Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az alanti levelet az teszi fergeteges szórakozássá, hogy a blog.hu mailboxába érkezett, egy kispénzű tévénéző asszonytól. Nem térek magamhoz, köszönet a szép percekért Bluminak, aki megmutatta.

---------- Forwarded message ----------
From: XYné <xy@t-online.hu>
Date: 2009/6/4
Subject: Heti hetes
To: kontakt@blog.hu

Üdvözlöm a Szerkesztőket! Nem tudom jó helyre kattintottam-e, remélem, mert végre rászántam magam  hogy kérésemmel megkeresem Önöket. Eljött a nyár, egyre unalmasabb műsorok váltják fel a megszokott, sok nézőt vonzó sorozatokat, és főként a Heti Hetest, amely a hétnek mindig a legkedvezőbb szinfoltja volt. Még szerencse, hogy a régi adásokból sokat megőrzött a videó kazetta, mivel évek óta ezekkel pótolom a műsor hiányát / sajnos már lassan nézhetetlen/. Szerintem nem csak én vagyok ezzel igy. A gazdasági válság  hatására a kispénzüek, nyugdijasok méginkább arra kényszerülnek az üdülés helyett, hogy  kikapcsolódásként a TV-t nézik. Szerintem nagyon sok embertársam nevéven kérem Önöket, hogy a régi heti hetes adások ismétlését tüzzék már műsorukra, hiszen aktualitásuk, /mint ahogy irtam én szoktam nézegetni/ mai napig érvényesek, mintha az elmult hónapokban készitették volna.

A régi nagyágyúkat / Bajort, Gálvölgyit, Havast, Verebest, Farkasházit ,Hernádit / ki az aki nem szeretné újból hallani, látni. A nézettséget én igy ismeretlenül is garantálni tudom, ellentétben, a sok semmirevaló műsortöltő programokkal. Arra kérem Önöket gondolják át, kérésemet és ha nincs akadálya sziveskedjenek teljesiteni. Köszönöm szépen hogy meghallgattak. Üdvözlettel. XY Mezőturról. Várom a válaszukat !
 

A bejegyzés trackback címe:

https://szily.blog.hu/api/trackback/id/tr811164520

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kifordított ország 2009.06.05. 00:28:08

Heti Hetes - Bajnai Gordon Szent István nyomdokain?Nincs is ezen mit kommentálni...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Medvee 2009.06.05. 21:18:10

Komlós Jánososat is lehet kérni?

ssolymarka 2009.06.10. 09:23:45

DDD amúgy meg szegény néni

Bakkerovics Bakker 2009.06.15. 13:15:08

valami gyóccert csak széjel kéne permetezni mezőtúron...
süti beállítások módosítása