Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hétfőn délután raktam ki egy ezt a posztot arról, hogy lehetséges, nagyobb kaszálás lesz az Infónál. Egy álláskereső mail volt a dolog kiindulópontja, amiben a levélíró a sajátján kívül a szerkesztőség további tagjainak kirúgására utalt. Később hívott egy kollégám, hogy telefonon beszélt Módos Márton igazgató-főszerkesztővel, aki elmesélte el, hogy most csak egyetlen munkatárstól válnak meg. Amikor - tegnap este - beraktam volna ezt, a dolgokat tisztába tevő, bejegyzést, rám támadt a technika ismert ördöge, és pár percen belül elromlott a telefonom és a számítógépem is, a kommunikációs szakadék miatt így mostanáig sajnos nem tudtam semmit tenni. Ezúton üzenem tehát annak a 135 embernek, aki rábökött a posztra, hogy  nincsenek tömeges elbocsátások az Info Rádiónál. Most fogok beszélni Módossal, ha mond valami érdekeset, belefűzöm ebbe a posztba. Tömeges érdeklődést mondjuk nem keltett a téma, a sült, halas rizsgombócom receptjére például több mint tízszer többen, 1827-en voltak kiváncsiak.

Update 1: Most beszéltem Módos Mártonnal, de ő nem kívánt nyilatkozni. A vákuumból szabadulva így más forrásokból informálódtam, és úgy tűnik, tényleg a kirúgott munkatárs duzzaszotta, ha nem is kozmikussá, de Info rádió méretűvé az eltávolítását. Az is kiderült, hogy az Info szerkesztőségében mindenki olvasta a tegnapi posztot, és az elvárható idegességgel reagáltak rá. Remélem, azért senki sem őszült bele az izgalomba, és ettől a bejegyzéstől megnyugszik. Cserébe terjeszthetitek azt, hogy szeptembertől kirúgják az összes indexes riportert, a cikkeket onnantól indiai call centeresek írják, a réseket pedig tonnánként ötszáz dollárért vesztegetett bálás kínai hírekkel fogjuk kitölteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://szily.blog.hu/api/trackback/id/tr321188588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása