnök tényleg egy ripacs vagy ágybavizelő, (nyilván , aki egy kicsit tud olvasni a mimikából, az tudja az előbbi a megfejtés) az az, hogy van aki észre se vette, hogy pőrén áll előttünk "ágybavizelő Ferenc" , ezért, az sem esett le nekik, hogy nem az a baj, hogy valaki leleplezi a meztelenkedőt, egy ilyen drámai pillanatban, amikor emberek halltak meg, hanem az, hogy nem illik egy szál faszban bejelenteni egy ilyen tragédiát.
Az , hogy Fletó tudja-e, hogy csupasz vagy sem, arra már senki sem tud választ adni, de azt hiszem ez mellékes is, mert szerintem ő már nincs teljesen tudatában annak, hogy mi történik körülötte, de Gréczy elmondhatta volna neki, vagy aki ott volt-komolyra fordítva a szót- hogy a színészet egy szakma, azt évekig tanulják mások.
Tehát, Ferenc, megalázta a gyászolókat, az áldozatokat,az udvartartását,önmagát és a színészszakmát.


A klubrádió megdöbbentő volt.Szegény Tóta W. aki Új Péter seggéből bújt ki egyébként, már ami a "progresszív újságírást" illeti, most végre lelepleződött és végre helyére került, az a sok "kapufája", néhány tényleg jó írás mellett.

MG 2008.10.08. 18:16:05

Szilly, szerintem csak szimplán szar amit és ahogy csinálsz. Az is szar, ahogy védekezel, vagyis, ahogyan támadsz.

Carnivora (törölt) 2008.10.08. 18:17:07

Lord_Cica 2008.10.08. 17:26:33

Te mit kerestél meleg bárokban? :D

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2008.10.08. 18:17:46

A reklámig én is hallgattam tegnap ezt az adást. Nagyon ledöbbentem Buda Péteren. Eddig azért őt egy normális embernek ismertem meg, de ez a tegnapi produkciója... A stíluson lehet vitatkozni, nekem is egy kicsit erős volt Szily írása (még ha tartalmilag akceptálom is), de hogy ezért "ismert jobboldali újságíró" válna a Laciból... Erre felkaptam a fejem. Hopp, mondom, miről maradtam le? :-)

Carnivora (törölt) 2008.10.08. 18:20:09

pastor 2008.10.08. 18:09:33

Meg egy nagy lóf*szt ... nehogy már ezzel az erővel oda lyukadhatnánk ki, mint a South Park első kulabácsis megjelenésekor, amikor végül a karácsonyba mindenkit sértett v.mi ...

Nem érdekel nem olvasod ennyi. Nem kötelező.

BandW (törölt) 2008.10.08. 18:20:11

Ja, még valamit:

"Szegény korlátolt hülyék agya úgy van bedrótozva, hogy a válasz nem lehetett más, minthogy Orbán Viktor zsoldosai. Vagyis, mondjuk ki, nácik."

Hát, sokminden átjött ebből a kontrás beszélgetésből, de ez semmiképp.

Szerintem tiltsák be határozatilag a telefonos interjúkat.

Mintha Szily mester teljesen mást hallott volna telefonon keresztül, mint ami a rádióból sugárzott.

Zólyomi Viktor 2008.10.08. 18:22:48

Szarnivora te mit keresel itt? Inkább szerezz már egy csajt magadnak!

Tunguska 2008.10.08. 18:25:13

Apám egyszer 75' környékén rábaszott az asztalra:

- A kurva életbe, mér nem tudok banánt venni az 5 éves fiamnak (nekem) már három hete?

Neki is aszonták: Sanyi, Sanyi, tisztességes villanyszerelő nem mond ilyeneket, hanem örül annak, hogy van alma.

BandW (törölt) 2008.10.08. 18:30:03

No még egy utsó.

Azért a faszom ki van attól, ha egy véleményújságíró elkezd sírni-ríni picsogni azon, hogy másnak meg más a véleménye, és mingyá bedrótozott majmoknak titulálja azokat, akik mondjuk nem értenek vele egyet, és azonnal fölveszi a mártírjelmezt.

nemagadbólinduljki 2008.10.08. 18:33:11

Jézusom!
Te nem lehetsz ennyire ...!
Elmentél a Klub rádióba Orosz Józsefhez és pártatlanságot vártál?? Bazdmeg! Nem tűnt fel, hogy Dobrev Klára kommentája a híreket mielőtt veled beszélgetni kezdenek...??? Pártatlan?
Szily te teljesen hülye, vagy ennyire naív vagy!?

Kapaszkodj meg: emellett ha elmész a Bombagyárba, lehet, hogy erősen rasszista és radikális megjegyzéseket vágnak hozzád!

Igyekszem szólni, ha hasonló veszély fenyeget máshonnan is... :)

Orosz József & co. és a kiegyensúlyozottság meg az önálló gondolatok...
Anyám...

Carnivora (törölt) 2008.10.08. 18:33:49

Tunguska 2008.10.08. 18:25:13

Igen, de már 2008-at írunk így nyugodtan kritizálhtaja Gyurcsányt,Orbánt Budaházy-t meg minden balfaszt ami a közéleti cirkuszból él ez a demokrácia, ha meg nem tetszik nem kell olvasni. Nem kötelező olvasmány Tóta W. , vagy szily ...

Carnivora (törölt) 2008.10.08. 18:34:58

nemagadbólinduljki 2008.10.08. 18:33:11

Sőt ott még sieg heileznie is kell :P

Zólyomi Viktor 2008.10.08. 18:35:40

Tudtátok, hogy Carnivora felnőtt férfi, de nem zsákolt már vagy 5 éve (vagy akár több)!!! Tele van a répája, azért ír ökörségeket.

nemagadbólinduljki 2008.10.08. 18:36:30

Na még ráadásul...

padre 2008.10.08. 18:39:42

Egyszerű magyarázat:Ki az index tulajdonosa?
Aki fizet,az petyegtet.

Kazi (törölt) · http://redmond.blog.hu/ 2008.10.08. 18:40:03

Elkezdődött a gyúrás Szilyre, nap-mint-nap el fogják ismételni, hogy a cikke az áldozatokon élcelődött, így válik majd a hazugság igazsággá a fejekben. Hihetetlen.

BandW (törölt) 2008.10.08. 18:43:09

Kazi,

"Elkezdődött a gyúrás Szilyre"

:-))))))))

G.G 2008.10.08. 18:47:13

Kazi:
Igen.Röviden ennyi, amit leírtál.
Nem is hihetetlen.
Ahhoz, hogy észhez térjenek az emberek, valakinek ki kell ontani a belét.
A New York-i lakosok is akkor jöttek rá, hogy a háború nem Disneyland, amikor jött a két gép.
Ilyen állatfajták vagyunk sajnos.

K.Z. 2008.10.08. 18:54:04

Az ördögbe is Szily - már bocs, hogy így ismeretlenül, letegezlek- ha már egy bottal megkapirgáltad a kaki felszínét, nem lenne érdemesebb mindjárt egy jó nagy lapátot is előkeríteni?

