Rohanó világunkban az ember egy senki, ha legalább egy kicsit nem égeti meg magát a pornóiparban: én ezennel letudom a kötelezőt, íme Árpád kedvenc motoros filmje, a legmagyarabb pornó, amit valaha láttam. Egy úgynevezett nemzeti érzelmű motoros garázsában készülhetett, van itt minden, a kiakasztott magyar zászlótól az Árpád-sávoson át a nagy-magyarországos matricákig, a kedvencem azonban az, amikor a hátsó betolakodás drámai akciója fölött fenyegetően meredezik a "Trianonról" felirat a falra akasztott nyomaton. Ha kidobod a magyart az ajtón, visszamászik az ablakon és jól megdug egy közepesen mocskos hungarocellen - tartja a Kárpát-medencei mondás, amit a film pompásan illusztrál. A visszafogottság szellemében nem ágyazom be, csak linkelem a filmet, mert ebbe Árva vára is belepirulna. A sztori egyébként arról szól, hogy a lány bujálkodással fizet a robogószerelésért a parókás Winklerre emlékeztető fickónak.

A bejegyzés trackback címe:

https://szily.blog.hu/api/trackback/id/tr922662810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Donjuan 2011.02.16. 00:01:22

@Mj: "Csak azért, mert a hétszer vágott vörös-ezüst zászló/címer Magyarországon sehol sem található meg 1200 előtt."

De. Pld a Lancea Regis érmén István korából. Mondjuk színe az nincs, ugyebár ezüstdénár, de hétszer vágott zászló van rajta.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2011.02.16. 00:03:27

@Dr.Lindenthal:

Sajnos a legnagyobb pusztítás Észak-Erdélyben volt, amit 1940. augusztus 30-án kaptunk vissza, Máramaros zsidóságának kb. 95%-a meghalt.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2011.02.16. 00:15:14

az elemzés eredménye:

a jobbiknak fel kellett volna vállalnia a pornós vonalat ... ahelyett h elhatárolódott ilyes tagjaitól

Dr.Lindenthal 2011.02.16. 00:18:44

@Mj: a zsidók deportálása egyértelműen náci nyomásra történt, akkor és ott nem lehetett mást tenni, csak együttműködni. Azt kétlem, hogy a magyar illetékesek tudták, hova mennek a vonatok, ugyanis erről még német oldalról sincs dokumentum, bizonyíték.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2011.02.16. 00:18:46

@Donjuan:

1. A kikeresztelkedés pedig nem volt ám ritka eset, mondom, tessék megnézni a középosztály és az arisztokrácia - például Hatvany Deutschok - összefonódásait, ami alapvetően éppen azt mutatja, hogy a polgárosodott és mágnás zsidóság asszimilálódni igyekezett.
2. Jellegzetes az is, hogy édesapámnak belső-ázsiai vércsoportja van, nem tud zsidó ősről, ugyanakkor simán elmenne rabbinak is, ha föltesz egy kalapot és szakállat növeszt.:) A vonásaimat tőle örököltem, ami miatt néztek már engem is zsidónak - valószínűleg a délvidéki ősök öröksége -, ugyanakkor az anyai ágon, ahol tényleg voltak izraeliták, csupa közép-európai, magyaros fejet láthatnál.:) Arról nem is beszélve, hogy a magyarországi és lengyel zsidóság nagy részének ősei az ukrán pusztákon keresendők a kazárok utódai között, nem pedig a Közel-Keleten.
3. Ez csak azokra a zsidókra igaz, akik valóban belterjesek, és nem azokra, akiknek az utódai már nem is tudják, hogy volt egyáltalán zsidó ősük. Így járt egyébként egy szerencsétlen lengyel skinhead pár, akik a traumán való átesés után átestek a másik végletbe, és zsinagógába járnak.:)
4. Az angoloknál, mint írtam, nem beltenyészet van, hanem olyanokkal keveredtek, akik hasonló jegyekkel rendelkeznek, mint ők, így maradt a rondaság.

"De. Pld a Lancea Regis érmén István korából. Mondjuk színe az nincs, ugyebár ezüstdénár, de hétszer vágott zászló van rajta."

Gedai István könyvéből jól ismerem a dénárt, a másik oldalán ott van a Regia Civitas is. A szín viszont akkor sem látszik, sávos zászlóval meg elég sokan operáltak. Akár még az a szárnyas lándzsa is lehetne, amit Szent István III. Ottótól kapott, egyfajta uralmi jelvényként, ugyanis elég sematikus az ábrázolás. A templomábrázolás is inkább valami koronára emlékeztet az érmén, annyira elnagyolt.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2011.02.16. 00:26:05

@Dr.Lindenthal:

Én csak azt írtam, hogy sajnos, és már éppen elég helyen kifejtettem a véleményemet arról, hogy milyen undorítónak tartom a mások halálával vagy szenvedésével való kufárkodást, vagy éppen a megbélyegző kollektív bűnösözést. A barátom máramarosszigeti nagymamája még őriz belőlük egy emléket, ugyanis az ő receptjük alapján tette el a libazsírt. De ezen kívül gyakorlatilag hírmondójuk sincs már azon a vidéken. A románok akkor megint "ügyesebben" jöttek ki a háborúból, mi, magyarok pedig még borzalmas hónapokat kellett, hogy átéljünk a kiugrási kísérlet kudarca miatt.:(

