Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nem tétováztak sokat a bukott miniszterenök-pártelnök legfanatikusabb hívei. A Gyurcsány-blog kommentjei között kommunikáló rajongók már gyűjtik a tagságot és az aktivistákat. Én továbbra is olyan jól szeretnék szórakozni a magyar politikai életen, mint az elmúlt két hétben, úgyhogy ezúton is buzdítanék mindenkit, akit elkápráztatott Fletó Fletonovics utóbbi pár éve, hogy jelentkezzen. Íme a vonatkozó hozzzászólás, utána pedig egy kis mix az utóbbi órák termésének javából:

 #464238  |    1kritikus    |   2009-03-31 14:05 

Válasz ÉrtelMisi felhasználó #463787 számú bejegyzésére:

"Tudom, hogy egy új párt megalakítása nehézségekkel jár, s nem kevés anyagi áldozattal.
Nekem sajnos nincs sok megtakarított pénzem, csak 85.000 Ft. De, ha adtok egy számlaszámot, ennyivel hozzájárulok."

Nem pénz kell hozzá, hanem akarat. Jobbító szándékú emberek aktivitása, munkája, akik a szabdidejükbôl áldoznak arra, hogy tegyenek a közért. Akinek van internet kapcsolata, ingyen és bérmentve csatlakozhat a már meglévô kezdeményezéshez. Tedd te is!

A jelentkezôk száma emelkedô, de a háttérben szervezett ellenpropaganda miatt ezentúl nem publikus. Akit érdekel az új párt kezdeményezés, küldje el három külön sorba írva a

nicknevét, lakhelyét (Bp. vagy legalább megye, külföldrôl jelentkezôknek X) és pár szóban vázolja, miben tudna segíteni, a következô e-mail címre: 1kritikus@citromail.hu

Ugye, hogy egy kis munkán kívül semmi másba nem kerül? A világháló igénybevételével és segítségével még sokáig nem is fog. A szervezés jelenlegi fázisában a támogatás csupán aktivitás kérdése.

A rajongók azt is leleplezték, hogy igazából kié az Index, és miért írjuk azt, amit írunk:
   
#464307  |   evianna   |   2009-03-31 14:49  | 

Válasz 1 JimRaynor felhasználó #464232 számú bejegyzésére:

nem, az indexet a pénz irányítja, fidesz-közeli tulajdonosokkal, akik néhány napja láthatóan adtak instrukciókat.
attól még szakmai szempontból jók, csak néha pár dolgot "ügyesen" tesznek oda.

   
#464232  |   JimRaynor   |   2009-03-31 14:02  | 

Válasz 1 norcsa felhasználó #464090 számú bejegyzésére:

ezt fejtsd már ki lécci........én elhiszem, hogy MINDENT az Orbán irányít, na de hogy még az indexet is??

   
#464090  |   norcsa   |   2009-03-31 12:15  | 

Válasz 1 Dawide65 felhasználó #463977 számú bejegyzésére:

Az Index OV érdekeltsége nézz utána a tulajdonosi körnek.


Kapolyi Lászlónak most már aztán tényleg csengetnie kéne:

 #464326  |    KDJANI    |   2009-03-31 15:06 

Válasz Asztrov felhasználó #464260 számú bejegyzésére:

Hát már meghirdették, ápr. 5.-re.

Most fognak "mozdulni" ahogy ezt OV. kérte tőlük.
Semmi jóra nem számítok.

Miért van az, hogy kinyitom a hirstartot, és 80 % a fidesz hír.
HOL VAN A BALOLDALI MÉDIA?

Sehol, akkor mit akarunk?

Kapolyi Úr! meg a többi milliárdos baloldalból élők nem volt Önöknek 3-4 milliárd forintjuk, hogy létrehozzanak egy baloldali médiát?
Vagy már " elegük" van?


És befejezésül következzen két, igazán odaadó júzer vallomása:

 #464266  |    felice    |   2009-03-31 14:21 
Hát akkor mégis győzött a középszer.
Milyen szörnyűséges párt ez?! Ezek akarnak szembemenni majd a gyűlölködő fidesz-rohammal? Ezekkel a képességekkel?! Mit képzelnek ezek magukról, uramistem? Eltörli őket majd a Fidesz, itt tíz évig demokrácia nem lesz, addig meg lehet nyögni Fidesz-uraimék igáját.
Kedves Feri! Az utolsó pillanatig reménykedtem titkon, hogy nem adod fel, nem hagysz itt bennünket. Most aztán elveszett minden reményem. És sírok, sírok...
Szerettel üdvözöllek. És sírok, sírok...



 #464222  |    wwwg3hu    |   2009-03-31 13:53 
Én alig várom, hogy OV megmutathassa hogy mit tud. Nagyon titkolózik, de a hívei között elhintette hogy a zsebében a bölcsek köve.
GyF nagy húzása hogy magára hagyta a szocikat meg az szdsz-t, egyék meg amit főztek. Antall J. mondta az övéiről hogy borzalmas tagság azaz párt. Melyik nem az?
A szocik is mennének 100 felé ész nélkül. Csodálom hogy GyF-nek volt eddig ereje és kitartása megküzdeni, valójában mindenkivel, de főleg az övéivel.
"Kedves Feri! az asszony oda van érted!"