Hiszen kérdem én, mi is az a Augeiász-istállója, ahonnan még egyetlen hiteles oknyomozó újságíró sem lapátolt egy riportkötetnyi ganyét?
Ez pedig a magyar újságírás világa.

(Na jó, súlyos baromságokat médiaegyensúlyilag meg századvégileg persze összeírtak róla, de az részint politikailag elfogultan hazug, részint pedig pont a lényeget hagyja érintetlenül.)

Azt a sajátos világ, amelynek éppúgy részei az írásodban felvillantott ún."független" meg ún."értelmiségiek" a "majdnem"-pártsajtósok, mint a különféle cégek, lobbicsoportok kilóra megvett nyalis írói, szerkesztői, az exkluzív sajtóutak és a szupi céges bulik rendszeres meghívottjai, és a velük összenőtt PR-ipar. Az a mindenkori hatalomtól - gazdasági, politikai - kiinduló informális hálózat, ahol az újságíró kénytelen "szakmai tényezőnként" kezelni az ilyen pártkádereket és az írónak álcázott PR-alkalmazottakat, beszél, sőt, bratyizik velük, felhasználja az infóikat, intrikál ellenük, és naponta megharcol, hogy a szent BBC-normákat valahogy összegyeztesse a nálunk mindent átszövő kapcsolati tőke valóságával.
Az a világ, ahonnan valahogy soha nem szivárog ki egyetlen hír sem korrupción fennakadt újságíróról, szerkesztőről. Az a világ, ahol valahogy még a konkurens lapok sem igazán erőltetik, hogy szétfikázzák azt a másikat, ha az egy üvöltően korrupt cikket közöl.
Az a furcsa világ, ahol a praktizáló újságírók együttélnek titoktörvénnyel, a Ptk undorító, az oknyomozó újságírókat lényegében a riportalanyaiknak (ügyvédjeiknek) kiszolgáltató rendelkezéseivel, a szakmailag impotens ún. sajtó-érdekvédelmi szervezetekkel. Az anyagilag kiszolgáltatott, filléres flekkdíjakért gürcölő talpas újságírók világa, és a sok százezres tiszteletdíjat zsebre vágó ilyen-olyan delegált "főmunkatársak" világa. Az újságírók és szerkesztőségek kétségbeesett harca a legócskább tömegigényeket kielégítő, és profittermelő "önfeledt szórakoztatás" mindent elnyelő szarával szemben. És végül az a világ, amely mindennek ellenére néha produkál néhány független és bátor írást.

hmmm... 2008.10.08. 18:54:30

Satnya cikkecskére ekkorát ugrani, mint MSZP... :-( a Worluk ezt a műfajt sokkal jobban csinálja. Mellesleg neki jól is áll.

cliffbarnes 2008.10.08. 18:55:55

Ugy altalaban az agyam eldurran, amikor egyszer is azt olvasom, hogy a cikk kegyeletserto volt. Es nem is egyszer, de vagy husszor (ezt hogy kell helyesen irni?)!!!
Visszakezbol azt irnam: "Nem, b*zdmeg, nem a cikk kegyeletserto, hanem amit Gyurcsany csinalt." A cikk az o eloadasat es a feltetelezheto okokat boncolgatja. Hiszen a Minelnokur hasznalta fel a tragediat - es itt eppen a "hasznalta" esemeny a kegyeletserto, nem pedig az, hogy valaki beszel/ir rola.
Szerintem felettebb undorito barkinek a tragediajabol barmilyen celzattal elonyt kovacsolni - es meg ebbol a szempontbol is jo a cikk gondolata: hiszen az alakitast sem errol sem arrol megkozelitve nem lehet igazolni ("A lényege mondjuk nagyjából az volt, hogy egyformán rémiszítő gondolat, ha egy ország miniszterelnöke cinikus, az áldozatokat is semmibe vevő ripacs, illetve az, ha mentálisan annyira instabil, hogy még egy ilyen, a miniszterelnöki praxisban sajnos rutinnak számító üggyel is képtelen megbirkózni, és a kamerák előtt összeomlik.")

Es a fellelheto korlatolt es kepmutato hozzaallas tenyleg ketsegbeejto.
Tenyleg senki nem erti, hogy Szily Gyurcsanyrol irt, Gyurcsanyrol, aki a tragedia "miatt" "rendult meg"? Senkinek nem tunik fel, hogy O volt az, aki masok holttesten atgazolt egy kis rivaldafenyert, egy par szavazatert, egy kis rokonszenvert?

Neha mar remelem, hogy valojaban mindenki erti mi is tortent es ez a felremagyarazas okkal, erdekbol tortenik. Meg az is jobb ha ennyi "gonosz" magyar ember van, minthogy ennyi hulye magyar legyen.

monugrabke 2008.10.08. 18:56:36

Én csak azt nem értem h miert nem foglalkozik senki azzal amirol a publicisztika szól, hogy ez a majom ripacskodott, vagy szimplán csak gyenge mint egy óvodáslány?

Meg azt is bírom hogy a Szily meggyalázta az áldozatokat, szerintem a MÁV gyalázta meg, aztán a műsírás. De ha nem egy ilyen ócska hely lenne ez az ország ilyesmi meg se történhetne. Szerintem pontosan azért olyan nagy a hőbörgés mert a cikk oda szúrt ahova kellett és most sajog nekik nagyon.

Egy biztos nagy a baj.

Kopiás Attila Steve 2008.10.08. 19:02:47

Meglepett, hogy senki nem linkelte, kb az egyetlen Tótaw cikk, amivel egyetértek és ide is vág:
w.blog.hu/2008/07/18/judgement_day

Én spec nem különösebben szeretem az Indexet. Sokszor írnak olyanról, amit saját két szememmel láttam és bár nettó hazudni ritkán szoktak (mondjuk nálunk már ez is nagyon nagy szó), szinte mindig úgy manipulálják a cikkeket, hogy a szubjektív véleményük jöjjön ki, gyakran csak azokat a fotókat töltik föl, amik alátámasztják a véleményüket stb.

De egy dolgot mindenképpen meg kell hagyni és ezt nagyon becsülöm bennük: nem pártfüggőek. Aki olvassa az indexet, nagyon jól tudhatja, hogy állandóan mindkét politikai oldalnak szálka a seggében. Ha valamelyik oldal csinál baromságot, utánamennek oldalfüggetlenül és nem egyszer közösen küldik el a pártokat az annyukba, akár direkt publicisztikában is.

Nekem egyébként az a fura, hogy csak most esik le a maszoposoknak, hogy az index nem az ő kutyájuk kölyke. Az eddigi maszopszivató cikkek tengerénél mit tetszett gondolni?

Valaki a sok közül 2008.10.08. 19:08:24

Nagy ritkán van egy komolyabban ütős cikk az Indexen, micsoda kritikát vált ki. És ezek vonulgatnak kirekesztés, meg hasonlók miatt. Pedig legszívesebben legéppuskáznák a más véleményen lévő embereket.

Én jobboldali vagyok, de azt kivánom, 2010 után is írj jó sok ilyesmit Orbánról, vagy bármely jobboldali politikusról is, ha szerinted megérdemlik.