Dr.Lindenthal 2011.02.16. 00:48:15

Katasztrófa volt a XX század, úgy ahogy van, de azért jó lenne ha jó pár történelmi kérdés tisztázódna. Nekem az nem tetszik, hogy az elmúlt csaknem 70 évben mindig a vesztesek voltak a bűnösök. Pl senkit nem érdekelt:
- a 2 atombomba
- az ártatlan lengyelország megszállása, majd azokkal a szovjetekkel az együttműködés, akik félig megszállták és 5000 lengyel tisztet gödörbe lőttek.
- Ukrajna kiéheztetése
- Drezda bombázása, 1 millió civil volt ott, majdnem 100.000 halott.
- Ha nem állítjuk meg a szovjeteket 45-ben egy kis időre, ma már Párizs is ott tartana ahol mi, ugyanis akkor elakadtak az amerikaiak nyugaton.
- Dietrich von Choltitz generális, a párizsi helyőrség parancsnoka, 1944. augusztus 25-én kapitulált megtagadva a város teljes lerombolásáról szóló, Adolf Hitlertől kapott parancsot.
- még sorolhatnám, a lényeg, hogy a történelem, sérelmeink ellenére nem fekete fehér, bizonyos értelemben pártatlannak kell lennünk, mert mindkét oldalon álltak hősök és gazemberek. Hősnek tartom azokat az anyákat akik egy marhavagonban lelket öntenek a gyerekeikbe és azokat a katonákat is akik a körbezárt várból kitörtek, mindkettőhöz olyan lélekjelenlét és erő kellett, amiről nekünk már fingunk sincs.

ayatollah 2011.02.16. 00:56:02

@Donjuan: Ja lehet, hogy az angolokban tévedtem, de logikusnak tűnt. Meg a japánoknál is erősnek kell lenni a beltenyészetnek. Oda nem nagyon tette be a lábát évszázadokon át kívülálló ember.

A zsidóknál a vallás is előírja úgy tudom, hogy másik zsidóhoz kell hozzámenni (askenázi askenázihoz, vagy a franc tudja, hogy van ez...)

ayatollah 2011.02.16. 01:12:54

A kopasz pinája viszont szerintem lerontja a ribancot.

Husi_Laci · http://www.youtube.com/watch?v=v7r0lyi1aUc 2011.02.16. 01:50:19

@ayatollah: a japánoknál ott vannak a bennszülött ainuk, akik beolvadnak ha tehetik mert alsóbbrendűnek tartják őket a sárgák. tehát a japán vér nem tiszta, az eredeti lakók vére szennyezi a megszállókét :D

Sadist 2011.02.16. 02:45:06

@freebiker: Szerintem nem igen kéne szellemi csökevényről beszélned, ha még azt sem tudod, mi az a liberalizmus :) De végülis te tudod, úgy csinálsz hülyét magadból, ahogy csak szeretnél, szabad ország, szabad média :)

Sadist 2011.02.16. 02:47:57

@Mj: Igen? Taníts már, mert lehet, hogy elavult a biológia tudásom, mostanában begyógyul arra a 9 hónapra?

Rothstein 2011.02.16. 04:02:44

Én csak azt nem értem, ezt a cikket miért kellett megírni a szerzőnek? Ezt élvezi? Élvezi gúnyolni, sárba tiporni a magyarokat? Élvezi hogy a heccelésre idegyűlnek az emberek egymást mocskolni? Ez jó?

Rothstein 2011.02.16. 04:03:43

Én csak azt nem értem, ezt a cikket miért kellett megírni a szerzőnek? Ezt élvezi? Élvezi gúnyolni, sárba tiporni a magyarokat? Élvezi hogy a heccelésre idegyűlnek az emberek egymást mocskolni? Ez jó?

Rothstein 2011.02.16. 04:48:36

Csak azt nem értem, mi szükség volt erre a cikkre.
A szerző megint belerúgott egyet a magyarokba, a saját(?) fajtájába?
szomorú, hogy vannak követői is.
Más országokban ilyen nem fordulhatna elő, hogy a nemzeti jelképeket a sárba tiporják, ill. ha valaki erre vetemedne, egységes megvetés lenne rá a válasz. Itt meg ...
Most sikerült megint felheccelni mindkét oldalról az embereket. Élvezed szily?
Ez nagyon szomorú.
De tényleg érdekelne, hogy mi volt ezzel a cikkel a célod?

Reterro 2011.02.16. 05:40:01

Jobb, mint ha így mutatják be országunkat, hasonló szinten:

erotikaafilmekben.blog.hu/2011/02/09/hamori_gabriella_budapest_2009

kaffogó hebrencs 2011.02.16. 07:59:06

Jellemző, hogy kik nem értik már megint a lényeget. Kurvát baszni és gecit nyeletni vele pénzért kamerák előtt nem egyeztethető össze azzal a magasztos eszmeiséggel, amit a széljobb hirdet úton-útfélen.

V.I.Lenin 2011.02.16. 08:04:04

...ha szily gondolat menetét követem, milyen következtetésre kell jutnom, ha két pajeszes,kampós orrú, körbemetélt, Dávid csillag medálos,(etc.) pasi, vadúl kaki szexel?...ki itt a gyülölet keltő?...szily Te tudod!...hmm?

Plumper_ 2011.02.16. 08:04:29

@amize: kunbéláék éppen hogy haderővel mentek a Magyarországra támadó románok ellen, hogy megőrizzék az ország területét. aztán jött némi károlyimihály, majd a fasisztoid dögkurzus, ami mindent elb@szott.

@Rothstein: igen, elég vicces a mélymagyar pornó.:-D

@Mj: nincsenek, mert az árpádsávosok (akkoriban: nyilasok) és csendőrök örömmel segédkeztek a deportálásukban.

@ombucman: trianon után vagy alatt voltak gázkamrák, ipari méretű megsemmisítés? nem. akkor elülni, 1-es.

HUN_Sector 2011.02.16. 08:05:24

@Mj: csehszlovákia... kukacoskodj még :) de ha úgytetszik: Felvidék

Bockó · https://muslimstatistics.wordpress.com/ 2011.02.16. 08:20:25

@ombucman: Trianon miatt szopik az ország, a holokauszt óta meg kötelező szeretni a zsidókat.

J.Wolfram 2011.02.16. 08:22:02

egy férfi dug egy nőt? micsoda ultrakonzervatív, perverz aktus az ilyen? még nem tiltották be? már-már súrolja a fasizmus határait!

nem csodálom, hogy Szily mélyen elhatárolódik az ilyesmitől!

Rocky 2011.02.16. 08:34:50

Ez aztán az alja poszt!
Piroslapot neki!
De ez még azt is alulmúlja!

Esetleg Fábryról nem akartok valamit fröcsögni?

Szánalmasak ezek a "független" szélsőbaloldali index-amerika tengely által pénzelt bérblogok!

(dehát a magyarfóbia, az magyarfóbia, na)

2011.02.16. 08:45:21

Szily köztudottan nagy fideszes...

Egyébként ez meg egy xhamster promo azt annyi.

SoV 2011.02.16. 08:51:23

Várjunk csak, mielőtt nemzetien leölnénk egymást!
Ez a csajszi nem VV4 Anikó?
Rettenetesen hasonlít, csak nem olyan sötét a haja, és fiatalabb.

tintamin 2011.02.16. 09:54:27

Haha, mi van itt??:))

Bakker, ez egy kúrás extrém díszletekkel, és hogy milyen magyarkodás alakult ki ebből?:))

Nyilvánvalóvá vállt, hogy a magyar nemzeti büszkeség része a pina!

Észmegáll. Mekkora tabu még mindig ez a "Szent Magyarország", pofám leszakad.

Bezzeg normálisan viselkedni, csikket nem eldobálni, nőket előreengedni, nem tuskónak, nem arrogáns parasztnak lenni, hanem vendégszeretőnek, segítőkésznek, nyitottnak, empatikusnak lenni aztán kurvára nem hungarikum.

Miről ismerszik meg a magyar? Szeretnénk, ha arról, hogy milyen jó fej. Ehelyett? Csak fel kell szállni a villamosra bárhol-bármikor. És vannak köztük űbermagyarok is bőven, sőt a legintoleránsabbja pont az.

És a csaj se rossz.

ayatollah 2011.02.16. 10:01:01

@Rocky: Miért, Fábry is pornós? Hogy iszik az fix dehogy pornózik, az új.

R. Daneel Olivaw 2011.02.16. 10:14:28

@Közöd????:

Mégis mit képzelsz magadról, kisfiam? :)

Mi nem igaz tételesen?
Nem ereszkedem le odáig, hogy elkezdjem megmagyarázni annak a végtelenül buta és primitív kis fejednek a történelmet, felesleges is volna, és egyáltalán, ilyen hangvételű megnyilvánulásra reagálni is csak azért reagálok, hogy figyelmeztesselek: meg kellene tanulnod disztingválni, mert ha ezt a stílust esetleg nem írásban próbálod gyakorolni, bizony meg fogod sínyleni. Bár jellemző módon az ilyen kis ugatós nímandok társaságban ki sem merik nyitni a szájukat, véleményt sem mernek formálni, nemhogy ilyen stílusban tennék. Egyébként pedig - sajnos méltatlan módon, de kikívánkozik belőlem -: náci és patkány a rossz ringyó anyád meg az a hitvány buzi apád... értem?... ;)

R. Daneel Olivaw 2011.02.16. 10:21:56

Buzzword 2011.02.15. 17:56:54

Én meg sem próbáltam, mert, mint említettem volt, szerintem ugyanannyira vicces, mint trianon, vagyis semennyire, sőt épp az ellenkezője bárminek is, ami vicces tudhat lenni. Ezzel szemben Te, mint látom, azért annyira mégis mókásnak találod a dolgot, hogy megpróbáltj kihozni belőle egy meglehetősen gyermeteg poént, belinkelve a Szolgáltatásorinetált Architektúrák Wiki-szócikket, úgy téve, mintha mégsem lennél tisztában a szó jelentésével.... ;)

Frick László Emlékzenekar 2011.02.16. 10:37:20

És mondja, Szily Művész úr, hány éven át kell az embernek a Magyar Gyermek olvasása útján annyira kiokosodnia hogy ennél az árva egy (1db) verziónál többet ne legyen képes bekajálni erről a csini videóról, miszerint a képmutató istenhazacsaládos jajdetrijanyonyoss jobberokok bezzeg, amikor pornófimet forgatnak, nem tudják leszedegélni a garázs faláról az okos gyermekeknek is tökre egyértelműen üzenő soviniszta, irredenta, orgonista és nyistapalacsinta jellegű rekvizítumokat??
Sajnos pl az én még csak alig síkbolygóizált bonyolultagyam akár egy egészen más verziót is el tud képzelni.

Pl viccből berendezek egy garázst kaszálósmókusos rekvizitekkel és ebben egy narancsszín pólós - kis kaszálósmókusos emblémával a nyakrészen!- faszi kúr egy másikfaszit seggbe és a szaros/gecis faszát a pólóba törli és akkor ennek meg az lesz a sugallata, hogy az indexesek így kúrnak, bezzeg (és őööppperszööeeee buzikokok mind).

Rendben van, útáljuk az árpádsávosokokat. De nem kéne tán ennyire korai téeszszervezéses szinten döngölt agyagagyialapú hülyének nézni még az okos gyermekeket sem.. talán... nemhogy a magunkfajta javíthatatlanul hülye felnőtteket. Nem gondolja, Művész úr?

Frick László Emlékzenekar 2011.02.16. 12:47:24

@kaffogó hebrencs: Te azt is elhiszed Okos Gyermek, hogy a kórházi rekvizitumok között fölvett orvosospornóban nővérek basznak ovosokkal meg betegekkel mi

avagy az ismert román toilette-diáklány-tanárnő pornó alkotás, (amit magyar címerrel díszes osztályteremben vettek föl :D) az a magyar iskolarendszer szégyene...

Ti tényleg megérdemlitek a Magyar Gyermek-et..

Frick László Emlékzenekar 2011.02.16. 12:50:57

@tintamin: Te el tudod különbözteni a villamoson meg a pestiköüzlekedésben a pestiparasztot oldalisága szerint? .. hogy mittomén a büdösfekete BMW-s csávó, akinek nem elég, hogy 90-nel ronygolsz a vastagpirosban álló oszlopba á satufékre fölkészülvén, tol hátulról: akor jobbos

A dzsobbikos faszsitaállat szerint meg cigány.

A cigány szerint meg egy gádzsó égőzik, aki nem tudja, hogy nyóc éve már az ódikocsi a menő.