A bejegyzés trackback címe:

https://szily.blog.hu/api/trackback/id/tr801037657

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kötöttségek nélkül 2009.04.01. 12:53:28

Ezzel szemben a tény az... IX. Korábbi részek Na ez lesz a bejegyzés, ami 100%, hogy nem fog Index címlapra kerülni, hacsak nem csakazértis alapon :-) Ugyanis annyira elvitte a show-t Gyurcsány és társulata, hogy a jobboldal köpni-nyelni nem tudott, így s…

Trackback: Fideszfigyelő 2009.03.31. 18:19:37

A (sajátos) Nézőpont Intézet átvágta az egész médiátA Nézőpont Intézet közvélemény-kutatást végzett, hiszen azt bárki csinálhatja. Honlapjuk szerint „a kérdés az volt, hogy ki a legalkalmasabb miniszterelnök”. Az összefoglalóban pedig ezt írj…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az évek meg a rutin 2009.03.31. 17:34:12

Az első 10 belépő tagja lesz a Gazprom felügyelőbizottságának, úgyhogy tessék komolyan venni.

Szűcslaci 2009.03.31. 17:34:52

@tróger.gyerek:
Na, Nomen est Omen - ezért hívnak téged Trógernek, engem meg Szűcs Lászlónak.

magyar-magyar szótár 2009.03.31. 17:36:24

Ki nem tudja: Gyurcsány már rég ezzel tartja sakkban az MSZP-t, fenyegetőzik a leváltásukkal. Célszerűbb is a Kellenek A Kis Pártok 2.0.
1. mert Kövér azt mondta, nem kellenek kis pártok.
2. Mert mindenkinek elege van a két nagy pártból.
Csakhogy az MSZP mai vezérkara nem akar búcsút mondani a pártautónak, pártlakásnak, párttitkárnőnek stb. Egy slank, tüni, karcsú és takaros MSZP ugyyanúgy suck & lick a GYurcsány Párt-nak -csak kényszerből. Koala, minden.. csak ugye kis pártnak nem telik annyi menő autóra, lásd az SZDSZ-t, ahol csak Fodor Gábor popsija alá jut Audi A6-tal egykategóriás Saab 9-5. ( Vö.: limuzinszabaddemokrata)
Szerintem a GYurcsány Párt több, mint egymillió támogatóra számíthat.. és vééééletlenül az elmúlt napok pocsolyásítási ggammbánnya beégette az MSZP-t a hívei előtt is. GYurcsány viszont fitten ébredt az idegösszeropiból ...

Gábor2000 2009.03.31. 17:37:32

nem gondoltam volna, hogy ilyen sötétség is létezik

toxikus 2009.03.31. 17:37:42

trógergyereknek vajon mi a kapcsolat.hu-s nickneve?:D

magyar-magyar szótár 2009.03.31. 17:39:58

Nem is sejtitek, hogy a múlt hét jaaajdepompás szórakozása milyen sokba kerül majd nekünk. Az index pl vállonveregetheti magát azért, hogy támogatta Gyurcsány egyik legfőbb kommunikációscélját az "ugye, hogy nincsenek nevek? " "Neveket mondjatok
A kb ötpercenkénti névbedobással, sikerült devalválni minden nevet, és a hétfőn még elfogadhatatlan Gordonkát lenyomni az Illetékes Eltássak torkán.
Huu, de pompie netokratikus viccelődés vót ez, jajdemulatságos...

Érdekes módon azonban MOST piánóra van fogva a névbedobálás és devalváció -mert most más lekomm't kell támogatni.

okostojgli (törölt) 2009.03.31. 17:45:45

Az milyen már, hogy Szily ennyire be van indulva Fletó Fletonovicstól, komolyan, ha lenne szagosfilm, simán felbérelné a hörrtévét élvezkedés céljából, hogy csináljon neki exkluzív felvételeket amint Fletó végzi a dolgát. Lehetőleg alulnézetből.

Csöppnyi aberrációt vélelmezek.

És még féltékeny és komplexusos is, emlékszünk még az Orosz-Szily esetre? Rosszul esik neki, hogy Orosznak hosszabb a nyelve és így mélyebbre hatol. De legalább Orosz nem csinál ebből titkot. Ó, jaj, Szily még gerinctelen is!

Hát, hajrá Index!

toxikus 2009.03.31. 17:47:39

hm. asszem megérezték a kapcsolat.hu-n a farhátszagot és gyűlnek ide:)

csabakirályfi 2009.03.31. 17:49:28

Lehetne ám emelni a szórakozás szinvonalát, ha átemelnél pár veretest az orbanviktor.hu-ról is. Pl. miszerint az ifjú miniszterelnök az Úr választottja. Meg egyebek.

kM 2009.03.31. 17:52:49

(MTI) Orbán Viktor napjai 100 órából állnak

Fény derült a legnagyobb ellenzéki párt elnökének mágikus képességeire. Orbán Viktor nyújtja az időt, a teret pedig a tér-idő kontiunum kiterjesztésével görbíti, ez a magyarázat arra, hogy az elmúlt 7 év aprólékos munkájának köszönhetően tönkretette a magyar gazdaságot, lejáratta hazánkat külföldön, tiltakozó demonstrációkat szervezett és kisgömböc módjára magába nyelt minden szavazót, akinek kicsit sok volt már a posztkommunista vircsaft.

Orbán Viktor mindezek mellett fáradhatatlanul instruálja bértollnokait, köztük olyan sztárújságírónak hazudott jellemtelen ficsúrokat is, mint Szily László illetve Uj Péter, a hírTV-t pedig önnön kezével szerkeszti, kedvence a Célpont, mert azzal övön aluli ütéseket vihet be a kamera előtt korrumpálódó szocilista képviselőknek. Az index.hu illetve FigyelőNet szerkesztőségében külön piros telefon szolgál az instrukciók, a megfogalmazásmódok illetve az aktuális politikai irányvonal azonnali átadására és közlésére. Ezt a telefont minden esetben az ügyeletes kolléga veszi fel, akinek szolgálati ideje 0-24, így egyetlen üzenet sem kerülhet a feledés homályába.