BandW (törölt) 2008.10.08. 19:10:36

Szily cikke Gyurcsányról egyszerűen szar volt.
Rosszul lett megírva.

A klubrádiós vendégszerepléséről szóló cikke viszont szánalmas.
Pünkt azt csinálja, amit a Gyurcsány sírós cikkében kifogásol.

Vagy ripacskodik, vagy végtelenül nem érti, hogy rajta kívül még él párezer ember, akinek más véleménye van.

Sír és picsog, mert félreértették, vagy támadják, vagy mialófasz.

K.Z. 2008.10.08. 19:11:12

Cliffbarnes, Monubrabke
Egyetértek:) Amikor egy közéleti személyiség (esetleg ún. független értelmiségi) "kegyeletsértést" meg "becsületsértést" emleget egy cikk a kapcsán, az élből egy büdös gyökér, és punktum.

Ideidéznék (pontatlanul) egy modern klasszikust, bizonyos Horn Gyulát. Azt most nem vágom,hogy a vén pufajkás a Cölöpökben, v. az "Azok a kilencvenes.."-ben rótta le az örökbecsű sorokat, de a MUOSZ székház falára kívánkozik: "politikusként a sajtóra panaszkodni, olyan, mintha egy hajóskapitány a tengert szidná"

Boli 2008.10.08. 19:12:08

Üdv Mindenkinek!
Szerintem meg csak simán szar volt a cikk. Ezért mindent, a balos kult.harcosokra fogni kicsit arcpirítóan pofátlanság. Ha tehát ilyen szart ír valaki, tök mindegy kiről, miről, akkor az egyből lehet ezzel jönni! Nagy buli! Szerintem a stílus maga az ember, kár ezt szépítgetni. Az, hogy a balesetet szenvedett embereket meg ki gúnyolta ki, ki próbált ezen nyerészkedni...szerintem elég elolvasni az írását ennek a szerencsétlennek. Fecó pajtást lehet cikizni, pláne, hogy ilyen béna és határozatlan, de az, hogy ilyen szar cikket írt ez a csóka, azt nem menti fel.

BandW (törölt) 2008.10.08. 19:14:19

Valaki a sok közül,

Mi a fasztól volt jó a cikk?
Eleddig még senki nem tudta megvilágítani.

Valami olyan mondat, ami világot gyújtott volna a sötét agyakban?
Valami ami eleddig nem ismert összefüggéseket mutatna?
Valami, ami lerántja a leplet valamiről?

Mi a fasz volt a cikkben, amit eleddig nem hallottunk, nem láttunk, nem tapasztaltunk, félreértettünk?
Ami hozza az isteni megvilágosodást?

Elég egy idézet.

Carnivora (törölt) 2008.10.08. 19:14:48

Boli 2008.10.08. 19:12:08

Miért nem zártad be? ki mondta végig kell olvasni?

CDX 2008.10.08. 19:15:17

A komcsiknak már tényleg végük van. ez már a végjáték, mind Ferenc performansza, mind a csahosok ugatása...

periplaneta plumbum · http://atomgomba.blog.hu 2008.10.08. 19:15:47

buda péter zseniálisan hüje.
egyetlen mentsége, hogy ő legalább pénzt kap ezért a korlátoltságért.

CDX 2008.10.08. 19:20:14

látom orosz józsef is drága bolgár úr iskolájába járt...

szalmaegér 2008.10.08. 19:25:52

Remélem, amit a fenti bejegyzésedben olvastam, igaz és valóban csak röhögsz orosz jóskán, meg a combijén.
Két ennyire rossz fej ember semmiben ne változtasson azon, hogy pellengérre állítasz egy miniszterelnöki címmel bíró ripacsot, bármely oldal képviselője legyen is.
Hajrá!
(Btw, a feri alakítása szerintem megindító és hiteles volt. Most egy ország zárta a szívébe, mert ilyen együttérző.)

Pala 2008.10.08. 19:26:02

Meggyőződésem, hogy az ilyen Buda Péter- és Orosz József-féle alakok oroszlánrészt vállaltak abban, hogy a Kurucinfó ennyire népszerű lett.

Ezek a megmondóemberek megkérdőjelezhetetlennek tartják véleményüket, és mindenkit kioktatnak, aki nem úgy gondolkodik, mint ők. (Tizennyolc év sem volt elég, hogy felfogják a demokráciát.)

Hatvan éve farkast kiáltanak, hát most megjelent az ordas, még ha egészen veszélytelen is.

Boli 2008.10.08. 19:26:31

Carnivola

Én, speciel el szoktam olvasni, még ha szar is, és csak utána mondok véleményt. Te nem így vagy vele? Ebben valami furcsát találsz??? Vagy újat mondtam?

ketyosz 2008.10.08. 19:29:55

GyF túljátszotta a szerepét. Szar volt - nem kicsit, nagyon. Pont.
Szily a cikked ostoba és egyszerűen szar volt. Nem kicsit, nagyon. Pont.
Ne magyarázd a bizonyítványt!

hatláb · http://ebenci.blog.hu 2008.10.08. 19:31:20

BandW

Nem az a lényeg, hogy milyen volt a cikk, hanem hogy milyen volt a visszhangja. Valaki írt egy keményebb hangvételű cikket GYF-ről, erre rátámadt a balos mésia. Akárcsak a kurucinfo fordított esetben

Carnivora (törölt) 2008.10.08. 19:31:46

Boli 2008.10.08. 19:26:31

Én nem olvasom a szart, ahogyan nem megyek homokos fesztiválra sem nézelődni aztán balhézni, mert nem érdekel. Ez ilyen egyszerű.

mokec 2008.10.08. 19:37:09

Gy. F. érintett volt a belesetben, mert képviselőtársa a vonaton volt... Csak egy kérdés. A képviselőtársának a beleset időpontjában nem a Parlamentben kellett volna lennie?

okostojgli (törölt) 2008.10.08. 19:39:37

hatláb,


ez nem egy keményebb hangvételű cikk volt, ez egy szimpla gyalázkodás volt. olyan kurcinfo módra. hajrá szily.

az indextől többet vár(t volna) az ember.

Francois Pignon 2008.10.08. 19:40:05

Ezt úgy értsük, GyF nem az elhunytak és sebesültek miatt zakkant össze, hanem mert egy frakciótárs is a vonaton utazott? Ezt a szálat így azért nem erőltetném a kommunikációs csapata helyében.

Carnivora (törölt) 2008.10.08. 19:40:15

mokec 2008.10.08. 19:37:09

Nem ilyenkor szokták volt mondani közfeladatát látja el halaszthatatlan módon ...

bakfitty · http://ismerosvalahonnan.blog.hu 2008.10.08. 19:40:20

ha valahol a neten meglátom megint, hogy "nem kicsit, nagyon" pingparadicsommal és trackbacktojással fogom megdobálni az illetőt.

Valaki a sok közül 2008.10.08. 19:41:24

BandW!

Szili a cikkben lényegében rácsodálkozott, hogy ő is ugyanolyan náci, ha mer más véleménye lenni, mint bárki másnak.

