Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A gyöngyszem lelőhelye Gyurcsány miniszterelnök blogja. Blogger kollégám kedden délután beposztolt egy vele készült interjút, ami a Mozgó Világ januári számában jelent meg. Íme a győztes kérdés:

– Ahogyan végül történt, a költségvetés szokatlanul sima, a korábbiaknál nagyobb, biztosabb többséggel történt elfogadását hogyan értékeli: diadalnak, győzelemnek, netán a kisebbségi kormányzás sikerének?

Vonatkozó remek sportsztori: a Checkpoint Charlie blog elemzi Sebestyén Júlia műkorcsolyázó rokonszenves húzását, miszerint rendszeresen fellép Kim Dzsong Il, a világ utolsó sztálinista atomdiktátora előtt. Még remekebb fotóalbum Júlia koreai élményeiről itt.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://szily.blog.hu/api/trackback/id/tr24908233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csomolungma (törölt) 2009.01.30. 17:32:54

Nej György tanította a kezdő rádiósoknak még a nyolcvanas évek végén - nem kevés iróniával - azt a kérdést, amelyet bármely helyzetben bátran fel lehetett már akkor is tenni: "És hogyan tetszik ilyen fokozhatatlanul faszának lenni?"

További hasznos kérdések voltak, ha az embernek fogalma sem volt arról, hogy kitől és mit kérdez: (ezeket már Gárdai kolléga túlélőkészletéből vannak)
- Sikeres évet zártak?
- Mennyi ez a tavalyihoz képest?
- És milyen változások várhatóak jövőre?

Rádai Eszter bizonyára befigyelt egy ilyen előadásra (merthogy akkor már befutott riporter volt...)

Az ominózus kérdést egyébként, különböző változatokban, később sokan a TV2 (nem a mostani, hanem a Királyi TV kereskedelmi próbálkozása idején - Hankiss korszak)adásaiban a reklámriportokhoz használták...
süti beállítások módosítása