Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az ÉS-ben az a jó, hogy mindenféle véleménynek teret ad. Azaz majdnem mindenfélének. Kizárólag azokat nem közli, amelyek vitatkoznak egy ÉS-törzsszerző cikkével. Ebben az esetben legalábbis így néz ki a helyzet. Az előzmény annyi volt, hogy Koltai Tamás színikritikus írt egy cikket a lapba Miért gyáva a magyar színház? címmel. A vállaltan provokatív írás nyilván egy rakás szerzőt válaszra gerjesztett, közöttük Kárpáti Tamást, a Premier magazin alapítő főszerkesztőjét. Csakhogy Mitől bátor Koltai Tamás? című írását az ÉS nem volt hajlandó közölni, Kárpáti így feltette a terasz.hu-ra. A dolog annál érthetetlenebb, mert azt nyilván az ÉS szerkesztői is tudják, hogy az olvasóközönségük körében Bokros Lajos kormányostorozásai mellett a brutális vitafolyamok a legnépszerűbbek, lehetőleg minél több beszólással. (Főleg azóta, hogy béna szerzőkkel kinyírták korábbi sztárzsánerüket, a tévékritikát.) Ennek a célnak a kicenzúrázott válaszcikk prímán megfelelt volna, hiszen sok más mellett aról is ír, mennyi állami támogatást kapott az elmúlt évek során Koltai színházi lapja, a Színház.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://szily.blog.hu/api/trackback/id/tr59912498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TREX · http://polarmacko.blog.hu 2009.01.31. 01:39:51

Nem akarom az ÉSt védeni, mert szánom-bánom, egy sort sem olvastam tőlük soha, de... Ha most írok egy cikk formájú, vitriolba áztatott választ a HVG/Nők lapja/Népszabadság/Magyar Nemzet/Blikk/Zsaru/Story/Átrium/Fakanál/IPM/FHM/CKM/Playboy/Penthouse/Maxim/Best/Nemzeti sport/RTV részletes/Lakáskultúra/Kutya magazin/Lovasélet/Kretén/Hócipő/Kiskegyed/Hölgyvilág/Rockinform/Dörmögő Dömötör/stb. valamelyik rosszul tördelt szösszenetére, majd azt nagy dirrel-durral el is küldöm a szerkesztőségnek, ám a gonoszok mégsem hozzák le, akkor az cenzúra. :oDDD Hát persze. Értem. Hogynemármégis.

TREX · http://polarmacko.blog.hu 2009.01.31. 01:42:52

És PC GURU, persze, bocs, hogy kimaradt! :o)

Fekete Pákó 2009.02.02. 07:45:30

hát igen, a sok firkász már mindenen felháborodik.
süti beállítások módosítása