És ezt jól le is írta az indexben. Én ezt idáig is tudtam, hogy így van, sőt sokan mások is. Ezért nem jut eszembe (ahogy sokan másoknak sem) Oroszékkal bármilyen cím alatt egy zászló alá állni.

De azzal együtt talán egy-két kevésbé elgyepesedett ballib is látja, hogy ha mondjuk kevésbé akarna már ballib lenni, Oroszék az ő szólásszabadságát is meg fogják kérdőjelezni. Persze nem ezen a konkrét címen, hogy más vélemény.

És ez a cikk azért ütős, mert ez nem valamiféle feltételezés, mint mondjuk a kurucon, hanem egy konkrét esetleírás. Tegnap én voltam a náci, ma Szily, holnap lehet, hogy te.

Persze, amíg egy "demokratikus Chartán" Oroszék mellett a kirendelteken - oda-buszoztatottakon kívül 300-an vonulnak fel, addig nincs gond, legfeljebb röhögünk egy jót és örülünk, hogy az Oros féléket képviselő média egyre jobban szorul ki a perifériára. Az Index nyilván nem szeretne oda kerülni.

Carnivora (törölt) 2008.10.08. 19:42:03

Mindenesetre Szily-nek igaza van egyértelmű a balos gyökér ugyanolyan, mint a jobbos ott is mindenféle balos szarnak elhordják az indexet a bellerek mindenféle jobbos szarnak :D

Mindenesetre lehet v.mi jó az országban, ha még mindig van olvasó nem mindenki lett még agymosott droid?

BandW (törölt) 2008.10.08. 19:43:08

hatláb,

Hát, ha a Kontra beszélgetést értékeled "rárontásnak", akkor most röhögök egy nagyot.
Más tömegmédia meg szerintem nem foglalkozott vele.

Hol a faszban van a "rárontás"?
Engedd meg mégis, hogy röhögjek.

kiskukac 2008.10.08. 19:43:14

...na most megmondom a frankót, hogy tuggyátok.
Nem Witz !

Ez az Orosz Jóska (bizony ! tod' Te jól Jóska)
elvitte tőlem a Feynmann: "Mai Fizika" 9 kötetét, s azóta sem hozta vissza ! Pedig akkor bölcs-észnek
adta ki magát. Szóval nem vót e'társam. De nem
hozta vissza !

Jóska ! Kell a könyv !

Mindenkinek Nazi- und Kommunisten-mentes rezsimeket ! :-)

teremör 2008.10.08. 19:45:34

Ajjaj! kicsiszilynél eltörött a mécses és most telesírja bánatával az egész világot. Bántották őt rosszcsúnya emberek, mertek véleményt mondani az ő gyönyörűséges, fennkölt kis cikkecskéjéről.

hatláb · http://ebenci.blog.hu 2008.10.08. 19:45:41

tőlem röhöghetsz, ezek szerint nem figyelté5l oda eléggé. Ha valakit egy cikke miatt perverznek titulálnak, az rárontás. De hívhatod aminek akarod, nem intelligens emberhez méltó viselkedés.

Valaki a sok közül 2008.10.08. 19:45:57

Pala!

"Meggyőződésem, hogy az ilyen Buda Péter- és Orosz József-féle alakok oroszlánrészt vállaltak abban, hogy a Kurucinfó ennyire népszerű lett."

Ez bizony így van, vannak témák, ahova egyszerűen szinte csak oda lehet menni infóért. A vonatbaleset napján pld. percenként kiakadt a szerverük, pedig állítólag igen erős. Szóval nagyon nem én voltam egyedül érdeklődő ott.

BandW (törölt) 2008.10.08. 19:47:18

Valaki a sok közül 2008.10.08. 19:41:24

Hol a búbánatos faszban volt Szily "náci"?

Egyedül a kontrában foglalkoztak a cikkével, és ott is csak pusztán a stílussal.

Elhangzott, hogy belefér a szólásszabadságba, de a stílust kifogásolják (magam csak azért, mert a tartalom és a stílus kiáltóan nem kapcsolódott)

Mi a fenéről beszélsz?

Carnivora (törölt) 2008.10.08. 19:47:50

Valaki a sok közül 2008.10.08. 19:45:57

Pedig semmi mást nem csinálnak csak összelopkodják a híreket máshonnan, és kiegészítik egy pár soros zsidózással, orkozással ... nyugodtan találhattál volna a vonatbalesetről máshol infót.

BandW (törölt) 2008.10.08. 19:48:45

hatláb,

Ha a "perverz" rárontás, akkor az "ágybavizelő" az mi a fasz?

Basszátok meg, télleg lükék vagytok.

Őrnagy Őrnagy 2008.10.08. 19:50:22



kérek mindnekit tekintse semmisnek az eddigi hozzászólásaimat


sajnos csak most kaptam meg a gyógyszerem, és most látom, miket írogattam eddig össze-vissza

espadazo - Játékbolt: · http://aruhaz.nettfilm.hu 2008.10.08. 19:51:59

De akkor most végül is lesz banner az Indexről a kurucra vagy sem?

BandW (törölt) 2008.10.08. 19:58:49

Őrnagy Őrnagy,

Sajnálattal észleltük, hogy mostan meg rossz gyógyszert kapott.
Holnap reggelig írhat össze-vissza

Valaki a sok közül 2008.10.08. 19:59:19

Carnivora
Igy igaz, de itt egyben van és elég jó frissítésük is.
A lényeg így is kihámozható. Persze ha lesz jobb, azt olvasom:)

Ilyenek mint ez Szily cikk, pld. érdekel.:)

Szegényember felesége · http://szegenygazdagok.blog.hu 2008.10.08. 20:04:00

Ó, micsoda ország ez!

Szily, azt mondja a népi bölcsesség, hogy akit sokan szidnak, hosszú életre számíthat!

Úgy legyen! :)

Alf (törölt) 2008.10.08. 20:07:32

húha, ez fájt, végighallgattam...

minimalista 2008.10.08. 20:12:53

A cikk írójának szerintem teljesen igaza van eltekintve attól hogy nem alternatívát látok gyurcsi viselkedésével kapcsolatban,hiszen egyértelműnek tűnik hogy galád színjáték az egész,gusztustalan és gyomorforgató.Arra hogy meghülyüljön sajnos még várni kell.
Ugyanakkor a cikk második része,a Pál utczai fiúk átirat engem nagyon bántott,hiszen közönséges bűnözőket(politikusok) helyettesíteni egy alapvetően szépséges és emberi tragédia szeretnivaló szereplői helyére és atmoszférájába,finoman szólva is ganajtúró dolog.

BandW (törölt) 2008.10.08. 20:14:17

Hát ha Gyurcsány picsogott a Szilyt kiakasztó fölvételen, akkor a mai Szily poszt picsogásban Gyurcsány a köbön.

Télleg nincs senkiben önkontroll?
Vagy mi a fasz van?

phaidros · http://konzervatorium.blog.hu 2008.10.08. 20:15:45

Végighallgattam én is. Ferenc vagy idegbeteg, vagy cinikus szemétláda. (Vagy idegbeteg cinikus szemétláda. :) )

Egyik sem ígér sok jót.

bakfitty · http://ismerosvalahonnan.blog.hu 2008.10.08. 20:16:07

én nem tartom szépséges és emberi tragédiának, hogy SPOILER nemecsek ernő meghal, mert feláldozza magát. gyógyuljon meg, ápolják, szép kalandként gondolnának rá 30 év múlva. de ne haljon meg!

légycsapó 2008.10.08. 20:16:25


Megy a nyálverő hisztériázás.

Az van

phaidros · http://konzervatorium.blog.hu 2008.10.08. 20:17:30

Minimalista,

igen, a PUF nem kellett volna a végére. Nem is illett oda. Szerintem megírta, és publikálta, ha átolvasta volna még párszor, akkor törölte volna belőle.

Mondjuk az indulatát viszont megértem.

Ez a szánalmas szar alak Magyarország miniszterelnöke? :( Ennél csak az a rosszabb, hogy van aki még védi.

Azor 2008.10.08. 20:22:46

szerintem meg tökjó a blog dizjánja :)

sendervári 2008.10.08. 20:23:19

BandW!

Tudod az a jó a cikkben, hogy van valaki, aki ki meri mondani, mit gondol Fletó előadásáról. A baloldalon pedig azért hisztiznek ennyire, mert pontosan tudjátok, hogy igaza van. Ha egy ujságíró üt jobbra is, balra is, ha hülyeséget lát, akkor az ugye már jobbos elhajló! Nem ehhez szoktatok hozzá, ugye? Ha a Mancs, vagy az Index jobbereket fikáz, akkor minden rendben van. Akkor persze nem az ujságíró ízlésével van baj, és teljesen indokolt minden irónia, gúny stb. Ha balosról van szó, és ráadásul jó a cikk, akkor gáz van, és azonnal ugranak a Szovjetjózsik, Drágabolgárurak. Magyarázzák a megmagyarázhatatlant, mentegetik a menthetetlent. Nem könnyű dolog ez: jön valaki, aki pontosan, kíméletlenül kimondja amit lát, kimondja azt amit ők is látnak (ráadásul nem valami elvadult hírtévés vagy nemzetes), akkor persze nagyon szarul érzik magukat, és dühöngenek. Nem baj!

Hajrá Szily!

states 2008.10.08. 20:24:50

Gyurcsány tegnapelőtti alakítása akár az orvosi eset kategóriájába, akár a színűvészetibe tartozik, csak a sokadik bizonyítéka az alkalmatlanságának. Ezt ma már mindenki tudja, kivéve a pártját...

alpi 2008.10.08. 20:26:20

Nem vágom az előzményeket, de ez egy fröcsögő mocskolódó cikk.
Kicsit több méltósággal, kicsit kevesebb nyomorultozással meg korlátolt hülyézéssel talán maradna energiája a szerzőnek kreatívabb tevékenységre is, mint a meglevő tekintélyes mennnyiségű szar kavargatása.

minimalista 2008.10.08. 20:27:00

bakfitty

Ha szép csendben meggyógyulna hol maradna a tragédia?Jobb lett volna ha kellemes híg-csöpögős hepiend-papikaként zárul és másnap már nem is emlékszel rá?Emlékszem,ahányszor olvastam mindig megkönnyeztem (elsőre kitartóan sírtam)ezt a regényt.Katartikus a vége és még csak nem is hatásvadász,hisz ez az élet rendje.x.

phaidros · http://konzervatorium.blog.hu 2008.10.08. 20:27:51

sendervári,

nem érted. Nem az a baj, hogy Ferenc rinyál, az a baj, hogy egy újságíró csúnya szavakat ír. Nem tudom, feltűnt-e, de ha Magyarországon egy újságíró csúnya szót tesz a cikkébe, ízléstelenül ír, ésatöbbi, amit még itt olvastam, akkor 2300 komment lesz a cikkéhez, és a lemondását követelik. Csupa felháborodott, jó ízlésű, független ember. És akkor Szily itt meg megvádolja őket, hogy vérbalosok. Érthető a felháborodásuk, hisz ez azt jelentené, hogy ők védik az ágybavizelőt, pedig dehogy, ne nézze már őket senki hülyének. És most ezen megy a reszelés. :)

Invictus 2008.10.08. 20:29:07

Na, Szily most megtudhatta milyen a baller hordával szemben a fasz rossz végén lenni.
Meg azt, hogy a kormánypárti "értelmiségeink" (Szóda-, A38- és Szimpla-töltelék wannabeink) ez a mindent fikázós, "semmit sem tisztelünk, semmi sem szent" Mancs-eredetű stílustól csak addig kapnak multiorgazmust, amíg jófelé ütnek vele, ha Ferenc testvér kap, akkor mindjárt "gondolattalan alpáriság" lesz :)
Szánalmas, ahogy a BandW-féle figurák és az egész ideküldött MSZP-fanclub hisztériázik (kedvenc eszközük a nicklopás, ilyen fórumokon mindig megjelenik pár balsi patkány, akik az ellenoldaliak nevében írogatnak viccesnek vagy lejáratónak vélt hozzászólásokat), ebből látszik, hogy a cikk betalált...

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.10.08. 20:32:05

Még mindig itt van ez a nicklopó pedofil náci?
Hogy csapná meg egy nyári villám!

sendervári 2008.10.08. 20:32:17

phaidros,

:)

imi 2008.10.08. 20:32:42

Orosz József mióta számít? Egy nevetséges kis pártkatona.
Az MSZP-nek meg fáj az igazság, erről szól az ügy.

alice 2008.10.08. 20:32:43

HAJRÁ SZILY!! LEGALÁBB A KOMMUNISTA BANÁNKÖZTÁRSASÁG KLIENTÚRÁJA ÉS NOMENKLATÚRÁJA BOSSZANKODIK KICSIT...MERT AHHOZ PRIMITíVEK,HOGY BELÁSSÁK HOGY ÁVF RIPACSKODÁSA MENNYIRE SZÁNALMAS ÉS TISZTELETLEN...

phaidros · http://konzervatorium.blog.hu 2008.10.08. 20:37:25

Orosz volt az, aki kiküldte az operatőrét Irakban, ő meg a hotelből tudósított?

Valaki a sok közül 2008.10.08. 20:40:48

"Mancs-eredetű stílustól csak addig kapnak multiorgazmust, amíg jófelé ütnek vele, ha Ferenc testvér kap, akkor mindjárt "gondolattalan alpáriság" lesz :)"

Igen jó összefoglalása ennek az egész ügynek.

MagyarNarancs 2008.10.08. 20:41:29

Véleményem szerint szánalmas, hogy a szólásszabadság legnagyobb harcosainak mennyire el tud durranni az agyuk, amint nem a saját politikai hovatartozásuk ideológiájához konvergál egy publicisztika. Orosz (Homokozó) József tulajdonképpen saját magával beszélget, ez már megszokott, tőle ne is várjunk mást. De ki ez a Buda Péter? (a szakértő) Ő milyen szakértő, miért szakértő, mitől szakértő? Legfőképpen: miről beszél???