Majdnem olyan okos vagy, mint amilyen hülyének néz bennünket Szily művész úr :D

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2011.02.16. 17:19:53

@Dr.Lindenthal:

Ez van, a győztesek írják a történelmet - na meg hála Istennek a történészek:) -, és ők is ítélkeznek a vesztesek fölött. Egyébként Párizs nagyon valószínű, hogy nem maradt volna szovjet megszállás alatt - egyszerűen túl közel volt Normandia -, másrészt Ausztriából is előbb-utóbb kimentek az oroszok. Viszont az is igaz, hogy Sztálin a ragadozó mohóságával küldte előre a csapatait, és baromira nem érdekelte, hogy a nyugati szövetségesek éppen meddig szerették volna, hogy előrenyomuljon.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2011.02.16. 17:24:13

@ayatollah:

A zsidóknál addig írja elő, amíg tartják a vallást. Na pont ez náluk az identitásbeli probléma: az is vallhatja magát zsidónak, aki nem vallásos, márpedig éppen az asszimilálódni akaró felsőbb rétegek tagadták meg a vallást, keresztelkedtek ki.
A japánok sem homogének, tessék megnézni a főleg Hokkaidón élő ajnukat - szőrösek és europidok, még a nőkre is szakállat tetováltak egy száz éve -, és az is elég széles körben ismert, hogy a szabin nők elrablásához hasonlóan ők is importáltak maguknak kínai asszonyokat. De jó esetben még így is meg lehet különböztetni arc alapján egy japán férfit egy kínaitól.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2011.02.16. 17:26:42

@Sadist:

Nem a biológiai ismereteiddel van a gond, hanem a nők iránti tiszteleteddel, amire édesanyádnak kellett volna megtanítania, nem pedig nekem.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2011.02.16. 17:50:55

@Plumper_:

"kunbéláék éppen hogy haderővel mentek a Magyarországra támadó románok ellen, hogy megőrizzék az ország területét."

Kun Béláék semmi mást nem akartak, csak azt, hogy az északkeleti irányból várható szovjet Vörös Hadsereggel egyesülhessenek valahol Bártfa, Eperjes környékén azért, hogy idegen katonai segítséggel megszilárdíthassák hatalmukat. (Ami nettó hazaárulás ugyebár.) Ha vissza akarták volna foglalni a területeket, nem kiáltottak volna ki a szlovákoknak önálló tanácsköztársaságot Eperjesen. A hadjáratok valós céljaira Stromfeldék egyébként elég hamar rájöttek, így nem véletlen, hogy tömegesen dezeráltak a magyar Vörös Hadsereg kötelékeiből. Ráadásul az erdélyi hadjárat miatt vonultak be Budapestre a románok.

"aztán jött némi károlyimihály, majd a fasisztoid dögkurzus, ami mindent elb@szott."

Károlyi Mihállyal csak az a probléma, hogy ő volt előbb. Ha még a középiskolai szintű történelemben sem igazodsz ki, inkább ne használj olyan műszavakat, hogy dögkurzus, mert egyszerűen hiteltelenné válsz.

"nincsenek, mert az árpádsávosok (akkoriban: nyilasok) és csendőrök örömmel segédkeztek a deportálásukban."

Nem nagyon volt más választásuk, ha nem akarták kockáztatni az életüket vagy az állásukat. (A nagyszüleim viszont kockáztatták, de ez személyes áldozatvállalás kérdése, nem pedig kötelező elvárás.) A nyilasok egyébként még hatalmon sem voltak, amikor már indultak vonatok észak felé.

"trianon után vagy alatt voltak gázkamrák, ipari méretű megsemmisítés? nem. akkor elülni, 1-es."

Szerencsére nem neked kell osztályozni az emberek történelemtudását.:) Ha a zsidókat nem gázkamrákban irtották ki, akkor is ugyanolyan borzasztó az, amit velük tettek. Ahogy Trianon is az egyik legnagyobb nemzeti tragédiánk, ami milliók szenvedéséhez vezetett.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2011.02.16. 17:51:36

@HUN_Sector:

Elnézést, egyszerűen csak szúrta a szememet.:)

ayatollah 2011.02.16. 21:33:24

@Dr.Lindenthal: A (hivatalos) történelmet mindig a győztesek írják, illetve átírják. A kommunisták és fasiszták bűneiről olvashatsz épp eleget, ezek ugyanis már megbuktak, a kapitalizmus/imperializmus/kolonializmus (a győztesek) bűneiről azonban a mainstream történetírás értelemszerűen hallgat. Nem sűrűn olvasol az amerikai bennszülöttek elleni népirtó hadjáratokról, a gyarmati bennszülöttek elleni féktelen terrorról, a sokszázezer állatként elpusztult afrikából elhurcolt rabszolgáról stb.stb. Ez így 'természetes'.

Sadist 2011.02.16. 21:36:34

@Mj: Bocs, hogy nem tekintem nőnek azt, aki anyagi haszonszerzés céljából politikusnak áll, és felcsináltatja magát egy politikus trollal.
A rendes nőket viszont bárkinél jobban tisztelem.

kaffogó hebrencs 2011.02.17. 07:47:12

@Frick László Emlékzenekar:

Láttunk már pornózó gárdistát, az való nektek, igen, a lepisilős pornó. Ott van a szintetek.

kaffogó hebrencs 2011.02.17. 08:06:33

@Sadist: Nőből van ő is, csak a kurvábbik fajtából.

hoplita 2011.02.17. 08:16:14

@Mj:
"......Arról nem is beszélve, hogy a magyarországi és lengyel zsidóság nagy részének ősei az ukrán pusztákon keresendők a kazárok utódai között, nem pedig a Közel-Keleten....."