Orbán Viktor az MTI értesüléseit sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta, így a kapcsolat.hu törzsközönsége által kiderített mágikus erő valós információkon alapulhat. Az érintett politikus környezetében az MTI kérdésére névtelen munkatársak elárulták, munkaadójuk legtöbbször aranyszínű aurába burkolózva tűnik fel reggelente, ám ettől többet nem kívántak hozzátenni ehhez az ügyhöz.

georg 48 2009.03.31. 17:55:57

Hát, ahogy mult vasárnap elnéztem a sírásal küszködő mamókákat, nem volt semmi. Még Kádár papánál sem vol ilyen! Kim elvti összetehetné a kezét, ha ilyen hívei lennének!

min0rity r3port · http://m0r3.blog.hu 2009.03.31. 17:59:10

Sok a duma. Adom a számlaszámod. :-)

ladislaus 2009.03.31. 17:59:40

@tróger.gyerek: Azért a magyarországi médiára azt mondani hogy jobbos???!!! a médiát nem csak a médiumok száma határozza meg hanem a média szereplők is. és nézd meg kiket hol látsz, hallasz. Napkelte - egyértelműen balos, és a közszolgálatin! tv2 mindenhol nézhető - és ott ez a hazug csíra, bárdos, hetit redves a verebes (anno) havas, farkasházy... és a többi buta!... sorolhatjuk még...
ATV... jah és Index. Ugy tudom anno kóka érdekeltségébe tartozott... szoval nem hinném hogy fideszes.

woodo1 2009.03.31. 17:59:59

Evajunior összes bejegyzése
Ez a bejegyzés izgatott hangulatban íródott
Politika kategóriában
2009-03-31 17:19 -kor
1 hozzászólás érkezett
nomád055 (2009-03-31 17:33) a legújabb hozzászóló


Remélem én is hogy Képviselőként sokáig maradni fog a Gyurcsány Ferenc Miniszterelnök és a testőrei vigyázni fognak rá továbbra is. És a demostrálók többé ,,nem bántják őt minden féle szidalmakal stb". De bizók abban én is hogy a médiában olykor látni lehet vagy a studió vendégeként is. Bele értve a Majális ünnepséget is.


Hosszú életű lesz a Gyurcsány Ferenc Miniszterelnök a politikai pályafutásában!

Egyszer nagyon rosszat álmodtam a Gyurcsány Ferenc Miniszterelnökről: az történt hogy a Szovjet emlékművet piros festékel összefirkálták. És a Szovjet emlékműből vér folyt ki patak formájában.

És másnap délelött hirekben és a médiákban benne volt hogy Gyurcsány Ferenc Miniszterelnök sajnálatos módon váratlanul meghalt. Felriadtam álmomból mert azt hittem hogy valóság volt.

És kiderült hogy az álmom azt jelentette hogy hosszabb élet tartalmat fog élni a politikai pályafutásában is a Gyurcsány Ferenc Miniszterelnök. És vérőr való álmodás szerencsét jelképez.

De bizom abban én is hogy 2014-ben vissza fog térni vagy 2010-ben új pártjával Miniszterelnöként vagy Párt elnöként a politikai pályafutásában.

Mivel sok ember szerette és szereti őt mivel neki a közszereplése alat is emberi gesztusai vannak amit más Miniszterelnöknél nem nagyon látszott a közszereplése alatt.

Pl hogy a feleségével ment volna kettesben az ünnepek alatt stb.


Aztabüdöskurvafaszba!! Mondja valaki hogy csak ÁLMODOK!! AZTABÜDÖSKURVAFASZBA!

S. Annyi 2009.03.31. 18:03:37

IQ mínusz 999999999999999999999999!
És ezekszavaznakajövömről VAZZEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!

Lord_M_ 2009.03.31. 18:04:46

Értem én hogy patásorbán... meg a pógár-t is értem ... dehát azért ez már talán sok lesz.

amúgymeg OV-nak is megvannak a maga ilyen elmeroggyant hívői. Ez speciel se nem Orbán se nem Gyurcsány hibája. Vannak ennyire elvakultak is (direkt nem írtam hogy sötét)

Mert hát vegyük sorra: Feriék hibája az ország szétesése 75-85%-ban igen. Csakhogy a három elvi ellenzéki párt simán átverhetné az ország jobbítását célzó intézkedéseket a parlamenten. Ahogy Ibi mondta az ellenzék kormányozhatott volna a kormány helyett (kivéve néhány kormányrendeletet). Ehelyett mindhárom párt a saját pogácsáját sütögette miközben azt látták hogy az MSZP belefullad a saját levesébe, a FIDESZ szédületesre hízik... a két kicsi meg tönkre megy.

nyahh ha OV annyira az országot akarta volna megmenteni (a hangzatos beszédek és kivonulások helyett)keresztül verhettek volna pár törvényjavaslatot és gazdasági intézkedést (hárman)

tudom én is hülye vagyok :D

nahh mindegy
a múlt heti komédia csak arra volt jó hogy megint egy hétig senki semmit ne csináljon és eltereljék a figyelmet a semmittevésről.

menetrend szerint most ugye ápr14ig megint semmittevés (2 hét) majd BG átveszi a hatalmat és megszervezi a kormányt, meg átnézi hogy mit lehet tenni, egyeztet a pártokkal, előkészíti a javaslatokat, szavazásra küldik őket... aztán elmennek nyáriszünetre... visszatérnek és már majdnem túl lennénk egy előrehozott választás minden átkozott mozzanatán... és OV nézne farkas szemet az MSZP hagyatékával meg a válsággal.

S. Annyi 2009.03.31. 18:05:08

Kedves mzsp, (sic!) mszp-szavazók. Pénzetek nálam jó helyen lesz, számlaszámom lent.


2006 10 23

S. Annyi 2009.03.31. 18:06:02

Orbánviktorhatárológgyon el a Földtől!