Nagyon-nagyon szeretnék abban reménykedni, hogy ez az álinterjú Szily Lászlóval, majd pedig az utána következő hőzöngés egy ismeretlen szájából nem győzte meg az embereket. Ám ismerve a magyar viszonyokat, itt nem divat levenni a szemkötőt és gondolkozni egy picit. Én örülök, hogy Szily mégis megtette. Utoljára még annyit: akinek eddig megmutattam a cikkedet Szily, annak mind tetszett. Orosz József (és a kis buzibarát szakértője) pedig senkinek. Hiába, értelmes emberekkel szeretem körülvenni magam.

üdv

Virág et. 2008.10.08. 20:54:33

Ez a te 15 perced, Laci. Élvezd ki. :)
Egyébként már most veri a blogod látogatottsága a Tóta W-jét. Csak nehogy egymás torkának essetek a szerkesztőségben ...

Amúgy meg kitartás. Ha ez vigasztal, teljesen igazad van. Mondom ezt MSZP szavazóként. A mindenkori miniszterelnök közszereplő (ő a legközszereplőbb közszereplő), ennél százszor többet köteles tűrni. Idióták meg nem csak kuruc.info-n, hanem mszp.hu-n is vannak, nem nagy újdonság.

dr. Erika Zangolna 2008.10.08. 20:59:50

Nekem a cikkről rögtön ez:

matula.hu/index.php?section=article&rel=43&id=522

meg ez:

matula.hu/index.php?section=article&rel=22&id=252

jutott eszembe.

A Matulán lenne ennek a cikknek a legjobb helye. Szerintem a kérdés politika- és oldalfüggetlen: lehet utálni, meg gusztustalan ideggyenge pojácának tartani bárkit, de nekem pl. soha nem jutna eszembe valakinek a halálát akár parafrázisban is megírni. Se jobb se baloldalról.

Azt hiszem, hogy mind a sírás kicsúfolásával, mind az élő ember halálának bemutatásával egy olyan vonalat léptél át, amit kb. óvodás korban helyeznek el a szülők a gyerekekben - síró emberen nem röhögünk, élő ember halálával nem viccelünk.

Azért szerintem a hörgés, mert ezek tényleg kemény társadalmi tabuk. Nem érinthetetlenek, de várható, hogy felfortyanás lesz belőle, ha nem a megfelelő helyen jelenik meg. Szerintem nem a megfelelő helyen jelent meg, de ezt már fent leírtam.

sendervári 2008.10.08. 21:00:09

"Mancs-eredetű stílustól csak addig kapnak multiorgazmust, amíg jófelé ütnek vele, ha Ferenc testvér kap, akkor mindjárt "gondolattalan alpáriság" lesz :)"

Szerintem is ez a lényeg. Azért azt el kell ismerni, hogy hihetetlen kitartással dolgoznak a baloldalon. Látjátok: itt is hányan vannak...és írnak, írnak rendületlenül. Szinte megható ez az öncsonkító ragaszkodás....

2008.10.08. 21:00:26

Meg kellett valahogy magyarázni a maradék szavazók számára ezt a legújabb Fletó-dolgot, Szily cikke meg pont kapóra jött ehhez. A cikkben szerintem a PUF sem volt rossz.

Gerald 2008.10.08. 21:02:51

Nemtom mi a baj Gyrcsánnyal. Ez a mi szept. 11-ünk és ő mégis milyen keményen végezte a dolgát. Biztos gyakorolt a tükör előtt. Sokat.

sendervári 2008.10.08. 21:03:07

Erika Zangolna,

Síró emberen tényleg nem röhögünk, de az álszent roszz ripacson igen!

És itt ez a lényeg! De ezt Te is tudod.

sendervári 2008.10.08. 21:07:35

Gerald,

áááááá, nem, ő tényleg sírt...
És ezzel nem illik viccelni! :)

sendervári 2008.10.08. 21:10:38

Erika Zangolna,

tényleg, Te a matulát olvasod?
Te kis mazohista....

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2008.10.08. 21:57:56

Ilyen emberekkel szóba állni, mint Orosz...bakker?

Vagy ülni?

na hallod!!!???!!!

BandW (törölt) 2008.10.08. 21:58:12

sendervári 2008.10.08. 20:23:19

Ki meri mondani?
:-)))))))

Mi a lófaszt nem lehet kimondani ebben az országban?

Elvisz az ÁVÓ?

Viccesek vagytok.

Gyurcsány Ferenc pedofil Orbán Viktor meg nekrofil.

Baszottul bátor vagyok, és most várom, hogy becsöngessenek.:-))))

Mi a fenéről beszélsz?

laci 2008.10.08. 22:01:01

semmi problem nem volt a cikkeddel megy a szokásos mszps ferdites mint a koteles beszednel vagy a gyalazatos nepszavazas elott 2004ben.
tipikus: vedd meg magad egy olyan dologgal kapcsolatban amit nem mondtal.

laci 2008.10.08. 22:03:43

az mszp.hun nemtom ki irta azt a szanalmas ocsmanysagot, de ne foglalkozz vele!

sendervári 2008.10.08. 22:11:12

BandW,

Olyan jól tudojátok a hülyét játszani!
Amikor nem tetszik valami, akkor valahogy nem értitek, mit akar az ember mondani. Pont ezt csináljátoka Szilyvel is.

Nem, nem viszi el az ávó, csak egyszerűen tahóvá nyilvánitja néhány "fontos" megmondóember. Szerencsére egyre kevésbé működik ez a dolog. Bár azért próbálkoztok rendesen...

BandW (törölt) 2008.10.08. 22:11:16

Irgalmatlan bátorság ébredett bennem.

Orbán Viktort megfigyeli a titkoszolgálat, és erre bizonyítékom van.
Szilyt eliminálni akarja a kommunista métely, mert rosszindulatú cikket írt Gyurcsányról.

A tőzsde a zsidó tőkétől borult össze.

Izgulok, mikor gyön értem az ávó.
:-))))

BandW (törölt) 2008.10.08. 22:12:13

sendervári 2008.10.08. 22:11:12

Mi a faszt akarsz mondani?

sendervári 2008.10.08. 22:19:51

BandW,

Semmit nem akarok mondani.
Reszemről a lezárva.

BandW (törölt) 2008.10.08. 22:21:33

Még élek.

Sőt.
A macska is megvan.

Mi a lófasz van a komcsi összeesküvéssel?

De a fogkefét bekészítettem.

BandW (törölt) 2008.10.08. 22:22:19

Szóval semmi nem jut eszedbe.

Nem vagyok meglepve.

sendervári 2008.10.08. 22:25:53

Hergeld még egy kicsit magad!
Olyan jó olvasni! :))))

még, még, még!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.10.08. 22:29:26

Szily

A cikk kurva jó volt, végigröhögtük.
Gondoltad volna, hogy ekkor vihart fog kavarni?