Lehet hogy én le vagyok maradva egy hóalj brossúrával, de én úgy tudom, ahogy te...
Az askenázi zsidóknak annyi köze van a szefárdokhoz, mint nekem a busmannokhoz.
A kazárok türkök voltak és a kaganátus a bizánci-arab-muszlim terjeszkedés okán választotta a zsidó vallást, ami a köznép körében nem is volt kötelező...
Az, hogy az idióta vallási megfontolások nem tették lehetővé a vérfrissítést, már más lapra tartozik...ez legyen a zsidók baja.
Ellenpéldául ott vannak a kazakisztáni, torgaji madzsarok.....saját törzsből nem házasodhatsz.
Pedig azok csak "mucsai" pásztorok, nomádok.
Valami oknál fogva mégis többet értenek a genetikához...:)))
Hozzáteszem, az a pásztor, nagyállattartó, amelyik nem ért az örökítéshez, ha más nem is, de legalább ösztönösen, az nem túl sikeres pályát fut be..:))

hoplita 2011.02.17. 08:17:31

@Sadist:
Van erre egy mondás...
Ki mint él, úgy ítél.

Asszem ez elég is neked, faszfej.:)

Nzoltan 2011.02.17. 08:31:14

@Rothstein: Látogatottságért. A látogatottság meg pénzt hoz. Itt aki a legnagyobb kurva, az maga a poszt toló.

hoplita 2011.02.17. 08:48:42

@Nzoltan:
Nem posztoló ez, csak egy prosztó..

tintamin 2011.02.17. 13:17:09

@Frick László Emlékzenekar: Te, most nem értem ezt a sértett hangnemet. Tán csak nem a te garázsod?..:)

Egyébként nem tudom megkülönböztetni, de talán ezek az űbermagyarok nemcsak a trianonutálatukkal és határontúlimagyarimádatukkal, avítt dzsentrinosztalgiájukkal tűnhetnének ki a tömegből, hanem pl. azzal is, hogy marhajófejek, toleránsak, világlátottak, empatikusak.
Persze a kettő üti egymást..

Nem hiszem el, hogy milyen ideológiai vita megy egy kúrósvideós poszt alatt :DDD

Nzoltan 2011.02.17. 15:08:37

@tintamin: Most min csodálkozol? A videó csupán politikai okokból lett feltéve. Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.

Sadist 2011.02.17. 15:19:27

@hoplita: Akkor te még miért élsz, faszfej? :)

Frick László Emlékzenekar 2011.02.17. 15:31:39

@kaffogó hebrencs: Köszönöm drágám az értékes kommentjét, ha nem ezt böfizte volna, alapítanom kellett volna egy politikaimegfelelő jóoldali nicket s magamnak hoaxálni az Ön kimerítő válaszát, mely egyben az Ön színvonalát is a maga spontánságában bassza föl a vizelde kátrányos falára .
Ön pótolhatatlan kincsem lett.

@tintamin: Én a garázsomban indexes rekvizitumok között forgattam volna Bogi főszereplésével. kb olyan szinten "hasonlítottak" volna a figurák élőszemélyekre, mint a "Beja asszony" pornókon. Tehát bejött volna egy XIX. századi retkesnyakú orosz attejjistadiákkinézetű ürge és azt mondja:
"Basszátok megy zsidók, a kurva cigány anyátokat, munka ez??" Szóval olyan indexes szerkesztőseggi értekezlet feeling. Valaki andrassewkedne egy LMP matricás tárcsástelefonnal, hogy az a K-vonal.
Namost a síkagyúak színén vették volna a videót, megjelentek volna a júdaisztikusak meg a hűjje és mélységimagyar kutatók és összecsapnak, kb a huszadik komment után következik az Árpád sávos zászlótörténet & heraldika.
Miért kezdtek el spórolni az ezüstfestékkel. Stb.

(Mert senki nem venné a lapot, hogy Uj Péter, amikor vagy két éve még arra gyött fel a havazinja, mért őrjöngött így az értekezleteken)

Szegény Bogi meg szopna, szóval azért lennének pornórészletek, de tekintve a film elsősorban hoaxális provo jellegét, a szokásos pornódramaturgia mellőzésével, tehát pl nyílt felláció és hasonló nyalánkságok nem, pár (Emanuel film szerűen imitált) buzulás és bisex.

Frick László Emlékzenekar 2011.02.17. 15:33:14

@tintamin: "Szily művészúr" is szerepelne a filmen: egy mesterkélten melírozott hülyegyerekfrizurás figura tüntetően háttal az eseményeknek tenyérgépezne vadul.

Donjuan 2011.02.17. 16:23:22

@Mj: 1. Márpedig 1867 előtt nem volt jellemző a tömeges kikeresztelkedés. Pontosabban Spanyolországon kívül sehol.
Mo-on nagyon ritka volt, bár volt rá példa, lásd Ernusztok Mátyás idejében, vagy Szerencsés Imre. Csak a XIX. sz-ban kezdett elterjedni. A bécsi udvar lehetővé tette a báróság és a nemesség megvásárlását.

Az első ilyen eset a Rothschildoké volt, hazánkban a Deutsch, a Kornfeld, a Hazay, vagy a (csepeli) Weiss családok vettek báróságot, pár száz család nemességet. Az utóbbi 150-200 évet (4-5 generáció) leszámítva nem volt zsidó-magyar keveredés.

2. „Jellegzetes az is, hogy édesapámnak belső-ázsiai vércsoportja van, nem tud zsidó ősről, ugyanakkor simán elmenne rabbinak is, ha föltesz egy kalapot és szakállat növeszt.”

Napról napra születnek meglepetések a genetika tudományában. Teljesen eltérő antropológiájú népekről bizonyosodik be a rokonság.

„Arról nem is beszélve, hogy a magyarországi és lengyel zsidóság nagy részének ősei az ukrán pusztákon keresendők a kazárok utódai között, nem pedig a Közel-Keleten.”

Arthur Koestler elmélete volt, meg is dőlt :) A genetika bebizonyította, hogy a zsidók a Közel-Keletről származnak.

Ha érdekel a téma:
en.wikipedia.org/wiki/K1a1b1a
en.wikipedia.org/wiki/Cohen_modal_haplotype
www.eupedia.com/genetics/

Vagy: Czeizel Endre – A magyarság genetikája

3. „Ez csak azokra a zsidókra igaz, akik valóban belterjesek, és nem azokra, akiknek az utódai már nem is tudják, hogy volt egyáltalán zsidó ősük.” – A genetika mai állása szerint jellemző rájuk a beltenyészet. Hogy ki mit tud, vagy nem tud, nem érdekel, genetikus kutató vagyok, nem pszichiáter.