S. Annyi 2009.03.31. 18:12:55

Orbán a Sátán,
mégis a nyugdíjas megy sántán.

osborne 2009.03.31. 18:14:06

ha Gréczy, Debreczeni, Dessewffy, Tóta és Vadai belép, én is.

ingyen van: legyen Progresszív Párt a neve (van benne haladás és szív is.)

pénztárost viszont keresni kell.

valaki?

Pók · http://poooOOoook.blog.hu 2009.03.31. 18:16:04

A borzalmas tagságot a néhai (és szerencsétlen) Szabó Iván mondta, nagyon tipikus, hogy belőle lesz Antall József, aztán pár év múlva gyaníthatóan Orbán "Patásördög" Viktor.

eroica · http://fideszfigyelo.blog.hu 2009.03.31. 18:18:46

Egy Gyurcsány-párt támogatását nem lehet tudni.
A Nézőpont közvélemény-kutatása után viszont Bajnaiét se lehet. Bár a média többsége csont nélkül bevette a csúsztatást. (Az index nem közölte a jobbos csuszát, és egyedül a Magyar Rádió vette észre).

fideszfigyelo.blog.hu/2009/03/31/a_sajatos_nezopont_intezet_atvagta_az_egesz_mediat

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2009.03.31. 18:21:15

@osborne:
Gyorsan, valaki foglalja le a progresszivok.blog.hu-t!

Gabrilo · http://konzervatorium.blog.hu 2009.03.31. 18:24:40

Ez egyre szórakoztatóbb, én egyenesen kapcsolat.hu-függő lettem...

Getz 2009.03.31. 18:43:53

@Gabrilo: Látjátok mekkora kárt okozott, hogy bezárták a Lipótmezőt. Viszont örülök, hogy találtak maguknak játszóteret. :)

Na mentem röhögni...

kötél 2009.03.31. 18:48:30

Kötelet az összes szocialistának,élükön a Böszmével!!!

nius 2009.03.31. 18:51:29

Röhögök! És sírok, sírok...

nem nemsiker_s 2009.03.31. 18:57:42

Megalakul a FletoSzP. Pártjuk alapeszméje leléptetni Orbánt, aki 7 év alatt tönkretette az országot, mert nem volt programgya neki. A beste hiába faggatták, csak francos parlamenti indítványokat tett, de a programgyáról nem nyilatkozott.
Mer nem a kormány dóga jó programokat kidógozni, nem, azazorbándóga. Ja.
Oszt majd ha kormányon lesz, megint az ő dóga lesz. Ja.

balfék 2009.03.31. 19:04:56

Szily ! Látom már csak ollód van.

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2009.03.31. 19:12:48

@Bit Rot:
"Vicces, ahogy az MSZP-SZDSZ maradék 8% hívője sarokba szorultan egyre hangosabban ugat, és ugat, és ugat.."

Értem én a humort, csak nem szeretem :D

Egyébként most jön a Húsvét, feltámadás, mifene.
Az lenne ám a csudajó vicc, ha p.l. Biszku Béla ( csak a vicc kedvéért, persze ) feltámadna.
Mindjárt kapna egy mineln széket, ha már úgy is itt van.

Martian (törölt) 2009.03.31. 19:14:56

Nevetséges, hogy a komprádor burzsoázia képviselőitől szeretnének baloldali pártot... mintha anno Hitlert kérlelték volna, hogy legyen Németország főrabbija.

kötél 2009.03.31. 19:16:15

ÉS pl.Apró Antalal együtt rendet csinálnának:))

ladislaus 2009.03.31. 19:26:10

Kedves Feri!.... hogy takarodj anyadba vissza te baromarcu.
Udv,
Laci

S. Annyi 2009.03.31. 19:30:37

Katus! Mi a bánatos picsának nem abortáltál?

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2009.03.31. 19:30:45

@toxikus:
" rögtön intézetbe záratná a kommentelők felét:)"

Én is kommenteltem.
Engem is zártak.
Csak nem (intézet)BE, hanem KI ( a kapcsolatról )

Ügy látszik, mostanság a humorérzékük gyenge kezdés után erősen visszaesett.

Pomme 2009.03.31. 19:33:33

Hehhe!
Az emberi hülyeség határtalan!
Én támogatom ezt a gyurcsánypártot, sőt, anyagilag hozzájárulnék egy rezervátum létrehozásához, ahová be lehetne terelni a mestert és hű népét. Kinevezni gyurcsányt kreatív igazgatónak, aztán feszt a villanypásztorba, kulcsokat a Dunába!

Egyből két szintet ugranánk felfele a hitleminősítőknél! :)

ladislaus 2009.03.31. 19:34:52

@Bit Rot: Ugye ugy érted hogy a 8% az megoszlik testvériesen 4-4 %-ra? :D:D:D

S. Annyi 2009.03.31. 19:38:58

Küldje el......nicknevét, lakhelyét (Bp. vagy legalább megye, külföldrôl jelentkezôknek X) és pár szóban vázolja, miben tudna segíteni, a következô e-mail címre: 1kritikus@citromail.hu

KüldjünK már erre az emilre pár sort, miben is segítenénk.

Pl. - segítek méreginjekcióval,
- segítek szétverni az agyatokat, de az úgy sincs, stb.

ladislaus 2009.03.31. 19:53:34

ez a kapcsolat.hu egy rakás szar... kirekesztő és undorito. egymás seggét nyaldossák szinte...

Pszt! 2009.03.31. 20:00:04

Olvasgatom a hozzászólásokat és egyre jobban elkeseredem. Ha a jobboldali emberek csak ilyen tahó módon tudnak hozzászólni az íráshoz, akkor mit várhatunk tőlük, ha imádott vezérük és pártjuk lesz 2/3-dal hatalmon. Félek.

guga 2009.03.31. 20:02:26

Ha a hozzászólások sorszámozását megnézitek, akkor lehet látni, hogy alapos gyomlálást végeznek a gyurcsányblog moderátorai.