Látod, maradtál volna meg a horgászos témánál...

gerebics 2008.10.08. 22:29:38

Azért ne feledjük, volt egyszer egy POKORNI, aki szintén hüppögött, mikor az apjáról kiderült ez-az...

BandW (törölt) 2008.10.08. 22:37:35

Én sokkal bátrabb vagyok, mint Szily.

Gyurcsány megbaszta Overdost a lovat.

Itt és most csak a blogolóknak.

Én vagyok a kibaszott bátor, az ávónak ellenálló blogger.

Magam is meg vagyok lepve saját bátorságomtól.

Kurva jó cikkeket írok, csak momentán nem érek rá ezzel foglalkozni.

De fasszopó Gyurcsány. és a kiegyensúlyozottság kedvéért fasszopó Orbán.
Hűűűűűűű de bátor vagyok

sendervári 2008.10.08. 22:40:33

bandw

Ezazzzzzz.....

ÁVÓ 2008.10.08. 22:44:33

Csak szólnék, hogy BandW-t elvittük.

sendervári 2008.10.08. 22:46:14

ÁVO

Na ugye....

laci 2008.10.08. 23:02:13

gerebics: ő azért le is mondott...

1974 2008.10.08. 23:23:00

Hajrá Szily!!! Hajrá sendervári!!
Szily cikke az utóbbi hónapok egyik legütősebb írása volt. Mindezt konzervatív, hithű, gyakorló (nem vasárnapi misés!) katolikusként mondom. Háborodjak fel a ministráns fiú hasonlaton??? Megtehetném. És elküldehetném Szilyt melegebb égtájakra. Neeeeeem. Csak látni kell a fától az erdőt emberek...
Az igazi "megmondóemberek"-ben pont az az igazi, hogy jobbra is, balra is osztanak egy-két jól irányzott pofont. Ez pedig most telibe talált. Még 1-szer GRATULA!!!

A Nép Te vagy (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2008.10.08. 23:42:28

Baj van. Eddig is sejtettem, de most már biztos.

Már elfelejtettem kitől ered, de volt valakinek egy nagyon jó meglátása:

„A kommunista olyan szociáldemokrata aki elvesztette a humorérzékét.”

A Szily írást ért MSZP-s reakciók alapján így világossá válik, hogy az MSZP tényleg kommunista párt

e-Vita · http://e-vita.blog.hu 2008.10.09. 06:56:58

Gratulálok mindazoknak, akik szorgos munkával dolgoznak az ország további fasizálódása, ill. polgárháború felé terelése érdekében: mostantól kezdve az index.hu, szily, és az itteni szélsőjobbos kommentelők. A vérszomj legalább akkora hajtóerő. mint a pénz.

sendervári 2008.10.09. 09:07:53

e-Vita,

Fsizálódás, polgárháború, vérszomj???

Ez azért kicsit vicces. Mintha Debreczeni Józsefet, Magyarország elsőszámú rettegőjét hallanám..

george · http://georgekgy 2008.10.09. 09:41:38

Az Index nem balos nem jobbos.Szerintem. A fidesz szerint viszont balos vagy liberális. De ez mellékes.Nem kell, nem szabad ocsmány hangvételű cikkeket írni. Nem kell, nem szabad egy vélemény elmondásáért, egy kritika megfogalmazásáért másokat, akárkit még egy miniszterelnököt sem megalázni. Ez nem bátorság, hanem bunkóság. Nem tetszik amit GYF csinált? Írd meg! Ripacsnak tartod? Írd meg. A ripacs is eléggé bántó, de kifejezi amit érzel.
Miért kell megalázni a másikat?!
De hát hiába mondja ezt neked,aki mondja egyszerűen nem jut el az agyadig. Vagy ennyire más a mércéd! Kár, de hát ha neked tetszik csináld csak. Nekem, és még sokaknak EZ nem tetszik.
Üdv
Gy

molaris 2008.10.09. 09:52:32

Nagyon csúnya Szilytől, hogy nem hord szemellenzőt, és nem moderálja ki a néki nem tetsző dolgokat.
Tanulhatna TWÁ- tól.:):) Na TWÁ megírhat bármit mert senki nem veszi komolyan, csak a fanjai.

Hajrá Laci!!!

Rá Dios 2008.10.09. 10:27:47

Túl sokat kérek, ha azt mondom, ha nem is a gondolkodásban, de legalább a szóhasználatban lépjünk vissza vagy 10-15 évet és amikor nem szeretünk (utálunk) valakit, valamit, ne az embert (és családját), hanem a tetteit minősítsük?
Ez nem valami ókeresztény vagy éppen (kis-)polgári szépelgés, hanem dramaturgiai szabály: a halk szó a hatásosabb.
Persze, ha gyenge az érv, azt hangosan kell mondani (Churchill szerint, ugye).:-)

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.10.09. 10:30:33

Egy konnyebben kezelheto valtozat.
Buda Péter Szily Lászóról és Tóta W. Árpádról
www.youtube.com/watch?v=NDy-9QT8K7w

jenko 2008.10.09. 10:54:58

ezt az árokásó cikket mereven elutasítom! Továbbá elhatárolódom a fasizálódás elmélyülését szolgáló kommentektől, és különben is, már be van pakolva a bőrőndbe, ha menekülni kell a bőrfejűek (ugye tudjuk, mint jelent bőrfejűnek lenni??) elől.
Addig is rettegjünk együtt! (kivéve aki bátor, de azt ugye már elvitte az ÁV... akarommondani a stazi, ami a nácikból átvedlett álkommunista anti-antifasiszta rémgyülekezet)

Sendervári 2008.10.09. 11:21:58

Rá Dios,

Szerintem nem kérsz sokat, tényleg normális hangon kellene beszélnünk egymással.

Csak azt ne kérd, légy szíves, hogy pl. Szily fogja vissza magát, ha ilyen előadásokat lát, mint amilyent Gyurcsánytól látott. Ilyen álszent, undorító ripacskodást egyszerüen nem lehet szó nélkül hagyni.

Egyébként azt nem nagyon értem, hogy miként lehet egy ember tetteit minősíteni úgy, hogy ne az embert minősítsük???? Ha századszor látjuk hogy Fletó ripacskodik, akkor sajnos azt kell mondanunk, hogy ő bizony egy rossz ripacs. Szily sem mondott ettől durvábbakat, a gúny pedig adott esetben teljesen indokolt volt.

margit néni 2008.10.09. 12:38:09

BandW 2008.10.08. 21:58:12

géza fiamék már elindultak érted, jobb ha elhagyod az országot!!! ez a szilygyerek megérett a pulitzer-díjra, nem csoda, hogy cudarul rátámadt a gyurcsanyista véleményÁVÓ kegyetlen bosszúserege. mindenesetre csodálkozom, hogy egy ilyen éleslátású publicistának csak most kezdenek leesni fletó dolgai. az utóbbi pár évben biztos fincsi etetőanyagot főzött a teakonyhában, esetleg snecizett a szilaspatakba ömlő szennyvízcsatornánál, hogy eddig nem osztotta meg a széles közönséggel paradigmaváltó leleplezését - az egyszerű átlagpolgár számára már tökéletesen kiismert - miniszterelnök úrról. gondolom eddig fondorlatos módon zsarolták a pöcse tényleges méretével/szánalmas fogási naplójával, ezért tartott ilyen soká letépni láncait, s világgá kürtölni ezeket a kolosszális közhelyeket. mindenesetre édes bizsergéssel kevert remegéssel várom, hogy a holnapi nap folyamán milyen bőrt lehet lehúzni erről a - méltán mérföldkőnek tekinthető - írásról és hogy éppen miként akarják végleg elhallgattatni a modern magyar újságírás legragyogóbb csillagát a vesztüket érző - és a szerző utolérhetetlen humorára méltán irigy - álértelmiségiek.