„Így járt egyébként egy szerencsétlen lengyel skinhead pár, akik a traumán való átesés után átestek a másik végletbe, és zsinagógába járnak.”

Urban legend, 25 éve ismerem a sztorit kb 10 verzióban

4. „Az angoloknál, mint írtam, nem beltenyészet van, hanem olyanokkal keveredtek, akik hasonló jegyekkel rendelkeznek, mint ők, így maradt a rondaság.”

A szépség-rondaság mindig szubjektív, mindenesetre DNS-szempontból elég heterogének.

Donjuan 2011.02.17. 16:25:32

@Donjuan: természetesen nem pszichiátert, hanem pszichológust akartam írni :)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2011.02.18. 13:59:38

@Sadist:

Én személyesen ismerem Dorkát, és abszolút nőnek tartom, hibáival együtt is.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2011.02.18. 14:09:13

@hoplita:

"Hozzáteszem, az a pásztor, nagyállattartó, amelyik nem ért az örökítéshez, ha más nem is, de legalább ösztönösen, az nem túl sikeres pályát fut be..:))"

Mármint szakmailag. Ha már állattenyésztés: az angol telivérek vérvonala is tele van egymás közötti "házassággal" - ezért érzékenyebbek, bizonyos betegségekre hajlamosabbak -, viszont a világ leggyorsabb lovai. A vallásos zsidók éppen azért, mert egymás között is házasodtak - ahogy ezt megtették például az örmények, az európai uralkodók, vagy azok is, akik egyben akarták tartani a családi vagyont -, bár nagyobb kockázata lett bizonyos betegségek előfordulásának, "koncentráltabbá" tehették azokat a géneket is, amelyek a szocializáció mellett sikereikért is felelhettek.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2011.02.18. 14:30:42

@Donjuan:

"1. Márpedig 1867 előtt nem volt jellemző a tömeges kikeresztelkedés."

Olyat cáfolsz, amit nem is írtam. A monarchia időszakában kezdett el asszimilálódni a zsidóság, ami az egyenjogúság kimondásával is összefüggésbe hozható.

"Az utóbbi 150-200 évet (4-5 generáció) leszámítva nem volt zsidó-magyar keveredés."

Még mindig nem értem. Hol beszéltem én nem az utóbbi 150 évről?

"Arthur Koestler elmélete volt, meg is dőlt :) A genetika bebizonyította, hogy a zsidók a Közel-Keletről származnak."

Ezt akkor hiszem el, ha a magyarországi zsidóság körében nagyarányú genetikai kutatást végeznek, ami kideríti, hogy egytől egyig közel-keletiek.

"Vagy: Czeizel Endre – A magyarság genetikája"

Mivel nincs meg a könyv - a wikipédiát meg nem használnám forrásként -, ezért csak megerősítést várok az előző feltevésemre: végeztek-e ilyen kutatást nálunk, vagy nem? Ha igen, milyen eredménnyel zárult?

"A genetika mai állása szerint jellemző rájuk a beltenyészet. Hogy ki mit tud, vagy nem tud, nem érdekel, genetikus kutató vagyok, nem pszichiáter."

Ez nem a pszichológia szakterülete, ugyanis arról van szó, hogy számtalan olyan ember él a földön, akik zsidó ősökkel rendelkeznek, és erről fogalmuk sincs, ennek értelmében tehát nem is fognak szándékosan egymás között házasodni. A kérdés már csak az: egyáltalán kit tartunk zsidónak?:)

"Urban legend, 25 éve ismerem a sztorit kb 10 verzióban"

Nyilván a fénykép is kitaláció, meg a rabbi is hazudik, akihez járnak. A világon sehol sem fordulhat elő, hogy bárki előtt is titokban tartsák, hogy "nem megfelelő" ősökkel is rendelkezik.:) (Egyébként Hitler tábornokai között is volt félzsidó.)

"A szépség-rondaság mindig szubjektív, mindenesetre DNS-szempontból elég heterogének."

A szépség-rondaság kérdése egy idő után nagyon kis mértékben szubjektív. Pont evolúciós okok miatt: egy nő nagyon kevés embernek fog akkor tetszeni, ha annyira amorf, hogy nincs eltérés a mell-derék-csípő számadatai között, amit nyilván nem kell magyaráznom, hogy a reprodukció szempontjából mit sugall.

szubotaj 2011.02.21. 14:30:56

Én délizászlót raktam ki az asszony szobájába...
Amúgy meg a kurva anyját a szilinek is, meg akiknek ilyen ötletük volt, h ez legyen a díszlet.
Baltával egy erőteljes tarkónverés.

AzHofi 2011.02.22. 12:45:06

aki ide kommentol azok mind egy nagy faszok

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2011.02.22. 20:22:13

@AzHofi:

Eltekintve a nyelvtantól, helyes, hogy önkritikus vagy.:) (Mellesleg egy nő hogy lehet nagy f*sz?:P)

AzHofi 2011.02.22. 22:38:35

@Mj: nem lehet inkáb időpontot kérni? Minden szolgáltató így működik mostmár :) Na jó, csak vicceltem, nem is sunáználak.

flash.gordon · http://kulhonban.blogspot.co.at 2011.02.23. 01:51:28

@Mj: Milyen praktikus egy ilyen pornolink.Alatta rögvest lehet felvilágosító történelemórát tartani. Ez a Hoffmann féle irány vagy a saját kreálmányod? :D

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2011.02.23. 02:48:11

@flash.gordon:

Mondjuk úgy, hogy rögtönzés, én sem számítottam erre.:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2011.02.23. 21:43:13

@flash.gordon:

Előbb én nem hagytam magam - még dolgom volt -, aztán már más sem.:)

flash.gordon · http://kulhonban.blogspot.co.at 2011.02.23. 21:46:41

@Mj: Ahelyett, hogy a hölgy szépségét méltatnák képesek a dekorációval foglalkozni. :)