Szívesen megnézném őket munka közben, asszem besírnék a röhögéstől, ahogy levadásszák, hogy te ezt töröld, mert bírálta a mestert :))

Pomme 2009.03.31. 20:03:21

@Pszt!: Ne félj, hallod!? Apám is úfó vót!

S. Annyi 2009.03.31. 20:04:12

@Pszt!: Csak félj! mi is féltünk a te isteneid pártjának kutyáitól. Ha nem értenéd, (amire van esély), a rendőrökre gondoltam. Félj csak! DDDDDDDDD
Félj, félj, félj, félsz már? DDDDD

Nyitott szem (törölt) 2009.03.31. 20:09:48

A Feri milyen hallgatag lett...
Már öt napja nincs egy új blog-bejegyzés sem... Szinte hiányzik...

VIKUNYA 2009.03.31. 20:31:42

Kedves Feri, teljesen összetörted a szívem! Meghalt veled a demokrácia ebben az orszában. Itt olyan diktatúra jön, hogy az borzasztó. A Fidesz olyan diktatórikuss lesz, hogy például a szegény rendőröknek nem hagyja majd verni az embereket. Korlátozni fogja itt a szólásszabadságot, mert majd nem lehet a bíróságokat bírálni a bársonyszékből. Majd azt a jogot is megofossza itt a Fidesz, hogy mások telefonhívás listájában lehessen kutakodni. Jajj, milyn antidemókratikuss lesz itt nekünk. Jaj, jaj, jaj, gonosz, gonosz, gonsoz idők jönnek!!!

VIKUNYA 2009.03.31. 20:38:04

Vártalak, elhagytál, Csengő Zolival megcsaltál!

Törcsi:Got_som'_weed? 2009.03.31. 20:51:19

@S. Annyi: "Küldje el......nicknevét, lakhelyét (Bp. vagy legalább megye, külföldrôl jelentkezôknek X) és pár szóban vázolja, miben tudna segíteni, a következô e-mail címre:

Törcsi:Got_som'_weed? 2009.03.31. 20:53:53

@Pszt!: ne félj, mi sem félünk Ferenctől, pedig asse rosszabb, mint a patásorbán, csak patológiásan kissé rászorultabb. Ha félsz, akkor lépj be az 1998-2002 közti politikai foglyok szövetségébe, ahol tömegével találkozhatsz a pol. kivégzések árváival is.

ladislaus 2009.03.31. 21:14:56

@Pszt!: 1, ne olvasd. 2, lehet ehhez a szinjátékhoz bármi komolyat értelmeset hozzáfűzni? azonkívül hogy Orbán Viktor hibája ez is...
Es tudnám mitől féltek odaát a bal "parton"??? Ki okozza azt hogy a Fidesznek 2/3-os támogatottsága van? Fidesz? vagy inkább az embereknek elege van ebből a bagázsból. És ne tessék összemosni az egész politikai elittel ahogy azt FERI "tette" Öszödön...
jah és kéretik érezni a hangsulyt a szavaimban!
Peace!

VIKUNYA 2009.03.31. 21:20:58

@ladislaus: az nem demokrata, aki egy demokráciában kijelenti, hogy ő a EGYETLEN demokrata!!! az nem demokrata, aki másokkal rémiszget, aki megfélemlít! gy. f. nem demokrata. ennyi. kurvára unom már, hogy a fidesszel jönnek folyton. hogy fasisztázzák a fideszt, holott, bizony a töredékét nem merték megtenni annak, amikor kormányon voltak, mint fletóék. akinek jó az, hogy most iszonyatosan nagy szarban vagyunk, de ez a szar még mindig jobb, mint a fidesz kormány, azt nem tudom sajnáli. az féljen csak a saját kibaszott árnyékától.

S. Annyi 2009.03.31. 21:22:47

Feri! Te voltál, vagy és leszel a mindenem. Oly nehéz lesz nélküled! Kívánlak, szeretlek, egyetlen Ferim! Puszi.

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.03.31. 21:24:47

rettenetes. köztünk vannak.
ugyanaz a 46 kromoszóma. mindhiába.

S. Annyi 2009.03.31. 21:47:01

@denever: Csak hülyéskedtem denevér. Ne hidd már el. Aki tud írni, valószínűleg nem maszop szavazó. DDDDDD

Humgor 2009.03.31. 22:22:31

Ezek BETEG emberek.

Annyira betegek, hogy ne mis tudják hogy betegek.....

Egyszer kössék csak IQ teszthez a választást......az MSZP 2%-os párt maradna.

Holdacska 2009.03.31. 22:30:36

kedves kommentelők, benneteket szépen felültettek!
Csak nem hiszitek,hogy ez a beírás nem a Zindex részéről készült?????
Majd beküldöm a címem egy arc nélküli nicknek,egy citromos mélcímre? komolyan gondoljátok, hogy ennek valaki is felül?

sanyix 2009.03.31. 22:31:12

Elképesztő hogy ilyen BETEG AGYALÁGYULT ÁLLATOK léteznek még ebben az országban, és nem egy diliházban vannak...

Holdacska 2009.03.31. 22:48:25

szilykém, mond szivecske01 nickkel is te reggeltél?

