Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Természetesen hazug és populista dolog lenne összehasonlítani a Xantus János-féle rövidfilm és egy átlagos, mozikban játszott magyar "művészfilm" számait, azon hengergőzve, hogy az egy személyautó árából forgatott 26 perces vígjáték online támogatással annyi nézőt hozott 48 óra alatt, mint három (13?) szemlenyertes együttvéve. Hazug, populista, de jóleső, hiszen az én horgászkönyvemből írta a filmet Xantus. Pikáns téma idő, online szerző oda, örülök, mint majom a farkának, hogy ennyien megnéztétek, aki nem látta volna, itt néz ki fönt az ablakon. Más, főleg rövid filmeseknek is forrón ajánlom az online premiert, meghökkentő nézősereghez juthatnak el, feedback mint a tenger, ki lehet törni a mégiscsak művi fesztiválközegből.

A bejegyzés trackback címe:

https://szily.blog.hu/api/trackback/id/tr93918022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hasitottfa 2009.02.02. 15:26:56

Gratulálok, sztárok lettek a süllők, elkezdődött a még szebb jövő! Online premier témakörben merem ajánlani a daazo.com rövidfilmes portál, magyarok csinálták, angol nyelven. A tavalyi legnézettebb magyar rövidfilm is itt futott:
daazo.com/film/2e9d38be-12cc-102c-80ef-000e2e531ae0/

gábornok 2009.03.29. 21:42:58

Istenem, de szép egy boticelli-i-i Vénusz-homlok! Az 1001 éjszakás Pasolini odaadta volna érte a Dúcse rohamsisakját..

Miért nincsdzsa horgász-járatokon hálókocsi, varsakocsi, vermelőhelyes-kocsi, büfé-ívatókocsi?

Szézám, Furcsány tekeredj! :-)

gk 2009.07.29. 13:40:32

érdekes elírás: pikáns téma idő, online szerző oda
süti beállítások módosítása