De itt van vmi neked. Ez biztos tetszeni fog:

mandiner.hu/cikk/20110223_a_zsidosagom_a_keresztem

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2011.02.23. 22:29:04

@ayatollah:

Na, ehhez éppen illik, amit most találtam a zsidó származású első Miss Hungária és Miss Europa kapcsán.:)

www.mult-kor.hu/20101020_simon_boske_az_elso_europai_szepsegkiralyno

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2011.02.23. 22:51:02

@flash.gordon:

Na igen, az is furcsa egy férfi, aki nem a hölgyet, hanem a hátteret figyeli.:)

Nekem alapvetően a Názáreti Brian is tetszett tőle - persze ki lehet forgatni, de az alapvető mondanivaló világos -, ebbe se tudnék nagyon beletkötni, mert osztozom keserűségében:

"Ezért látom keserűen, hogy például egy nyíltan antiszemita lelkész, ifj. Hegedüs Lóránt vígan praktizálhat, és nem akad senki, aki levegye szépen válláról a palástot."

Azért a kommentek elég jellemzőek.:-/

flash.gordon · http://kulhonban.blogspot.co.at 2011.02.23. 23:10:01

@Mj: Nézd nekem az az elméletem, hogy az utóbbi húsz éve kiölte az egészséges vitt az emberekből, hiszen a vita eltérő vélemények ütköztetése ugyan de vmi közös alapnak kell lennie. A két oldalnak meg nincsen.

Ez a két cikk a derék újsgírótól két olyan tipusú cikk, amit mr kb (n+1)-szer olvastam. És a vlaszreakciók is tipikusak. Sőt! A valaszreakcióra érkező elenérvek is. És senki nem győz meg senkit semmiről. Így az egész értelmét veszti.

Legjobb ha mas témakat keres az ember. :)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2011.02.23. 23:32:00

@flash.gordon:

Az értelmetlen, csak anyázás célját szolgáló zsidózás terjedésére én kb. 5-7 éve figyeltem föl, ugyanakkor a keresztényeket gyalázni régóta trendi, utóbbi "irányzat" persze a zsidó vallás/identitás/állam ésszerű kritikáját is antiszemitizmusnak titulálja. Amíg tehát a mocskolódás és a tabusítás a cél, itt tényleg nem lesz érdemi érvütköztetés.

ayatollah 2011.02.24. 09:46:34

@Mj: A férjei alapján nézve nemcsak zsidó származású volt, hanem zsidó volt, úgyhogy szép!

Persze, azért angolból is van szép ember meg japánból is. Biztos eszkimóból is van :-)

ayatollah 2011.02.24. 09:50:47

@Mj: Pedig a kettő együttvéve sem olyan veszélyes a mi civilizációnkra mint az iszlám. A zsidóság eleve zárt közösség, a kereszténység visszaesőben van, az iszlám viszont erőteljes, agresszív, és totális uralomra tör. És ami még rosszabb, tökéletesen értik a modern propaganda nyelvét is (amit a keresztények nem).

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2011.02.24. 13:30:24

@ayatollah:

Nyilván, nekem csak megakadt a szemem egy példán.:) Szerintem egyébként magyar is volt, de az identitását tőle kellett volna megkérdezni.

Ez így van, az iszlám elsöprő erővel hódítja meg a nyugati világot, sokkal hatékonyabban, mint a 8. században, és egyelőre nem látom erre az ellenszert.

ayatollah 2011.02.25. 01:09:12

@Mj: Kulturális szegregáció. Más megoldás nem látszik.

bástya · http://magyarcitrom.postr.hu 2011.02.25. 10:24:03

Hagyjuk meg a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának.

tintamin 2011.02.25. 10:39:10

Ilyen nincs és mégis van?

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2011.02.26. 01:08:33

@ayatollah:

Az sem megoldás: egyrészt túlnépesednek, másrészt ettől még simán kirobbanhat bárhol a polgárháború, aminek csak megágyaz a "langyos" szegregáció.

ayatollah 2011.02.26. 13:56:21

@Mj: Na nem gettós szegregációra gondoltam hanem területi elkülönülésre. Aki maradni akar az asszimilálódni legyen kénytelen, ha nem akkor vissza az iszlám világba. Valahogy így...

Bevándorlást pedig súlyosan korlátozni, úgy ahogy Ausztrália csinálja.

A túlnépesedés meg a mostanihoz hasonló éhséglázadásokhoz vezet, úgyhogy természetes korlátja van.

Mindenesetre én nagyon örülök, hogy olyan országban élek, ahol nincs komolyabb iszlám közösség. A cigányokkal is sok gond van, de az iszlám kultúra még sokkal rosszabb.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2011.02.26. 19:19:15

@ayatollah:

"Aki maradni akar az asszimilálódni legyen kénytelen, ha nem akkor vissza az iszlám világba."

Ez így oké.

Pont tegnap láttam egy filmet az ausztrál bevándorlásiakról, ahol megsértődött egy nigériaiból brit állampolgárrá vált fekete, hogy hogy merik nyugat-afrikainak nézni. (Végül átengedték.) A phenjani illegális munkavállalókat viszont úgy szórták ki onnan, hogy a lábuk sem érte a földet. (Főleg, hogy repülővel mentek.:))

Az iszlám kultúra nagyon sokat adott a világnak, és aki iszlám hitű, büszke is lehet rá, másrészt én is tartok tőlük éppen azért, mert sikeresek, agresszíven terjeszkednek, és nem illeszthetők be az európai civilizációba. Az meg külön tanulságos, hogy a Franciaországban élő unokanővérem inkább három cigányt választana szomszédnak, mint egy arabot.

ayatollah 2011.02.27. 01:31:11

@Mj: "Az meg külön tanulságos, hogy a Franciaországban élő unokanővérem inkább három cigányt választana szomszédnak, mint egy arabot."

Nem meglepő, tudván, hogy a muzulmán arabok mennyire semmibe nézik a nőket, minden szinten. Undorító!