G.T. 2009.03.31. 23:03:21

Jaa az Index? A jobbos ismerőseim azt mondják, hogy az Index egy SZDSZ-es portál, az SZDSZ-es ismerőseim aszondják, hogy egy FIDESZES portál, Fideszes ismerőseim azt mondják, hogy egy MSZP-s portál, MSZP-s ismerőseim inkább FIDESZES portált látnak benne, vagy jobbikost... végülis az Index olyan mint a relativitáselmélet, attól függ, hogy honnan nézzük! A közmédia ennek ellenére a pártoknak táncol, a kereskedelmi TVk meg csak a saját zsebüknek, így fossák a szemetet, és mossák az agyakat, hülyül is a jónép! Ezt az országot talán úgy lehetne kivezetni a szarból, ha nem hülyék vennék át a hatalmat mindig, akkor meg tényleg meg kell tagadni a választójogot az érettségin alul teljesítőktől, és a szocpolból élőktől, és csak azoknak adni szavazójogot, aki fel tudja fogni, hogy mi egy demokrácia, mi a szavazás értelme, és aki keres legalább minimálbért, aki a 2xesét keresi annak dupla szavazati jogot! (Egy 'feketén' bejelentettnek így nem lenne nagy szavazati joga, mert a minimálbért keresi csak meg) Különben ha mindig a hülyék kerülnek hatalomra, akkor garantáltan csődbe megy az ország, nem kell már sok hozzá! ..de aki ezt nem fogja fel...

Netuddki. 2009.03.31. 23:29:40

Kijafszomazafurcsány?
Éskijafszomazazorbán?

Netuddki. 2009.03.31. 23:33:18

@G.T.: Na jó bakker, tegyük fel, hogy csak az értelmesebbek szavazhatnak. DE KIKRE? Na ez a gond!

Új Nick 2009.03.31. 23:39:45

@tróger.gyerek:
és a reach? amit felsoroltál, azok összesen nem érnek el annyi embert, mint a Nap-Kelte a kir. tv-n. azért a legviccesebb a magyar vizsla :D :D :D

168 óra, népszabadság, népszava, klub rádió, ATV, metro és ezek online változatai, stop.hu, origo.hu, hirextra.hu, az összes Axel-lap (=megyei lapok)...

Új Nick 2009.03.31. 23:50:10

szegény Tóta W tudja már, hogy Fideszes lapnak dolgozik? Vagy a Népszabinak szólt valaki, hogy a legnépszerűbb publicistája egy Fideszes portál főszerkesztője? Nyilván a Velvet muffim meg csak az ellenzék megtévesztése, valójában apácák szerkesztik. Az, hogy az indexnek nincs címlapja fasz/pina/homokosok nélkül, ez is csak az álcázás része.

muhahahahahahhaha ennél nagyobb ökörséget még nem hallottam. Mondjátok, néha csendes magányotokban azon még nem gondolkoztatok el, hogy lehet, hogy ez valójában mégiscsak el lett baszva de nagyon, saját kezűleg?

Gondolom a MaNCs, az ÉS, a Moody's, az S&P és maga Paul Lendvai is Fideszes lett mára, mert úgy sejtik, el van ez kúrva rendesen...

Pdeig nem is! és Münchausen is ki tudta rántani saját magát a mocsárból...

Februar18 (törölt) 2009.04.01. 00:10:48

Unalmas és káros az a cinizmus, ami ezen a blogon tetten érhető. Felteszem, a blogszerző nagyon büszke magára, hogy pixisbe került valami szar kis vidéki helyről, és most nagyon osztja az észt. Én is csak egy új Gyurcsány-pártra szavaznék, semmi másra.

Új Nick 2009.04.01. 00:18:35

@Februar18: ekkora tájékozottsággal nyilván nincs is más választásod.

Februar18 (törölt) 2009.04.01. 00:22:09

@Új Nick: Ezt biztos nagyon frappánsnak szánod, csak éppen fogalmam sincs, miből következtettél a tájékozottságomra, és honnan vetted a merszet, hogy látatlanba megítéld.

itschykhatschy · http://www.itschykhatschy.com/ 2009.04.01. 00:31:03

Milyen párt is lenne ez? Mert ugye a MSzP most Wallis párttá válik, a kis pártok öngyilokba jutnak és ciki lenne az MDF vagy SzDSz név. A Gyurcsány Párt tulajdonképpen jellegtelen. Megvan! Gyurcsányi Párt lehetne. Az elnöke meg Kulcsár Attila lenne. Pénztáros meg lehetne a Taxis Gyuszi.

Szerintem ezt a rajongást az öszödi beszéd megdöbbentő őszintesége váltotta ki a nép azon részéből, aki Gyufa blogjára jár kommentelni.

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.04.01. 00:39:49

szerintem meg van egy két arc, aki kajakra beveszi, hogy a minelnöknek *van* ideje blogolni.
és roppant személyesnek éli meg, hogy ő - kovács2jános - személyesen a minelnök úrnak írhat.
és a minelnök majd elolvassa.

egyik ismerősöm Balázs Klári blogját heggesztette, inkluzíve a történetek kitalálásával.

ha Balázs Klárinak nincs ideje blogolni, majd pont Ferink ér rá. menj, inkább tedd a dolgodat, barátom.

Uebermensch 2009.04.01. 01:12:43

@VIKUNYA: persze, mert eszük ágában se volt ilyenekkel foglalkozni, nagyságrenddel lényegesebb volt, hogy hízzon a buksza.

Lord_Cica (törölt) 2009.04.01. 01:30:31

Akt-naptárat akarok a Szilyről! (már a jobbra tolódós videó óta belezúgtam)

Apropó, ez a Gyurcsány blog a szocik privi.hu-ja?

jo nev 2009.04.01. 02:36:01

felice kommentje feler egy stockholm-szindromaval :D

Márk_Márk 2009.04.01. 05:10:44

@Humgor:
Igen, de ez még mindig sokkal több lenne, mint a teljes jobboldal 0,01%-os eredménye, a Fityiszt is beleértve.

qunnamed · http://unblog.blog.hu/ 2009.04.01. 07:19:01

@Bit Rot: Orbán Vikit simán lecigányozom:)

2009.04.01. 08:05:39

Akármit is mondtok, ez az ország nem érdemelte meg Ferit!