Sendervári 2008.10.09. 13:03:03

margit néni,

Hányszor viszik még el ezt a szerencsétlen BandW-t? Kicsit uncsi már.

Csak mellesleg: Ajánlom figyelmedbe Szily kritikáját Az új miniszterelnök c. könyvről. (A kiváló Debreczeni József remekművéről van szó) Szóval Szily nem ma kezdte.

index.hu/kultur/klassz/debreczeni/

neménvagyok 2008.10.09. 13:54:30

Kedves Szily, te csak szeretnéd ha lenáciznának, de ilyet nem tett senki. Legfeljebb néhányan kiakadtak azon, hogy manapság a hozzád hasonló feltörekvő zsenik a mocskos beszédet tartják kiugrásuk garanciájának.

Ha elmondtad volna abban az "írásban" ugyanezt szépen, kultúráltan, ahogy a tanítónéni tanított, még egyet is értettem volna veled. De tudod, ha rossz a fagyi, akkor szabad reklamálni miatta, viszont ha odaszarsz a cukrászda lépcsőjére, lehet hogy még pofán is basznak. Nemtom érted-e, mit akarok itten neked mondani?

Szóval nincsen itt semmi nácizás, csak bunkó voltál, jó szokásodhoz híven. De ettől leszel menő firkász, tehetséggel ezt sokkal tovább tartana elérni. Hisztizz még egy kicsit! :o)))


BandW! Te AZ a BandW vagy az mno-ról? (gorcsev)

Sendervári 2008.10.09. 14:15:28

g.i.,

Cukrászda?? Úgyan má'! Kupleráj!!
Szily meg nem szart sehova, csak elhányta magát! Egyébként elég sokan vagyunk, akiknek a gyomra felfordult attól a fagyitól...

neménvagyok 2008.10.09. 14:18:54

Sendervári

Ha kupleráj, akkor viszont tutira pofánbasznak. :o)) Ott ügyelnek a rendre.

Sendervári 2008.10.09. 14:27:22

Hiába ügyelnek a rendre, ha a szar fagyijuktól mindenki okádik. Utána pedig hisztiznek, hogy fúj milyen emberek járnak ide!

neménvagyok 2008.10.09. 14:41:24

Még mindig nem értitek. Nem baj. :o)))

A Szily gyerek mindenről azt gondol és ír ebben az országban, amit akar. De a közönséges és gusztustalan stílusáról másnak is meglehet a véleménye, és ebben az esetben feleslegesen hisztizik már 2 napja? Épp most hallgatom a klubrádiós linket, nem mondtak rá semmi sértőt. Főleg nem nácizták le. Vihar a biliben az egész.

Sendervári 2008.10.09. 15:06:03

g.i.

Hát hogy is értenénk?

"A tehetségtelenség perverz kompenzációja, undorító, gennyes stb."

Ezek ugye nem sértő kifejezések?

Tényleg nem értjük, Budának pl. miért szabad, amit Szilynek nem szabad?

neménvagyok 2008.10.09. 15:11:12

Ha már az általad említett hányásnál tartunk, kicsit olyan a szitu, mint a klasszikus viccben: Szily leokádott másokat, és most mutogat rájuk, hogy hogy néznek ki. :o)))

p.s. " perverz kompenzáció, undorító, gennyes stb." mind stimmel. Hogy tehetséges-e, azt nem az én tisztem megítélni. De a jajongást be kéne fejeznie, nem áll jól neki. :o)

Sendervári 2008.10.09. 15:20:38

Bocs, de ez most nagyon emllé ment! Fordítva van: a látványtól okádott, és ti sikítoztok, hogy fújjj, de gusztustalan.

P.S.: Értem én, jajongani is csak nektek szabad.

neménvagyok 2008.10.09. 15:21:33

Úgy nézek ki, mint aki jajong? :o))

Sendervári 2008.10.09. 15:32:33

g.i.,

Ááááá, dehogy:)

Lehetek egy kicsit offtopic?

Hagyjuk egy pillanatra Szilyt, Budát!
Mia véleményed Gyurcsány előadásáról, amiről az a "szörnyű" cikk született?

neménvagyok 2008.10.09. 15:34:12

Ugyanaz, mint Szilyé. Csak nekem volt gyerekszobám, a szüleim nem képzőművészek voltak.

:o))

Sendervári 2008.10.09. 15:37:23

Oké, rendben, most, hogy találtunk egy közös pontot, hagyjuk abba, mert a dolog következményeinek megítélésében, úgy se tudjuk meggyőzni egymást.

Heló,

Lépek

ZöPö_ · http://route66.blog.hu/ 2008.10.09. 16:09:10

Szily, ha annyit írsz, hogy "utálom Gyurcsányt", vagy "Gyurcsány alakítása ijesztő volt", akkor semmi baj nem lenne. Te ezt Molnár Ferencbe csomagoltad, így lett az írásod gusztustalan, gennyet fröcsögő szar.

Ugyanakkor senkinek ne legyen illúziója, az Indexet nem érdekli, hogy az olvasói jó kedvükben vagy őrjöngve kattingatnak a cikkeken. Az Indexet csak a kettingatás maga érdekli. Hogy minél több legyen.

További jó szájtépést!

Sztravinszka 2008.10.09. 16:18:06

A rádiós brigádot nagyjából az minősíti le a sötét mélységekbe, ahogy Tótát ajnározták vs Szily, már ha jól hallottam. Úgy tűnik, Tóta nyelve rutinosabban csapkodott, más különbséget én nem nagyon látok.

BandW (törölt) 2008.10.09. 17:40:32

Szijja gorcsev, igen, én vagyok.
:-)))

neménvagyok 2008.10.10. 11:13:43

BandW !!

Hiányolunk a lexen! Lépés indujj! :o))

fabaszorult 2008.10.11. 02:48:57

Fel vörösök, proletárok,
Csillagosok, katonák,
Nagy munka vár ma reátok,
Állnak még a paloták.

Királyok, hercegek, grófok,
Naplopók és burzsoák,
Reszkessetek, mert feltámad
Az elnyomott proletár.

Világot megváltó szabadság,
Zászlaját fújja a szél.
Éljenek a leninisták,
És a nemzetköziség!

Éljenek a kommunisták,
És a nemzetköziség!

elgondolkodo 2008.10.13. 11:47:09

Meg van a FIDESZ következő választási propagandafilmje;

www.youtube.com/watch?v=18NurYweQSo
süti beállítások módosítása