Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nem értem miért és hogyan, de valahogy győzött az igazság, és a focigyilkos, nyomorult Chelsea a végén megkapta a magáét. Pedig milyen rettenetesen játszott a Barcelona. De az mégsem lehetett, hogy a féreg mentalitás döntőt érjen. A spanyolul tudó Barca-drukkereknek itt egy rideg, objektív, elfogulatlan cikk az utolérhetetlen barcelonai Sportból.
 


 

A városban közben elég jó a hangulat.

A bejegyzés trackback címe:

https://szily.blog.hu/api/trackback/id/tr551107392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mehr luft 2009.05.07. 11:06:07

"Nem értem miért és hogyan, de valahogy győzött az igazság, és a focigyilkos, nyomorult Chelsea a végén megkapta a magáét."

igazság? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

focigyilkos? vs barca 1 shot on target :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

igig (törölt) 2009.05.07. 14:39:53

Külön öröm volt látni, hogy a végtelenül szimpatikus Chelsea játékosok /a meccsen 4szer lesérülő Drogba-cica, az extranagyarcú Lampard, az a Terry, akinek a lényét 99%-ban egy agyatlan barom alkotja és a hozzájuk remekül passzoló Michael "tegnap felpofozott Podolsky" Ballack/ agyérgörcsöt kaptak attól, hogy jött egy bíró aki annyira szarul fújt, hogy nem sikerült véghezvinniük a szánalmas időhúzásos/játékölős/alibiző/erőfoci taktikájukat.
ÖVREBÖ for President!

Ja, és szintén szép volt, hogy a végén Hiddink-edző a szar játékvezetőn sajnálkozott, mintha nem lett volna ott a dél-koreai VB-n a Dél-Korea-Olaszország vagy Dél-KOrea-Spanyolország meccsen...

Bladecatcher 2009.05.07. 20:02:58

Remélem a ManU megombrézoltatja a Barcát.

Botfülű Suzan Boyle hasonmás · http://zoltanatya.blog.hu 2009.05.11. 00:07:27

@Bladecatcher:
:-) ha a "Szépfiú" C Ronaldo megest kurvázós hangulatban lesz, akár.
süti beállítások módosítása