Csülök 2009.04.01. 08:16:34

Az indításból:

#464307 | evianna | 2009-03-31 14:49 |
nem, az indexet a pénz irányítja, fidesz-közeli tulajdonosokkal, akik néhány napja láthatóan adtak instrukciókat.
attól még szakmai szempontból jók, csak néha pár dolgot "ügyesen" tesznek oda.


Ez például tény.

KF 2009.04.01. 08:19:17

Még 2 év anarchia, és utána imádni fogjátok a diktatúrát:)

szmoker (Homo Trollicus) 2009.04.01. 08:19:58

@Humgor: IQ-teszthez kötött választójog? Nem rossz ötlet, bár akkor az ország kb. fele alanyi jogon kiesne :)

@Februar18: ha nem vagyok indiszkrét, megkérdezhetem hogy neked mi a foglalkozásod?
Nyugger, segélyes, roki, vagy gyp-s?
Nem szégyen az (legalábbis Magyarországon nem), bár talán inkább a Kapcsolatra kéne írnod.

Ewok 2009.04.01. 08:45:33

Ennek a Szily nevű zugfirkásznak annyira elvette az eszét az orbáni Gyurcsány-gyűlölet, hogy egyre gyengébb minőségű firkálmányok kerülnek ki a klaviaturája alól.
Tipikus képviselője annak a sz@rházi értelmiségi hordának, aki a hatalomváltásban látja érvényesülését.

Saca 2009.04.01. 08:55:32

Látom itt mindenki qrván ráér hülyeségeket írogatni. Én inkább elmegyek dolgozni, szemébe nézek a melósaimnak és azt mondom:" Igenis van értelme, hogy csináljátok.Eljön majd azaz idő amikor a megtermelt javaknak nem a 70%-át kell leadózni,mikor majd ha hazamentek egy boldog és kiegyensúlyozott asszony vár Rátok 2-3 poronttyal,mikor nem azt számoljátok hogy a törlesztőrészlet kifizetése után marad-e kajára,mikor hétvégén elmehettek a családdal ebédelni valami normális helyre anélkül hogy sokkot kapnátok,mikor tervezhettek a szabitokra is egy utazást ami nem a szomszéd városba szól, mikor nem költik el a nyugdíjalapból a lóvétokat és nyugodtan zsugázhattok a haverokkal jól megérdemelten 40 év munka után,mikor a hírekben azt olvashatjuk hogy lemondott valami nagyarcú politikus mert igencsak elrontott valamit,mikor nem Veletek akarják megfizettetni a saját elhibázott döntéseiket,mikor börtönbe küldik azt aki ellopja és elherdálja az ország vagyonát legyen az bal- vagy jobboldali,mikor büszkék leszünk Európában arra hogy MAGYAROK vagyunk..." Átgondolom és inkább nem mondom.Mert hülyének néznének,és mindegyik felmondana hogy ekkora ökörnek nem dolgozunk bayeg...

neménvagyok 2009.04.01. 09:01:27

Szily!

Olvasd el Tóta utolsó írását, sokmindent megértesz, hidd el!

2009.04.01. 09:03:38

@Ewok: Hogy te mekkora paréj vagy. :-)

Ewok 2009.04.01. 10:54:46

@zulu: Lehet, hogy engem paréjnak tartaszm szíved joga. De az van, hogy tele a hócipőm a gyülölködésböl. Ezért tartunk ott, ahol tartunk. Egyesek a gyűlölködéssel saját egyéni tehetetlenségüket, tehetségtelenségüket akarják kompenzálni, azaz másra háritani a felelősséget. Ilyennek látom ezt a szerencsétlen bértollnokot.
Azt hiszi ez a szánalomraméltó alak, hogy ha eltünik Gyurcsány, akire dühét kivetiti, neki jobb lesz. pedig nem, marad olyan kis senki, mint most.
További jó gyűlölködést kívánok.

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2009.04.01. 11:12:45

szeretlek feríííííííííííí! tiéd a testem feríííííííí! gyere és vedd el!!!!!!

Új Nick 2009.04.01. 12:41:13



@Februar18: csak ebből:
"a blogszerző nagyon büszke magára, hogy pixisbe került valami szar kis vidéki helyről, és most nagyon osztja az észt"
ebből arra következtetek, egy nagypofájú, tájékozatlan, tipikus pesti lumpentróger vagy.
- ha nem vagy tájékozatlan, tudod ki Szily
- ha nem vagy Pesti, nem "szar kis vidéki hely"-eznél
- ha nem lennél lumpetróger, akkor nem ennéd meg, amit a hetihetes haknikirályok mantráznak, és nem gondolnád, hogy Gyurcsány a megváltó.