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2011.02.28. 00:38:30

@ayatollah:

Azért a kép nem ennyire fekete-fehér, itt például kommentelt egy egyiptomi muszlim magyar felesége is:

onthespot.blog.hu/2011/02/20/cseke_eszter_s_takacs_andras_on_the_spot_spektrum_tv_tahrir_egyiptom_zaklatas_forradalom

A lényeg az, hogy szellemi és anyagi szintje válogatja, hogy egy férfi milyen tisztelettel fog bánni a nőkkel, vagy en bloc az emberekkel. Az iszlám vallás ugyanúgy alkalmas arra, hogy a nőket a tenyereden hordozd, és arra is, hogy megfoszd még az alapvető jogaiktól is, mint ahogy a keresztény vallást is használták arra, hogy gyilkoljanak, és arra is, hogy életeket tegyenek jobbá.

ayatollah 2011.02.28. 09:46:21

@Mj: Persze, hogy a muszlimok próbálják árnyalni a képet. De a tények olyanok, hogy például egy reprezentatív felmérés szerint az egyiptomi nők 78%-a élt át már súlyos zaklatást, az egyiptomban élő külföldieknek pedig a 97%-a. Egy amerikai fórumban olvastam Lara Logan megtámadása kapcsán, most nincs meg a link, de ha nagyon kell előkerítem. Ugyanez történt Cseke Eszterrel is. És ugyanilyen atrocitásokat követnek el a muszlim kisebbségek is szerte a világban. Ld. pl. a Sydney eseteket:

Összefoglaló: en.wikipedia.org/wiki/Sydney_gang_rapes

Részletesen: www.abc.net.au/4corners/stories/s676658.htm

Másik eset: en.wikipedia.org/wiki/Ashfield_gang_rapes

Jellemző, hogy az elkövetők nagyon kevés kivételtől eltekintve soha nem mutatnak megbánást, számukra természetes egy nő kihasználása, főleg ha hitetlen (a Korán engedélyezi a hitetlan nők elleni erőszakot).

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2011.02.28. 19:36:49

@ayatollah:

Fontos, hogy az illető feleség nem muszlim. Mint ahogy a nővérem sem muzulmán, aki több évig együtt élt egy palesztin, iszlám hitű sráccal, aki még feleségül is vette volna, ha visszaköltözik vele.

Az egyiptomi tömegek rettenetes helyzetét már ugyanúgy leírták előttem, mint a Nyugat-Európában szándékosan őslakos nőket erőszakoló, kirabló gettólakó muszlimokét. A Korán alapján tisztelhetnének minden nőt is, itt inkább arról lehet szó, hogy szerintük minden európai nő kurva, (főleg, ha testhez simuló, bizonyos részeket fedetlenül hagyó ruhákban járnak,) akikkel bármit megtehetnek. Ez a kulturális különbség pedig mindaddig áthidalhatatlan, amíg kénytelenek nem lesznek alkalmazkodni a befogadó ország szokásaihoz.

ayatollah 2011.02.28. 20:43:59

@Mj: Ha rajtuk múlna, minden nő burkát hordana. Persze nem minden muszlim egyforma de az iszlám kultúra alapvetően szexista, primitív, és kegyetlen. Nyilván van azért nagy különbség egy szudáni, egy pakisztáni, meg egy indonéz muszlim kultúrája közt. Én a döntő tömeget adó muszlim arab közösségről beszélek (bevándorlóban is ez a legkritikusabb).

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2011.03.03. 19:59:23

@ayatollah:

A keresztény kultúra is alapvetően szexista - ami önmagában se nem jó, se nem rossz -, ráadásul teljesen más közeg egy latin-amerikai katolikus szegénynegyed primitív és kegyetlen világa - ami kb. ugyanaz a kategória, mint amit te írtál -, mint egy lengyelországi katolikus, konzervatív, középpolgári közösség. Abban viszont még mindig tökéletesen egyetértünk, hogy az írni-olvasni alig tudó, jórészt munkanélküli, nőt maximum távolról látó, nyomorult sorsú észak-afrikai araboktól ugyanúgy óvakodni kell, mint a gettósodó, asszimilálódni képtelen bevándorlóktól.

ayatollah 2011.03.04. 18:14:40

@Mj: A szexizmus azért alapvetően rossz :-)

De valóban a keresztény világban is van szexizmus, de az nem hasonlítható a mai köznépi arab szexizmushoz / nemi elnyomáshoz. Valamikor régen nálunk is égettek boszorkányokat mondvacsinált baromságokért, de már régen nem, ők viszont sok asszonyra ma is burkát raknak pl. Undorító. Inkább mutassa egy nő a testét (ettől nem kurva) minthogy Darth Vadernek öltözzön...

ayatollah 2011.03.06. 14:45:18

...A tálib rendszer már a férfiakat is brutálisan elnyomja. Például borotválkozásért halálbüntetés jár...brrr

Vérivó Viktor · http://www.bszarszo.extra.hu/nyilatkozat.html 2011.09.05. 19:20:13

Gratulálok, te halbaszó seggfej, a sors fintora, hogy te lehetsz az utolsó hipster gonzós hülyegyerek, aki megmarad az indexnél. Te vagy most a fő udvari bolond itt, a büszkeség vigasztalojon, ha hiányoznak a szerencsétlen haverjaid. Ne félj, hónapok kérdése, és mehetsz utánuk, bár ha visszafogod magad, akkor talán lesz szólva pár jó szó az érdekedben a Spédernél, és bohóckodhatsz nekünk itt tovább.

V. Meredek · http://rimo.blog.hu/ 2012.03.30. 08:10:52

Így fejlődik a nemzett -
És nem fogy a magyar.

teflonfejűrém 2012.09.01. 10:33:09

Úristen, hát miért nem blogol már valami okosat, színvonalasat BLOGPÁPRA SZILY?

teflonfejűrém 2012.12.25. 23:06:05

Úristen, már sosem fog blogolni valami okosat, színvonalasat BLOGPÁPA SZILY!

replikátor · http://reszegekistene.blog.hu/ 2013.02.25. 20:13:27

akkor megvalósult a nemzeti pornó intézménye? :)