Brendan 2009.04.01. 13:39:20

Ami most történik az MSZP háza táján, az agónia, végjáték. A politikai válságot nem fogja megoldani Bajnai jelőlése ill. megválasztása. Hiába lesz felhatalmazása reformok elinditásához, iszonyú ellenállással kell számolnia. Az ellenzék, és a szélsőjobb, soha nem látott utcai megmozdulásokat fog szervezni. A jobboldali sajtó, a jobboldali pártok a végletekig fel fogják tüzelni a bevezetendő reformok terheit elviselni kénytelen embereket. Erre még a baloldai öskövületek is rájátszanak. Addig felfordulás lesz, ameddig ki nem tudják kényszeríteni az előrehozott választásokat.
Már nekem is az a véleményem, hogy itt csak az előrehozott választás lehet a megoldás. A baloldal sulyos vereséget fog szenvedni az elkövetkezendő választáson, de csak egy utja marad, nagyszabásu propagandával kell felhivni az emberek figyelmét, a 2/3-os Fidesz gyözelem veszélyére. amennyiben ez sikeres lesz, és nem szerez a Fidesz ekkora többséget, akkor 2014-ben még esélye lehet a baloldalnak. De csak akkor, ha alakul egy új, a mai viszonyoknak megfelelő szocialista párt, Gyurcsány vezetésével, aki maga mellé tudná állitani az MSZP-ből kiábrándult szavazókat, valamint azokat a mostani MSZP- pártvezetőket, akiket elrettent a Gyurcsányt megbuktató régi balosok térnyerése a pártban.

evko27 2009.04.01. 19:04:03

Ekkora sötétséget máshol nem látni...
Az mszp elbukott, ennyi.
Sajnos későn, már 2006-ban sem kellett volna ezeket a GYP-seket megválasztani.
Most meg GYP-s pártot akartok?
Meg is érdemlitek...

kaszakő 2009.04.01. 21:48:16

Szívszorongató, amikor egy EMBER az eszme fölé magasodik, és élő legendává nemesül... Ez csak a politika igazán nagy pojácái számára adatik meg. Volt már egy ilyen: a Torgyánpárt. Saját felesége szervezte. Vajon a ferencrendi szervezésbe beszáll-e majd az asszony, netán az anyós is?

avejoe · http://ostobacsajok.blog.hu/2008/04/14/avejoe_szuletese_es_megdicsoulese 2009.04.01. 22:02:25

@Brendan: Ez utóbbira azt az egyetlen megoldás, hogy a szociknak végre ki kellene irtaniuk maguk közül a "régi balosokat" azaz a mocskos vén fasz kommunistákat. Ha kell, AK val.

Apfelbaum Ogmánd 2009.04.01. 23:54:08

Fletó Fletonovicsra FIDESZ-es ügyészek és bírák EZREI VÁRNAK, hogy LECSAPHASSANAK....

Leskelődő 2009.04.02. 02:55:19

@Scaramella va alla guerra írta:

"Az lenne ám a csudajó vicc, ha p.l. Biszku Béla ( csak a vicc kedvéért, persze ) feltámadna.
Mindjárt kapna egy mineln széket, ha már úgy is itt van."

Maga felelőtlen elem! Meggondolhatná, miket kíván - Biszku még él.

hu.wikipedia.org/wiki/Biszku_B%C3%A9la

Sőt, időnként nyílt levelet ír :)

csucsuka.blog.hu/2007/10/30/biszku_bela_nyilt_levele_a_csucsuka_blog

Angyali 2009.04.02. 09:21:38

Dicshimnusz Gyurcsány Ferencre


Köszöntlek tégedet, ó, hazánk nagy fia,
Kit miniszterelnök-ké tett a maffia,
S a libbolsi sajtó úgy nyalta valagad,
Magad is zseninek hihetted magadat.

Öt évig hazánkat bestia uralta,
Öltönye alól ki-lógott a pufajka,
Ám te elűzted a hitvány fenevadat,
A kajánul vigyorgó bolondot: magadat.

Hősies voltál te nagyokat mondásban
Hatalmi gőgben és magyargyalázásban,
Folyton csak hergeltél, kavartál stikába,
Bár mondta Horn Gábor, eriggy a picsába!

Sakkban tartottál te két egész frakciót,
Lefülelt a titkosszolgád minden kis akciót,
Csak a talpnyalóid élvezték a kondért,
Megszavaztak mindent a parlamenti koncért.

Idegen kártyások játékává tetted
Ezt a szép országot, gyűlölt minden tetted!
Nemzetet, erkölcsöt, s ami jó, leszartad.
Nem volt más célod, csak őrizni hatalmad.

Próbáltad erővel, de nem lett csak grimbusz,
Szétzúztad végleg a baloldali nimbuszt,
Harcod lett a végső a komcsi eszmének,
Köszönjük ezt néked, őszödi böszmének.

Silverf@x 2009.04.02. 09:34:11

Istenem... ennek az országnak annyi. Pakolok, viszlát!

ómama 2009.04.02. 11:19:07

Lehet olyat kérni, hogy:

1./ kezdjük elölről az egész "demokrácia" című társasjátékot?
Onnan mondjuk, hogy Németh Miklós mégis folytatta volna a megkezdett utat és nem egy meglepődött, ijedtében párttá alakult társaság, akik a legnagyobbat vétették; agyonvágtak egy nagy felvevő piacot urizálásból. Jól jártak a hollandok!
A másik "térfél" - eu - sem hozott jobbat, mert pld. a mezőgazdasági fejezetet "gyerekek" tárgyalták és zárták le. Oszt annyi lett! :-(

A jó magyar közmondások: ha a qtya nem ül a dolgát végezni, megfogja a nyulat.

2./ ha ez már nem megy - ki tud 2x, visszamenőlegesen ugyanabba a folyóba lépni? ;-o) -, akkor lehetne-e egy középen álló úttörő 12 pontja és a 10 parancsolat "útmutatásai" alapján álló erkölcsi tartású ÚJ pártot szervezni, de gyorsan, hogy megoldódjon a két immár halottnak nyilvánítható párt kínlódását?

Minden jót kedves Fiatalok!
video.xfree.hu/?n=jel|dafd330c9935485ba3c04bb0e94e81db#videoloc

ómama 2009.04.02. 11:21:58

Sajni nem fért be a link a kis ablakba:-(
Ha valaki kíváncsi, kéretik másolni és figyelni a szöveget! Pardon!

TÖRTÉNELEM! Amit mi is írunk! Néha, hagyják ...
süti beállítások módosítása